Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπηκα πολυ ενθουσιασμενος αλλα ειναι αρκετα μετριο....οχι οτι εχουμε συνηθησει σε καλυτερα δωρεαν αλλα δε λες οτι δικαιολογει την τιμη των 17 που και καλα εκανε..

Απογοητευτικά είναι και τα reviews. To table top racing πάντως στα κινητά ήταν συμπαθητικό παιχνιδάκι. Καλύτερα ας έμενε εκεί..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά 

υπάρχουν και μικρά παιδιά που δε μπορούν να παίξουν drive club

Δεν τους αρέσει μάλλον θες να πεις διότι δεν νομίζω να απαιτεί κάποιες ειδικές ικανότητες για να παίξεις driveclub, δεν είναι simulation.

• Like 1

Συμπαθητικο το βρισκω εγω, αλλα δε ξερω αν ειναι κατι που αντεχει για καιρο..

Το Τροπικο με ξενερωσε εμενα απλα γιατι απο το λιγο που το δοκιμασα νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το παιξεις με χειριστηριο, ειναι ξεκαθαρα παιχνιδι υπολογιστη..

Δεν τους αρέσει μάλλον θες να πεις διότι δεν νομίζω να απαιτεί κάποιες ειδικές ικανότητες για να παίξεις driveclub, δεν είναι simulation.

Δε το καταλαβαίνουν

Και δε μαζεύουν λεφτά :-)

Καλό ειναι το table top racing  πήρε και patch (εμένα εχθές) αλλά το multi που έχει ενδιαφέρον είναι αρκετά χάλια.. όσο αφορά το connection και τους servers..

Καλό ειναι το table top racing  πήρε και patch (εμένα εχθές) αλλά το multi που έχει ενδιαφέρον είναι αρκετά χάλια.. όσο αφορά το connection και τους servers..

Φτασαμε σε σημειο μετα απο τοσο Sony-Κουτοχορτο, να λεμε καλο ενα racing της πλακας...χιλιες φορες να βαλω να παιξω crash team racing και mario cart.  

• Like 1

Ασχολήθηκα λίγο με το table top racing,ξεκλείδωσα όλη την αριστερή καρτέλα(championship) αλλά προσπάθησα να βγάλω 2 απο τα event που παίζεις με το πράσινο αμαξάκι φουλ αναβαθμισμένο και δεν μπόρεσα. :-P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

To ps plus μας έστειλε 12 συν 3 δώρο μήνες αν ανανεώσω

Επιπλέον στους 15 μήνες πρέπει να ανανεώσω πάλι.....ως όρος

Αν έχεις όμως δεν ισχύει. .... σνιφ

To ps plus μας έστειλε 12 συν 3 δώρο μήνες αν ανανεώσω

Επιπλέον στους 15 μήνες πρέπει να ανανεώσω πάλι.....ως όρος Αν έχεις όμως δεν ισχύει. .... σνιφ

Αν δεν ανανεώσεις στους 15 μήνες τι γίνεται;

Στην τελευταία πρόταση εννοείς οτι για να ενεργοποιηθεί η προσφορά πρέπει να μην έχεις Plus;ΓΤΠΚ δηλαδή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...