xavier Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 πεσαν ποτε μεσα αυτες οι φημες για τα plus παιχνιδια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 [Φήμη] Τα δωρεάν PS Plus παιχνίδια Ιουνίου για το PlayStation 4 http://www.vg24.gr/playstation-4-ps-plus-free-games-rumor/ Να δώσει το NBA 2K16 το αποκλείω. Πιθανότερο είναι να δώσει το Basketball του Atari 2600! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αν δεν ανανεώσεις στους 15 μήνες τι γίνεται; Στην τελευταία πρόταση εννοείς οτι για να ενεργοποιηθεί η προσφορά πρέπει να μην έχεις Plus;ΓΤΠΚ δηλαδή; Ναι να έχει λήξει η νέα σύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 To ps plus μας έστειλε 12 συν 3 δώρο μήνες αν ανανεώσω Επιπλέον στους 15 μήνες πρέπει να ανανεώσω πάλι.....ως όρος Αν έχεις όμως δεν ισχύει. .... σνιφ Και αν δεν εχεις δλδ χρήματα στην κάρτα; Μήπως εννοε'ι οτι ενεργοποιεί το auto renewal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δε ξέρω, δε το έχω καταλάβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Φαντάζομαι οτι απλά σου λέει οτι μετά το τέλος της συνδρομής θα ανανεώσει αυτόματα για 12 μήνες αντί για 1 που είναι το σύνηθες.. το auto renewal ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που βάζεις συνδρομή, απλά μετά το απενεργοποιείς χειροκίνητα. Βέβαια η "προσφορά" απευθύνεται σε πολύ λίγο κόσμο αφού πρέπει να τυχαίνει να μην έχεις ενεργή συνδρομή στο διάστημα 27/05 - 10/06.. δώρο άδωρο για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 τελικα δικαιωθηκαν οι φημες, καλη φαση το nba 2k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ωωω ναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν πιστευουν τα ματια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παροτι ειχε κυκλοφορησει ως φημη, φανταζει μαλλον απιστευτο το επερχομενο line-up.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaBaK Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 καλησπερα! αυτη τη στιγμη δεν εχω ενεργη συνδρομη plus. μπορω να "παρω" τα free games αυτου του μηνα , και οταν ξαναβαλω συνδρομη να μπορω να τα παιξω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πολύ καλός μήνας. Δεν παίζω αθλητικά παιχνίδια, αλλά είχα περιέργεια να δοκιμάσω ένα. Τώρα που είναι τζάμπα, τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καλησπερα! αυτη τη στιγμη δεν εχω ενεργη συνδρομη plus. μπορω να "παρω" τα free games αυτου του μηνα , και οταν ξαναβαλω συνδρομη να μπορω να τα παιξω? ευχαριστωΓια να κατεβάσεις τα παιχνίδια και να μπορείς να τα παιξεις πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaBaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για να κατεβάσεις τα παιχνίδια και να μπορείς να τα παιξεις πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή. εννοω να τα κατεβασω χωρις να μπορω να τα παιξω (μεχρι να ξαναβαλω συνδρομη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εννοω να τα κατεβασω χωρις να μπορω να τα παιξω (μεχρι να ξαναβαλω συνδρομη) όχι δε γίνεται αυτό φίλε μου. Αν έχεις κάποια από αυτά και λήξει η συνδρομή σου,απλώς σου ζητάει να ανανεώσεις. Αλλά πιο πριν να τα κατεβάσεις όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα