Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μήπως αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα όσον αφορά για το plus; Γιατί όταν πάω και κάνω log in για να αγοράσω plus για ένα χρόνο δεν με αφήνει. Μου γράφει you are not eligible to purchase this.

Φυσικά με paypal balance θέλω να πληρώσω μιας και δεν μπορώ να βρω πουθενά plus και την χρειάζομαι.

Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω ελληνικό plus; Πάντως στο psn είναι διαθέσιμο μόνο για ένα μήνα και τρίμηνο. Εγώ θέλω για ένα χρόνο :(

Μου στέλνεις τό λινκ, μπας και Εγώ μπορώ να αγοράσω την προσφορά;

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου στέλνεις τό λινκ, μπας και Εγώ μπορώ να αγοράσω την προσφορά;

https://store.playstation.com/#!/en-gr/reward_game/playstation-plus-12-month-membership/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS365DAY

Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν μπαίνω σε ένα παλιό λογαριασμό μου που δεν το χρησιμοποιώ, μπορώ να αγοράσω κανονικά 1 year plus αλλά στο main μου όχι.. Τι γίνεται; :( Έβαλα ένα μήνα μπας και το διορθώσει αλλά μάταια..

Δημοσ.

Εμένα κανονικά μου δίνει 12 μήνες

Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.. Είναι πολύ παράξενο να μου αφήνει στο παλιό να αγοράσω ένα χρόνο ενώ σε αυτό που χρησιμοποιώ να μου αφήνει μόνο για ένα μήνα ή τρεις μήνες...

Ορίστε και ένα λινκ από φωτογραφία..

post-224012-0-07644100-1466419442_thumb.jpg

Μάλλον η μόνη λύση είναι να αγοράσω κάρτα... :'(

Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι δεν γνωρίζω καθολου, έκανα πρόσφατα μια τριμηνη συνδρομή πλας και κατέβασα κανονικά το νβα 2κ16,

Εαν μπω από το πσ4 του ξάδερφου μου από το σπίτι του κάνω νέο login και βάλω τα δικά μου στοιχεία και μπω στο δικό μου user μπορώ να ξανακατεβασω το παιχνίδι στο πσ4 του?

Και έπειτα πως λειτουργεί? αν βγω και ξαναμπεί στο δικό του υσερ θα μπορεί να παίζει έστω οφλαιν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πρεπει να κανεις deactivate (αν την εχεις activate as primary) console την δικια σου,

και ο ξαδερφος σου να την κανει activate as primary.

μετα προσθετει και τον δικο σου λογαριασμο σαν νεος user τον οποιο δεν σβηνει.

μπαινει απο τον δικο σου λογαριασμο στην κονσολα του και κατεβαζει απο το library ο'τι εχεις κατεβασει εσυ στην δικια σου.

κανει sign out απο τον δικο σου,κ το παιχνιδι κατεβαινει κανονικα.

μπαινει απο τον δικο του λογαριασμο και παιζει...

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι μόνο το Gat out of hell ε. Όχι και το 4. Κάτι σαν το undead nightmare του read dead που ήταν standalone;

Φαινομενικά είναι καλούτσικα. Αλλα πρακτικά αν είναι μόνο το expansion.. meh.

• Like 1
Δημοσ.

Τα είχα πάρει πακέτο απο το αμερικάνικο PS Store το περασμένο καλοκαίρι 10 ή 12 $.. το 4 έχω παίξει μόνο, εντάξει δεν είναι τίποτα τρελό αλλά την ώρα σου την περνάς. Ξενέρα που δίνουν μόνο το expansion αντί για όλο το πακέτο..

To άλλο το Furi ελπίζω να βγει 'Rocket League' αυτού του καλοκαιριού..

Δημοσ.

Καλημερα. Μολις αγορασα το ps4. Πως μπορω να αγορασω συνδρομη; Βρισκομαι επαρχια κ εχω μια προπληρωμενη κ paysafe.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα, την βάζεις στο psn account σου, πρόσεχε να απόεπιλέξεις την αυτόματη ανανέωση όταν τελειώνει η συνδρομή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...