Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντελώς άχρηστο να συνδέσεις απλά έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να τελειώνεις, απ το να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία; και να σου μείνει κληρονομιά και ο εσωτερικός της κονσόλας;; Δεν θα το λεγα..

Ναι παντελως αχρηστο γιατι θα αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο και θα κανεις ολη αυτη τη διαδικασια για μια και μονο φορα και καθαρισες ενω αν κανεις εναν εξωτερικο δισκο να εγκαθιστας τα παιχνιδια εκει κ.τ.λ. θα πρεπει μαζι με τη κονσολα να κουβαλας και τον εξωτερικο δισκο μαζι.

Αποψη μου σου ειπα απο τη στιγμη που αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο με εναν αλλον 2tb ειναι αχρηστο να μπορεις να εγκαταστησεις παιχνιδια σε εξωτερικο δισκο.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βέβαια ελπίζω στο neo να δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν απλά να συνδέσουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να παίζουν τα παιχνίδια από κει χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.

Feature που το WiiU έχει απο day-one, δεν υπάρχει ακόμη στη Sony (και η MS το έβαλε με update).. Oh the irony!!
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν εχετε καταλαβει κατι πολυ απλο.

Η ms το εβαλε στο xbox one γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο της κονσολας χωρις να χασεις την εγγυηση και να ανοιξεις τη κονσολα.

Και νομιζω ο ιδιος ακριβως λογος ισχυει και για το wii-u δηλαδη δεν μπορεις να αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο της κονσολας χωρις να χασεις την εγγυηση.

Αν μπορουσες δεν χρειαζοτανε να εγκαθιστας τα παιχνιδια σε εξωτερικο δισκο.

Ποιος ο λογος αλλωστε να μπορεις να εγκαταστησεις σε εξωτερικο δισκο τα παιχνιδια αν εχεις ηδη εναν 2tb εσωτερικο δισκο στη κονσολα που δεν χρειαζεται να κουβαλας μαζι με τη κονσολα και εκτος αυτου να ειναι και γρηγοροτερος απο οποιονδηποτε usb3 δισκο θα συνδεσεις στη κονσολα.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα τι καταλαβαίνουμε και τί όχι, είναι οτι δεν σου δίνουνε επιλογή.

Το WiiU δεν έχει δίσκο, ενσωματωμένη flash μνήμη έχει, και είναι υπερ-αρκετή μιας και ζήτημα δύο παιχνίδια να κάνουνε εγκατάσταση, αν θέλεις, και παρόαλ αυτά σου δίνει την επιλογή.

Είναι κακό δηλαδή να σου παρέχεται αυτή η επιλογή; Έχουνε να χάσουνε κάτι;

Γιατί να πρέπει να αναβαθμίσω τον δίσκο και να μην μπορώ να κουμπώσω έναν 2,5αρι που έχω στην άκρη και να κάνω τη δουλειά μου;

2ΤΒ αν έχεις Plus και είναι κύρια gaming πλατφόρμα, ούτε να κλάσεις δεν φτάνουν. Έχω την κονσόλα μόνο για exclusives και ήδη σχεδόν γέμισε ο 500αρης.

Πού και πότε θα την κουβαλας την κονσόλα ακριβώς; Μια φορά το χρόνο στο χωριό;

Εσωτερικός στις 5400 γρηγορότερος απο εξωτερικό 7200 με USB3; I have my doubts sir.

Anyway, that's it for me, all hail Sony!

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα δηλαδη 2tb δισκου δεν σου φτανουν????

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι για εσενα τα 2tb δισκου ειναι λιγα?

Ναι θα ειναι ποιο αργος γιατι αλλο να συνδεσεις εναν δισκο με usb3 και αλλο με sata ειναι τρελλη διαφορα στο bandwith ταχυτητας.

Δημοσ.

Προσωπικά θέλω να τα έχω όλα περασμένα και να μην σβήνω τίποτα.

Οπότε όχι, αν είχα το PS4 για βασική πλατφόρμα, ούτε για πλάκα δεν θα μου έφταναν.

Μιλάμε για SATA2, στις 5400 στροφές.. Και για USB3, όχι USB2.

Δημοσ.

Και ναι ακομα και σε sata2 ειναι ποιο γρηγορη(Πραγματικη ταχυτητα οχι θεωρητική γιατι η usb3 σχεδον ποτε δεν ποιανει το μεγιστο θεωρητικο της νουμερο) απο usb3.

Yπαρχουν και 2.5 ιντσων δισκοι με 7200rpm ξερεις.

Να σου πω κανε οτι νομιζεις ηδη ειμαστε αρκετα ποστ of topic δεν θα το συνεχισω αλλο.

Εγω σας ειπα την αποψη μου τωρα απο εκει και περα αν θελετε την δεχεστε, αν δεν θελετε δεν την δεχεστε.

Δημοσ.

Έχεις χρησιμοποιήσει USB3 δίσκο να δείς τι ταχύτητες πιάνει σε χρήση;

Το ξέρω, εσύ το ξέρεις οτι το PS4 ότι δίσκο και να βάλεις τον τρέχει στις 5400;

Απ' όσο θυμάμαι (και έψαξα), SATA2 έχει το PS4.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μια χαρα εχω usb3 στους υπολογιστες μου και μια χαρα ξερω τι ταχυτητα μπορει να φτασει και θεωρητικα αλλα και πρακτικα.

Και ναι το ξερω οτι η sata που εχει το ps4 ειναι sata2 αλλα στο ξαναλεω η sata2 εχει πολυ μεγαλυτερο bandwith απ' οτι η usb3.

Μιλαω για πραγματικες ταχυτητες ετσι οχι θεωρητικες που εχεις κολλησει εσυ.

Και στο ξαναλεω εδω ειμαστε of topic σε τοσα ποστ δεν προκειτε να ξαναπαντησω τιποτα σχετικο με αυτο σε αυτο το ποστ.

Αν θελεις κατι αλλο στειλε προσωπικο μυνημα ή στο ps4 official topic.

Δημοσ.

Και εγώ θεωρώ ότι θ έπρεπε να διαβάζει εξωτερικό. Καταρχήν εγώ μπορεί να ήθελα να έχω και 2 εξωτερικούς πχ ώστε να μην διαγραφω τπτ.... Άλλο να αλλάζει από το usb σκληρό και άλλο να ανοίγει καπάκια και να αλλάζει τον εσωτερικό

Δημοσ.

Αν αλαξεις δισκο στο ps4 δεν θα χρειαζεται να ξανακατεβαζεις απολυτως τιποτα αν κανεις πληρες backup σε εναν εξωτερικο fat32 δισκο τη κονσολα σου και μετα αφου αλλαξεις το δισκο κανεις μια πληρες επαναφορα.

Καλο ειναι λοιπον κατι που δεν ξερεις να μην το λες σε ποστ σου σαν δεδομενο.

αυτό ακριβώς κάνω τώρα

gxF53oo.jpg

πήρα 2TB να ξεχαστώ με τα install/unistall

Δημοσ.

Ετσι - ετσι.

Γιστι κσποιοι θελουνε οτιδηποτε εγκατασησεις στη κονσολα πρεπει να μεινει εκει λες και αν το σβησεις μετα δεν μπορεις να το ξανα-εγκαταστησεις.

Ο "JohnVani18" δεν θελει να σβηνει τιποτα απ' οτι εγκαθισταει στη κονσολα λες και στον υπολογιστη του δεν σβηνει ποτε αυτα που απλα τα τερματισε ή δεν τα παιζει ποια.

Τι να πω δεν μπορω να την καταλαβω αυτη τη λογικη και προς θεου το λεω χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας ολο αυτο απλα εμενα μου φαινετε πραγματικα περιεργο και ανουσιο για ποιο λογο καποιο παιχνιδι που εχω τερματισει και δεν εχει online να μην το σβησω και οταν θελω να το ξανα-εγκαταστησω μιας και το save του δεν το χανω.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι - ετσι.

Γιστι κσποιοι θελουνε οτιδηποτε εγκατασησεις στη κονσολα πρεπει να μεινει εκει λες και αν το σβησεις μετα δεν μπορεις να το ξανα-εγκαταστησεις.

Ο "JohnVani18" δεν θελει να σβηνει τιποτα απ' οτι εγκαθισταει στη κονσολα λες και στον υπολογιστη του δεν σβηνει ποτε αυτα που απλα τα τερματισε ή δεν τα παιζει ποια.

Τι να πω δεν μπορω να την καταλαβω αυτη τη λογικη και προς θεου το λεω χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας ολο αυτο απλα εμενα μου φαινετε πραγματικα περιεργο και ανουσιο για ποιο λογο καποιο παιχνιδι που εχω τερματισει και δεν εχει online να μην το σβησω και οταν θελω να το ξανα-εγκαταστησω μιας και το save του δεν το χανω.

ξέρεις ρε μαν υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος..

πολύ απλά ΝΑ ΜΗ θες να τελειώσεις με το ζόρι ένα παιχνίδι και να το βγάλεις,και να βάζεις και να δοκιμάζεις να βαριέσαι να βάζεις άλλο,να γυρνάς σε προηγούμενο..

Τουλάχιστον προσωπικά έτσι κάνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αλαξεις δισκο στο ps4 δεν θα χρειαζεται να ξανακατεβαζεις απολυτως τιποτα αν κανεις πληρες backup σε εναν εξωτερικο fat32 δισκο τη κονσολα σου και μετα αφου αλλαξεις το δισκο κανεις μια πληρες επαναφορα.

Καλο ειναι λοιπον κατι που δεν ξερεις να μην το λες σε ποστ σου σαν δεδομενο.

Ναι,υπάρχει και αυτή η λύση ως πιο γρήγορη.Μια χαρά το ξέρω.Το είχα κάνει 1 φορά στο PS3 όταν άλλαξα δίσκο απο 80 Gb σε 500Gb.Είχα ξεχάσει ότι γίνεται.Δυστυχώς όμως έχω μόνο 1 εξωτερικό δίσκο παλιό της Lacie 500 Gb που είναι σχεδόν γεμάτος.Θα πρέπει να αγοράσω δίσκο.

Καλό είναι λοιπόν να μην έχεις δεδομένο ότι γνωρίζεις παραπάνω πράγματα απο τους άλλους.  B)

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...