Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς;

Αν τα κατεβάσω μεσω της συσκευής χάνω αυτά που έχω ήδη κάνει; άν έχουν άλλο όνομα;

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Μπορείς απλά να τα κατεβάσεις απο το clοud σε ένα usb και να τα έχεις backup. Εφόσον δεν τα σβήσεις απο την κονσόλα ή απο το psn cloud δε χάνεις τίποτα. Απλά έχεις μια έξτρα καβάτζα. 

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχαχαχααχα.

Μπλέιστεισο φορ δε γουιν.

Να δεις τι κάνει ο σχεδόν μηδενικός ανταγωνισμός.

Επισκέπτης
Δημοσ.

χειροτερα δεν γίνεται. δηλαδή, γίνεται αλλα ασε μην το γκαντεμιάζω και τον 09ατο δώσουν κανα πακμαν. Ξεφτίλες, θα φάει κανα άκυρο η συνδρομή μου φαίνεται, μόνο για το GTA την έχω τώρα πια..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξερω οτι πολλοι ισως με κραξετε για αυτο που εκανα. Εγω εχω Αγγλικο id μεχρι τωρα το plus μου εληγε 12/2018 κανοντας μια βολτα σημερα στο G2A.COM πετυχα αγγλικη συνδρομη 12 μηνων με 37 ευρω τσιμπισα 1 ηθελα να τσιμπησω και δευτερη αλλα δεν ειχε. εν τελει βρηκα με 43 ευρω απο cdkeys.com πλεον η συνδρομη μου ληγει 12/2020.Επελεξα να το κανω αυτο εχω στο μυαλο οτι το υπαρχων μοντελο του psn του που ερχεται και Neo θα παραμεινει το ιδιο μεχρι το 2020 ετος το οποιο θεωρω κομβικο για το gaming. ειχα σκοπο να ανανεωσω καποια στιγμη και το εκανα τωρα που βρηκα καλες τιμες πραγμα σπανιο κυριος για αγγλικες καρτες.

Δημοσ.

Ναι αλλα κανωντας το βασικο σου, ισως και το μοναδικο σου psn id αμερικανικο δεν θα εχεις καποιο προβλημα σε ευρωπαικα παιχνιδια κυριως με τα dlc's τους?

Εγω π.χ. εχω 2 psn id στη κονσολα μου το 1 και βασικο ειναι ελληνικο και το 2 ειναι αμερικανικο και εννοειτε εχω δηλωσει και τα δυο σαν primary στη κονσολα που ειμαι με αποτελεσμα να μπορω να παιζω τα παιχνιδια ολα απο το 1 και βασικο μου ελληνικο psnid acc.

Δημοσ.

εχω και ελληνικο account οχι δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα το βασικο μου account ειναι αγγλικο αλλα και να μην ηταν δεν υπαρχει θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...