Giovanni S. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Υπομονή θέλει παιδιά γιατί είναι πολλά τα gb.Μια ημέρα έφαγα και εγώ για το download.
spartan29gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Υπομονή θέλει παιδιά γιατί είναι πολλά τα gb.Μια ημέρα έφαγα και εγώ για το download. Μια vdsl θα μας σωσει.
marios_geo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ρητορικο το ερώτημα, αλλά γιατί διαολε είναι τόσο αργό το psn;
mikele13- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μια vdsl θα μας σωσει. ειδα και εγω που κλειδωνω 50αρα γραμμη.... το uncharted μου το κατεβασε σε 5 ωρες κομπλε και το nba αφου κολλησε στα μισα με error server και το εσβησα,μιση μερα να κατεβουν τα πρωτα 7gb!!! πιο αργα και απο το replay λεμε.... το ξαναεσβησα και ησυχασα,αστα'διαλα...
darko__77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Θυμήθηκα γιατί προτιμάω retail. Δεν κατεβαίνει με τίποτα το παιχνίδι.
greenmachine Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Οποιος θέλει μπορει να με κανει add για διπλά στο 2k: emperormario_gr
darksoho33 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 παιδια εμενα κατεβηκε μπαμ αλλα το εβαλα με το που αλλαξε η ωρα προχθες δηλαδη οταν εγινε διαθεσιμο για κατεβασμα
coyote2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 4 μέρες κατεβαζω από τις 13 την Τρίτη δε μας χέζουν λέω γω
i_sinig Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εγώ το κατέβασα Τρίτη που βγήκε, μου πήρε ένα βράδυ όλο κ όλο
aterlakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Θυμήθηκα γιατί προτιμάω retail. Δεν κατεβαίνει με τίποτα το παιχνίδι.Ειναι αυτο π ελεγα σε ενα φιλο που postare στις αγγελιες οτι μην τη πατησετε με το nba2k16 ειναι πλεον free μην τ αγορασεται κτλ κτλ και τ ειπα οτι το παιχνιδι ειναι τεραστιο για download και οτι δεν εχουν ολοι plus ενω το retail το κρατας και παρεξηγηθηκε κ μου ελεγε οτι πιανουν το ιδιο χωρο...ασχολιαστο
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ασχετο μα ποιανουν τον ιδιο χωρο γιατι πλεον και στις δυο κονσολες(Ps4 & xbox one) ολα τα παιχνιδια γίνονται εγκατασταση στο δισκο υποχρεωτικα δεν μπορεις να διαλεξεις αν θα κανει εγκατασταση στο δισκο ή οχι αφου αν δεν γινουν εγκατασταση στο δισκο δεν δουλευουν. 2
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ειναι αυτο π ελεγα σε ενα φιλο που postare στις αγγελιες οτι μην τη πατησετε με το nba2k16 ειναι πλεον free μην τ αγορασεται κτλ κτλ και τ ειπα οτι το παιχνιδι ειναι τεραστιο για download και οτι δεν εχουν ολοι plus ενω το retail το κρατας και παρεξηγηθηκε κ μου ελεγε οτι πιανουν το ιδιο χωρο...ασχολιαστο Ακριβώς τον ίδιο χώρο πιάνει το ψηφιακό με το retail.Και τα 2 αποθηκεύονται και παίζουν απο τον σκληρό δίσκο.
aterlakas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ακριβώς τον ίδιο χώρο πιάνει το ψηφιακό με το retail.Και τα 2 αποθηκεύονται και παίζουν απο τον σκληρό δίσκο.Δεν μπηκα καν στον κοπο να του το εξηγησω.... Το retail παντα θα εχει πλεονεκτηματα ειδικα σε τοσο μεγαλα σε μεγεθος games.... οπως κ να το κανουμε το δισκακι γινεται install σε 1 λεπτο το digital θελει 5 ωρες download με 50 vdsl (για τ τυχερους) για απλες adsl δεν ξερω πραγματικα ποση ωρα
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κανενα παιχνιδι δεν γινεται εγκατασταση σε 1 λεπτο μα κανενα σε καμια κονσολα.. Το λιγοτερο που θελουν ειναι 5-15 λεπτα οχι 1 λεπτο αλλα ναι εχεις δικιο αναλογα τη συνδεση εχεις ειναι ποιο γρηγορο απο το να το κατεβασεις το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα