Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι - ετσι.

Γιστι κσποιοι θελουνε οτιδηποτε εγκατασησεις στη κονσολα πρεπει να μεινει εκει λες και αν το σβησεις μετα δεν μπορεις να το ξανα-εγκαταστησεις.

Ο "JohnVani18" δεν θελει να σβηνει τιποτα απ' οτι εγκαθισταει στη κονσολα λες και στον υπολογιστη του δεν σβηνει ποτε αυτα που απλα τα τερματισε ή δεν τα παιζει ποια.

Τι να πω δεν μπορω να την καταλαβω αυτη τη λογικη και προς θεου το λεω χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας ολο αυτο απλα εμενα μου φαινετε πραγματικα περιεργο και ανουσιο για ποιο λογο καποιο παιχνιδι που εχω τερματισει και δεν εχει online να μην το σβησω και οταν θελω να το ξανα-εγκαταστησω μιας και το save του δεν το χανω.

Σε κριτίκαρα εγώ που λές οτι δεν είναι βολικό να κουβαλάς έναν 2,5αρι δίσκο; Που έχει τον τεράστιο όγκο και τεράστιο βάρος (λέμε τώρα); Ο καθένας έχει τα βίτσια του.

Ναί φίλτατε, δε θέλω να σβήνω τα παιχνίδια στις κονσόλες, θέλω να βάζω το δισκάκι και να παίζω, όχι να περιμένω μισή ώρα να κατέβουν τα updates και 15 λεπτά να κάνει εγκατάσταση το παιχνίδι.

Και τον 80αρι του PS3 τίγκα τον έχω με μόλις 3GB ελεύθερα. Αν θελήσω να παίξω κάτι, το παίζω επιτόπου, δεν περιμένω 10 ώρες για κατέβασμα και εγκαταστάσεις.

Θέλω να έχω την άνεση του plug-n-play στις κονσόλες μου και όχι να περιμένω σχεδόν μια ώρα να παίξω και να μου φύγει η όρεξη.

Άλλο στο PC, άλλο στην κονσόλα. Στο PC και να 'θελα να τα έχω όλα, δε μπορώ. Στις κονσόλες που παίρνω μόνο exclusives, ναί τα θέλω όλα πάντα εγκατεστημένα.

Είπα και πρίν, ο καθένας με τα βίτσια του.

• Like 2
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανενα παιχνιδι δεν γινεται εγκατασταση σε 1 λεπτο μα κανενα σε καμια κονσολα..

Το λιγοτερο που θελουν ειναι 5-15 λεπτα οχι 1 λεπτο αλλα ναι εχεις δικιο αναλογα τη συνδεση εχεις ειναι ποιο γρηγορο απο το να το κατεβασεις το παιχνιδι.

Σου κανει 5 λεπτα με το δισκακι???weird!!!Το gta v που ειναι μεγαλο αρκετα πανω απο λεπτο δε μ κανει και γενικως δεν μ κανει και σε αλλα παιχνιδια πανω απο λεπτο
Δημοσ.

Ειδες που θελεις να σχολιασεις χωρις να εχεις ιδεα για τι μιλαω.

Και γι' αυτο το λεπτο οπως λες δεν θελεις να σβησεις τιποτα απο τη κονσολα γιατι οπως εσυ λες δεν μπορεις να περιμενεις ουτε αυτο το λεπτο.

Δεν ειπα οτι κανει quick install πανω απο 5 λεπτα εγω εννοουσα φουλ install οχι το γρηγορο που το κανει ισα - ισα για να παιξεις το παιχνιδι και ενω το παιζεις κανει εγκατασταση και το υπολοιπο.

Εγω σχολιαζω και ξερω γιατι μιλαω και κρινω.

Απο τη στιγμη που αναφερεις κατι εδω που ειναι γενικο τοπικ δινεις την αφορμη στον οποιοδηποτε να σε σχολιασει οπως κανω κι εγω.

Το οτι σε εσενα φαινετε περιεργο που δεν θελω να κουβαλαω και εναν εξωτερικο δισκο μαζι με τη κονσολα που εχει 2tb εσωτερικο δισκο και οποιο παιχνιδι το εχω τερματισει και δεν εχει online και πλεον δεν το παιζω το απεγκαθισταω σου φαινωνται περιεργα οπως κι εμενα μου φαινετε περιεργο που οτιδηποτε εχεις εγκατεστημενο στη κονσολα σου δεν το σβηνεις ποτε.

Οπως κι εσυ ειπες ο καθε ενας με τα βιτσια του.

Δημοσ.

Πιο λεπτό λές τώρα, πλάκα μας κάνεις;

Έβαλες Killzone ShadowFall να δείς πόσα GB updates κατεβάζει; Έβαλες Last of Us Remastered να δείς κι εκεί τι κατεβάζει;

Το οτι κάνει ένα λεπτό ένα αρχικό initialization τα αρχεία του παιχνιδιού και "κλειδώνει" τον προαπαιτούμενο χώρο στον δίσκο, δε σημαίνει πως έχει περαστεί όλο το παιχνίδι, ήμαρτον δηλαδή!

Μισή ώρα να αφήσεις το παιχνίδι στο XMB εγκατάσταση θα κάνει και θα διαβάζει αβέρτα απο το δισκάκι. Προχθές πέρασα το "μικρό" Ratchet and Clank (25+GB) ένα μισάωρο το έφαγε στο νερό.

Εγώ θέλω την ευκολία, άνεση και αμεσότητα που υποτίθεται προσφέρει η κονσόλα σαν μέσο. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής τους, ευκολία, άνεση και αμεσότητα. Θέλω να παίξω The Order; Θέλω να βάλω το δισκάκι και να παίξω εκείνη τη στιγμή, όχι μετά απο updates και εγκατάσταση.

Εσύ δε θέλεις να κουβαλάς έναν εξωτερικό 2,5αρι μια φορά το χρόνο γιατί σου πέφτει βαρύς. Στην τελική, αν σου δινόταν η δυνατότητα, ας έβαζες τα offline στον εξωτερικό και τα online στον εσωτερικό για να μην κουβαλάς 400 γραμμάρια επιπλέον βάρος μια φορα τον χρόνο.

Έγινε, εσύ ξέρεις κι εμείς δεν ξέρουμε.

Όπως είχες τρελαθεί με τα XGD3 δισκάκια στο Χ360 και έλεγες οτι η MS θα βγάλει νέα δισκάκια για τα παιχνίδια της.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα...όποιος θέλει να παίζει πάνω από 40 (?!?!) παιχνίδια ταυτόχρονα και δεν τον φτάνει ένας δίσκος 2tb καλό είναι να πάει σε wiiu ή xbox one που παίρνουν εξωτερικό δίσκο. Υπάρχουν βέβαια και κάτι λύσεις για PS4 που μπορείς να βάλεις δίσκο 3.5" αν θέλετε ψάξτε το...

• Like 1
Δημοσ.

εχουμε δει καμία προσφορά στις συνδρομές στο ps plus?

Είχε πριν μερικές μέρες αυτή που έβαζες 15 μήνες στη τιμή των 12 από το site της sony αλλά ήταν μόνο γι όσους δεν είχαν ήδη συνδρομή.. και πλέον έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς.

Το επόμενο φθηνότερο είναι στα 45€ από maxplay αλλά είναι out of stock εδώ και καιρό και δεν ξέρω πότε θα ξαναφέρει.

Εναλλακτικά αν βρεις κανέναν να πουλάει κωδικό εδώ στις αγγελίες..

Δημοσ.

Αν έχει αξιολογήσεις αυτός που πουλάει όχι.. και καλύτερα να κάνεις συναλλαγή από κοντά, να δοκιμάσεις οτι δουλεύει ο κωδικός από κινητό εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μήπως αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα όσον αφορά για το plus; Γιατί όταν πάω και κάνω log in για να αγοράσω plus για ένα χρόνο δεν με αφήνει. Μου γράφει you are not eligible to purchase this.

Φυσικά με paypal balance θέλω να πληρώσω μιας και δεν μπορώ να βρω πουθενά plus και την χρειάζομαι.

Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω ελληνικό plus; Πάντως στο psn είναι διαθέσιμο μόνο για ένα μήνα και τρίμηνο. Εγώ θέλω για ένα χρόνο :(

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μήπως αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα όσον αφορά για το plus; Γιατί όταν πάω και κάνω log in για να αγοράσω plus για ένα χρόνο δεν με αφήνει. Μου γράφει you are not eligible to purchase this.

Φυσικά με paypal balance θέλω να πληρώσω μιας και δεν μπορώ να βρω πουθενά plus και την χρειάζομαι.

Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω ελληνικό plus; Πάντως στο psn είναι διαθέσιμο μόνο για ένα μήνα και τρίμηνο. Εγώ θέλω για ένα χρόνο :(

Μήπως συνεχιζει ακόμα η προσφορά που είχε με 15 μήνες αντί για 12 και για αυτό δεν σε αφήνει;

P.S Κάτι κάνεις λάθος μια χαρά μου το εμφανίζει εμένα το 12μηνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...