Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια vdsl θα μας σωσει. :P

ειδα και εγω που κλειδωνω 50αρα γραμμη....

το uncharted μου το κατεβασε σε 5 ωρες κομπλε

και το nba αφου κολλησε στα μισα με error server

και το εσβησα,μιση μερα να κατεβουν τα πρωτα 7gb!!!

πιο αργα και απο το replay λεμε....

το ξαναεσβησα και ησυχασα,αστα'διαλα...

Δημοσ.

Θυμήθηκα γιατί προτιμάω retail. Δεν κατεβαίνει με τίποτα το παιχνίδι.

Ειναι αυτο π ελεγα σε ενα φιλο που postare στις αγγελιες οτι μην τη πατησετε με το nba2k16 ειναι πλεον free μην τ αγορασεται κτλ κτλ και τ ειπα οτι το παιχνιδι ειναι τεραστιο για download και οτι δεν εχουν ολοι plus ενω το retail το κρατας και παρεξηγηθηκε κ μου ελεγε οτι πιανουν το ιδιο χωρο...ασχολιαστο
Δημοσ.

Ασχετο μα ποιανουν τον ιδιο χωρο γιατι πλεον και στις δυο κονσολες(Ps4 & xbox one) ολα τα παιχνιδια γίνονται εγκατασταση στο δισκο υποχρεωτικα δεν μπορεις να διαλεξεις αν θα κανει εγκατασταση στο δισκο ή οχι αφου αν δεν γινουν εγκατασταση στο δισκο δεν δουλευουν.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι αυτο π ελεγα σε ενα φιλο που postare στις αγγελιες οτι μην τη πατησετε με το nba2k16 ειναι πλεον free μην τ αγορασεται κτλ κτλ και τ ειπα οτι το παιχνιδι ειναι τεραστιο για download και οτι δεν εχουν ολοι plus ενω το retail το κρατας και παρεξηγηθηκε κ μου ελεγε οτι πιανουν το ιδιο χωρο...ασχολιαστο

Ακριβώς τον ίδιο χώρο πιάνει το ψηφιακό με το retail.Και τα 2 αποθηκεύονται και παίζουν απο τον σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

Ακριβώς τον ίδιο χώρο πιάνει το ψηφιακό με το retail.Και τα 2 αποθηκεύονται και παίζουν απο τον σκληρό δίσκο.

Δεν μπηκα καν στον κοπο να του το εξηγησω....;) Το retail παντα θα εχει πλεονεκτηματα ειδικα σε τοσο μεγαλα σε μεγεθος games.... οπως κ να το κανουμε το δισκακι γινεται install σε 1 λεπτο το digital θελει 5 ωρες download με 50 vdsl (για τ τυχερους) για απλες adsl δεν ξερω πραγματικα ποση ωρα
Δημοσ.

Κανενα παιχνιδι δεν γινεται εγκατασταση σε 1 λεπτο μα κανενα σε καμια κονσολα..

Το λιγοτερο που θελουν ειναι 5-15 λεπτα οχι 1 λεπτο αλλα ναι εχεις δικιο αναλογα τη συνδεση εχεις ειναι ποιο γρηγορο απο το να το κατεβασεις το παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...