Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες οτι κατεβαζεις απο playstation plus το κρατας κ το παιζεις για παντα η ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα?

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδες οτι κατεβαζεις απο playstation plus το κρατας κ το παιζεις για παντα η ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα?

Έχω την εντύπωση μπορείς να το έχεις μόνο όσο είσαι μέλος στο PS Plus.

Δημοσ.

δηλαδη εστω οτι ληγει η συνδρομη μου κ μετα απο 3-4 μηνες ανανεωνω ξανα. θα μπορω να ξαναπαιξω οτι ειχα κατεβασει απο την προηγουμενη συνδρομη?

Δημοσ.

δηλαδη εστω οτι ληγει η συνδρομη μου κ μετα απο 3-4 μηνες ανανεωνω ξανα. θα μπορω να ξαναπαιξω οτι ειχα κατεβασει απο την προηγουμενη συνδρομη?

Ναι με το PS Plus μπορείς να τα παίξεςι φτάνει όπως λες να έχεις πάρει τις άδειες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί κάτι δε μου κολλάει, μιας και είμαι μόλις δύο μήνες κάτοχος PS4 και μέλος του plus έγινε τη προηγούμενη βδομάδα ελεώ nba. 

Το κατέβασα, μπαίνω να παίξω και μέσα στο παιχνίδι μου λέει δεν υπάρχει διαθέσιμο υλικό και ξεκίνησε να κατεβάζει πάλι, αυτή τη φορά ingame. Και με αφήνει μόνο να παίξω φιλικό κλίβελαντ με γκόλνετν στέιτ. Το άφησα όλο το βράδυ και έχει κολλήσει στο 67%. Συνέβη σε κανέναν άλλο ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί κάτι δε μου κολλάει, μιας και είμαι μόλις δύο μήνες κάτοχος PS4 και μέλος του plus έγινε τη προηγούμενη βδομάδα ελεώ nba. 

Το κατέβασα, μπαίνω να παίξω και μέσα στο παιχνίδι μου λέει δεν υπάρχει διαθέσιμο υλικό και ξεκίνησε να κατεβάζει πάλι, αυτή τη φορά ingame. Και με αφήνει μόνο να παίξω φιλικό κλίβελαντ με γκόλνετν στέιτ. Το άφησα όλο το βράδυ και έχει κολλήσει στο 67%. Συνέβη σε κανέναν άλλο ?

πανε στα notifications και μετα στο downloads, το παιχνιδι κατεβαινει ακομα...45gb ειναι και κατεβαινει μαλλον ψιλοαργα

Δημοσ.

apisteutable!!!! εβαλαν ενα παιχνιδι της προκοπης. Με τοσο κραξιμο που εφαγαν ελπιζω να εβαλαν μυαλο και στο μελλον να βαλουν κ αλλα εξισου καλα κ να κοψουν τα indie ελεος

Αν ηταν εξυπνοι θα εβαζαν δωρεαν καθε μηνα ενα παιχνιδι που κανει καπου στα 20 ευρω καινουργιο.

Γιατι παω στοιχημα οτι αρκετοι θα βαλουν συνδρομη να το κατεβασουν και θα βγαλουν πολυ παραπανω λεφτα.

Δημοσ.

Αν ηταν εξυπνοι θα εβαζαν δωρεαν καθε μηνα ενα παιχνιδι που κανει καπου στα 20 ευρω καινουργιο.

Γιατι παω στοιχημα οτι αρκετοι θα βαλουν συνδρομη να το κατεβασουν και θα βγαλουν πολυ παραπανω λεφτα.

Λογικά ίσως αυτό με το NBa na ήταν ένα πείραμα. Αν είδαν αξιοσημείωτη αύξηση συνδρομών τον Ιούνιο θα τους οδηγήσει σε αυτό λογικά. 

Πχ, εγώ και ένα παιδί στη δουλειά αγοράσαμε συνδρομή καθαρά για το NBA. Αλλιώς ούτε που είχαμε σκοπό.

Δημοσ.

στο 50% περιπου του download των 45gb+ μου εβγαλε error server

και μουλαρωσε,ουτε ξεκιναει ουτε τπτ.

και delete που το εκανα για να το ξανακατεβασω,χλωμο...

τα νευρα μου... :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Κυρίως πατάνε πιστεύω σε αυτούς που θέλουν να παίξουν Online, αυτοί θα δώσουν σίγουρα το 50άρικο...Το πρόβλημα είναι οτι επειδή κάθε χώρα είναι και almost διαφορετικό region και δεν έχει μία κάρτα PS Plus, πληρώνουμε ακέραιο 50άρικο. Όχι 36 που βρίσκαμε το Xbox Live

Δημοσ.

Δε θα μου εκανε εντυπωση να συνεχισει να μας ταιζει κουτοχορτο και σαπια  games...ποσο μαλλον τωρα που ολοι εχουν minimum 3ων μηνων συνδρομη..μακαρι να βγω ψευτης αλλα ειδικα για το μηνα ιουλιο πιστευω θα γευτουμε περσινα ξινα σταφυλια ...

Ειναι τοσο κριμα ομως..ενα καλο παιχνιδι εβαλε επιτελους και εχουμε ενθουσιαστει ολοι εδω και ποσες εβδομαδες που ακουγεται...τοσο δυσκολο ειναι για τη sony να βαζει ενα αξιοπρεπες παιχνιδι ,καθε μηνα?

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα μου εκανε εντυπωση να συνεχισει να μας ταιζει κουτοχορτο και σαπια  games...ποσο μαλλον τωρα που ολοι εχουν minimum 3ων μηνων συνδρομη..μακαρι να βγω ψευτης αλλα ειδικα για το μηνα ιουλιο πιστευω θα γευτουμε περσινα ξινα σταφυλια ...

Ειναι τοσο κριμα ομως..ενα καλο παιχνιδι εβαλε επιτελους και εχουμε ενθουσιαστει ολοι εδω και ποσες εβδομαδες που ακουγεται...τοσο δυσκολο ειναι για τη sony να βαζει ενα αξιοπρεπες παιχνιδι ,καθε μηνα?

Είχαμε καλομάθει στο PS3 και τώρα πέφτει γκρίνια. Σκέψου να έκανε η Sony ότι έκανε και η MS στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς.

Δημοσ.

στο 50% περιπου του download των 45gb+ μου εβγαλε error server

και μουλαρωσε,ουτε ξεκιναει ουτε τπτ.

και delete που το εκανα για να το ξανακατεβασω,χλωμο...

τα νευρα μου... :mad:

και εμενα μου βγαζει σφαλμα αλλα αμα φορτωσεις το παιχνιδι συνεχιζει κανονικα να κατεβαινει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...