Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπηκα καν στον κοπο να του το εξηγησω.... ;) Το retail παντα θα εχει πλεονεκτηματα ειδικα σε τοσο μεγαλα σε μεγεθος games.... οπως κ να το κανουμε το δισκακι γινεται install σε 1 λεπτο το digital θελει 5 ωρες download με 50 vdsl (για τ τυχερους) για απλες adsl δεν ξερω πραγματικα ποση ωρα

Α,εσύ εννοούσες για το download.Το έγραψες με περίεργη διατύπωση και μου φάνηκε(όπως και στον απο πάνω μου) ότι νόμιζες πως retail με digital οτι πιάνουν διαφορετικό χώρο.

Προσωπικά είμαι με 500 GB δίσκο και δε χωράνε όσα παιχνίδια έχω digital αγορασμένα,έχω 7 παιχνίδια εγκατεστημένα,τα 6 digital και το 1(Uncharted) σε retail.Είχα και άλλα 4 σε retail και επειδή δεν τα έπαιζα τα πούλησα,ούτως η άλλως δεν χωρούσαν στον δίσκο.Δυστυχώς αν αλλάξω δίσκο θα πρέπει να ξανακατεβάσω τα 6 digital και είναι πολλά GB.   :(

Αλλη φάση το retail,το κάνει install σε 30".Σε μερικά παιχνίδια όμως χρειάζεται να μπείς στο μενού και να περιμένεις να κάνει install το multiplayer μερικά λεπτά,όπως πχ το Uncharted.Ακόμα και το update βαριέμαι να περιμένω να κατέβει.Πχ το update του Uncharted 5 GB περίμενα να κατέβει 1,5 ώρα.

Εχω το Last Of Us σε digital που είναι παιχνιδάρα και θέλω κάποια στιγμή να το ξανακατεβάσω για να το ξανατερματίσω αλλά μάλλον θα το κάνω όταν και αν αλλάξω δίσκο η νωρίτερα αν σβήσω κάποιο άλλο game.

Εμένα με συμφέρουν τα digital οσο και να έχουν γιατί κάνω game share.Το digital χρειάζεται καλές ταχύτητες,δεν έχω και κανά φιλαράκι με VDSL να βοηθήσει να πάω την κονσόλα σπίτι του να κατεβάζει.Που να κατεβάσω με 9 Mbps...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν αλαξεις δισκο στο ps4 δεν θα χρειαζεται να ξανακατεβαζεις απολυτως τιποτα αν κανεις πληρες backup σε εναν εξωτερικο fat32 δισκο τη κονσολα σου και μετα αφου αλλαξεις το δισκο κανεις μια πληρες επαναφορα.

Καλο ειναι λοιπον κατι που δεν ξερεις να μην το λες σε ποστ σου σαν δεδομενο.

Αν αλαξεις δισκο στο ps4 δεν θα χρειαζεται να ξανακατεβαζεις απολυτως τιποτα αν κανεις πληρες backup σε εναν εξωτερικο fat32 δισκο τη κονσολα σου και μετα αφου αλλαξεις το δισκο κανεις μια πληρες επαναφορα.

Καλο ειναι λοιπον κατι που δεν ξερεις να μην το λες σε ποστ σου σαν δεδομενο.

Δεν παίρνει εξωτερικό σκληρό το ps4?  :confused:

Από όσο το έψαξα υπάρχει ένα θέμα στο psn που βγάζει ερορ συχνά στο download του nba. Μετά τα αρχικά 7 giga που μπορείς να παίξεις φιλικό μπορεί να κολλήσει σε οποιοδήποτε σημείο στα 47gb .Βρήκα ανακοινώσεις ότι η σονι το ελέγχει, λύση πατέντα από χρήστες είναι να πας στην επιλογή download και να πατάς μονίμως retry, μια-δυο-δέκα το πιάνει και συνεχίζει. Και έλεγχο αν το ξαναβγαλει πάλι το ίδιο.

Και μενα μετα τα 7gb, εχει κολλησει πανω απο 10 φορες, και απλα παταω το retry και συνεχιζει.

Στα 18g ειναι τωρα, πέμπτη μέρα.

Ενα καλό πήγε να κάνει η Sony, και μας το βγαλε ξινο...

Δεν παίρνει εξωτερικό σκληρό το ps4?  :confused:

Για να κανεις backup οτι εχει ο εσωτερικος δισκος μια χαρα δεχεται οποιονδηποτε fat32 ή exfat δισκο(Ntfs δεν υποστηριζει για το backup παντα ετσι).

Καλο ειναι να διαβαζουμε λιγο το ποστ πριν κανουμε παρατηρηση ετσι.

• Like 1

Για να κανεις backup οτι εχει ο εσωτερικος δισκος μια χαρα δεχεται οποιονδηποτε fat32 ή exfat δισκο.

Καλο ειναι να διαβαζουμε λιγο τ ποστ πριν κανουμε παρατηρηση ετσι.

Γενικά ρωτάω, δεν μπορείς να συνδέσεις έναν εξωτερικό και να έχεις τα παιχνίδια σου εκεί;;  :confused:

Μπορεις να συνδεσεις εναν εξωτερικο fat32 ή exfat και να εχεις backup των game saves σου εκει, ειτε σαν σκετα game saves, ειτε σαν συνολο μαζι με ολες τις ρυθμίσεις της κονσολας αν κανεις backup.

Παντως αν εισαι psn+ μελος μπορεις να ανεβαζεις(Χειροκινητα ή αυτοματα) backup των game saves σου στο psn+ id σου αν το εχεις επιλεξει φυσικα οταν η κονσολα σου ειναι σε rest mode.

Μπορεις να συνδεσεις εναν εξωτερικο fat32 ή exfat και να εχεις backup των game saves σου εκει, ειτε σαν σκετα game saves, ειτε σαν συνολο μαζι με ολες τις ρυθμίσεις της κονσολας αν κανεις backup.

Δηλαδή ο μόνος τρόπος για να μεγαλώσεις την χωρητικότητα του ps4 είναι να το ανοίξεις (κατσαβίδι λογικά ε; ) και να αλλάξεις τον εσωτερικό σκληρό με έναν μεγαλύτερο; Να φανταστώ λες και αντίο στην εγγύηση..

Οχι δεν λες καθολου αντιο στην εγγυηση γιατι η sony το εχει προβλεψει αυτο και μια χαρα το δεχεται και δεν ειναι πολλες αλλα μια και μοναδικη βιδα.

Οριστε οδηγος για το πως μπορεις να αλλαξεις τον δισκο οποιασδηποτε ps4 κονολας.

Επειδη ομως ολα αυτα ειναι εντελως of topic καλο ειναι για οτιδηποτε παρομοιο να με ρωτησεις στο ps4 official topic στο site και οχι εδω.

Δηλαδή ο μόνος τρόπος για να μεγαλώσεις την χωρητικότητα του ps4 είναι να το ανοίξεις (κατσαβίδι λογικά ε; ) και να αλλάξεις τον εσωτερικό σκληρό με έναν μεγαλύτερο; Να φανταστώ λες και αντίο στην εγγύηση..

Η απάντηση αυτή βρίσκεται πανεύκολα με το google ή αν διαβάσεις το manual της κονσόλας. Απλά βγάζεις (χωρίς κατσαβίδι) το καπάκι στο αριστερό τμήμα της κονσόλας και μετά αφαιρείς τον σκληρό δίσκο (εκεί θα χρειαστείς κατσαβίδι). Δεν χάνεται καμιά εγγύηση!

Η απάντηση αυτή βρίσκεται πανεύκολα με το google ή αν διαβάσεις το manual της κονσόλας. Απλά βγάζεις (χωρίς κατσαβίδι) το καπάκι στο αριστερό τμήμα της κονσόλας και μετά αφαιρείς τον σκληρό δίσκο (εκεί θα χρειαστείς κατσαβίδι). Δεν χάνεται καμιά εγγύηση!

Παρακολουθούσα την συζήτηση κι απλά έκανα μια ερώτηση. Αν δεν χάνεται η εγγύηση είναι μια χαρά τότε. Βέβαια ελπίζω στο neo να δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν απλά να συνδέσουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να παίζουν τα παιχνίδια από κει χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.

Αυτο δεν νομιζω να γινει σε καμια sony κονσολα αφου μεχρι τωρα απο το ps3 που μπορουσες να αλλαξεις δισκο δεν μπορουσες να κανεις κατι τετοιο.

Και αν θες τη γνωμη μου απο τη στιγμη που μπορεις να αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο χωρις να χασεις την εγγυηση και πανευκολα ειναι παντελως αχρηστο.

Και αν θες τη γνωμη μου απο τη στιγμη που μπορεις να αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο χωρις να χασεις την εγγυηση και πανευκολα ειναι παντελως αχρηστο.

Παντελώς άχρηστο να συνδέσεις απλά έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να τελειώνεις, απ το να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία; και να σου μείνει κληρονομιά και ο εσωτερικός της κονσόλας;; Δεν θα το λεγα..

Από όσο το έψαξα υπάρχει ένα θέμα στο psn που βγάζει ερορ συχνά στο download του nba. Μετά τα αρχικά 7 giga που μπορείς να παίξεις φιλικό μπορεί να κολλήσει σε οποιοδήποτε σημείο στα 47gb .Βρήκα ανακοινώσεις ότι η σονι το ελέγχει, λύση πατέντα από χρήστες είναι να πας στην επιλογή download και να πατάς μονίμως retry, μια-δυο-δέκα το πιάνει και συνεχίζει. Και έλεγχο αν το ξαναβγαλει πάλι το ίδιο.

βασικα η μονη πατέντα που βρήκα εγω ηταν να μπω στο παιχνίδι και να το αφήσω να κατεβάσει αν έκλεινα το παιχνίδι έριχνε error και ετσι μου κατέβηκε σχεδόν σε 1 μέρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...