Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά τις συγκεκριμένες δεν τις λες ωραίες, βασικά δεν τις λες ούτε καν προσφορές.

Σε σχέση με το store.

Σε retail βρίσκω παρόμοιες τίμες ναι ισχύει.

Όμως αν τα παιχνίδια κάνουν 70€ αρχική και το -40% ή -50% είναι γενναία έκπτωση.

Αλλά δε θα έλεγα όχι,στο last of us REM/AC syndicate/batman με πιο πολύ το last of us,αφού τα άλλα 2 τα χω στο pc.

ξεφεύγω και δε θέλω να παίρνω μη PS4 exclusives games.

Εντάξει για δοκιμή πήρα το bf4 να δω πως είναι,αλλά φτάνει πιστεύω.

Τί λες και συ;

Δημοσ.

Σε σχέση με το store.

Σε retail βρίσκω παρόμοιες τίμες ναι ισχύει.

Όμως αν τα παιχνίδια κάνουν 70€ αρχική και το -40% ή -50% είναι γενναία έκπτωση.

Αλλά δε θα έλεγα όχι,στο last of us REM/AC syndicate/batman με πιο πολύ το last of us,αφού τα άλλα 2 τα χω στο pc.

ξεφεύγω και δε θέλω να παίρνω μη PS4 exclusives games.

Εντάξει για δοκιμή πήρα το bf4 να δω πως είναι,αλλά φτάνει πιστεύω.

Τί λες και συ;

Το Battlefield είναι πλέον πάμφθηνο ακόμα και με το Premium που έχει όλους τους χάρτες,αλλά μόλις βγέι το Battlefield 1 θα ξεχαστεί,μετράει μήνες.Το Last Of Us το είχα πάρει σε προσφορά απο το Store στα 18€.Η καλύτερη προσφορά που υπήρξε σε cd ήταν αυτή του Γερμανού στα 18€ η 20€(νομίζω στα 20€)Καλύτερα να το πάρεις σε cd στα 20-25€ μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

Περίμενα να λήξει σήμερα η συνδρομή μου για να πάρω την προσφορά των 15 μηνών, και έκανε αυτόματα renewal ενώ το έχω απενεργοποιήσει και επίσης δεν είχα καν λεφτά στην κάρτα μου. Τι μπορώ να κάνω να ακυρώσω εντελώς την συνδρομή του ενός μήνα που μου μπήκε με το ζόρι.?

Δημοσ.

Περίμενα να λήξει σήμερα η συνδρομή μου για να πάρω την προσφορά των 15 μηνών, και έκανε αυτόματα renewal ενώ το έχω απενεργοποιήσει και επίσης δεν είχα καν λεφτά στην κάρτα μου. Τι μπορώ να κάνω να ακυρώσω εντελώς την συνδρομή του ενός μήνα που μου μπήκε με το ζόρι.?

https://www.playstation.com/el-gr/get-help/contact-us/

Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, στο link πάνω έχει και φορμα για να στείλεις mail και τηλ. αριθμό για να τους καλέσεις.. γενικά γίνεται να πάρεις refund εξηγώντας τους οτι έχει γίνει λάθος αν δεν έχουν περάσει 15 μέρες από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας..

Αλλά προσοχή γιατί είχα διαβάσει κάπου για ένα παιδί που ζήτησε επίσης refund για συνδρομή ενός έτους και τελικά η sony του επέστρεψε τα χρήματα αλλά του έκανε ban τον λογαριασμό και μετά είχε τρεξίματα..(edit: βρήκα και το link http://www.insomnia.gr/topic/607366-ban-%CF%83%CE%B5-ps4-plus-account/) οπότε φρόντισε στην επικοινωνία μαζί τους να τους ξεκαθαρίσεις οτι δεν θα φάει 'μπάνιο' ο λογαριασμός σου..

Δημοσ.

Αφού η κάρτα δεν είχε χρήματα,πώς έγινε  η ανανέωση;Πώς σε δέσμευσε,προκαταβολικά όταν ξαναβάλεις χρήματα?Αλλη φορά να σβήνεις τα στοιχεία της κάρτας.

Δημοσ.

Αφού η κάρτα δεν είχε χρήματα,πώς έγινε  η ανανέωση;Πώς σε δέσμευσε,προκαταβολικά όταν ξαναβάλεις χρήματα?Αλλη φορά να σβήνεις τα στοιχεία της κάρτας.

ναι πως έγινε αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν !

αυτό ήρθα να γράψω και γω,μόλις γύρισα από σχολή..δυστυχώς είχα ξεχάσει το πλεηστεηΣΟ σε rest mode και δε γινόταν να μπω από το κινητό..

Τα πήρα τα games

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Το αρχειο που μου κατεβαζει για το nba 2k16 ειναι μολις 7.042 GB..Λιγα δεν ειναι? Θα κατεβασει και κατι αλλο μετα? 

Εdit: Ναι, κατεβαινουν αλλα 39 GB ως application data :P

• Like 1
Δημοσ.

Στην Αρχή έλεγε 40κάτι, άλλαξε σε 7 και μετά σε άλλα 39

Κατέβασε και κάτι για το gta Σήμερα και γέμισε ο δίσκος, έσβησα 2 παιχνίδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...