Avatar_GR Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Φορ δε πουλ τα παιχνίδια. Αίσχος. Εντάξει, έχουμε δει και χειρότερα πάντως. Το tropico και το ραλάκι όλο και σε κάποιους θα αρέσουν. 1
bedazzled Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Uncharted 4 και καλά PS+ games δεν πάνε μαζί. Conflict of interest. 1
HarryGrey Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θελατε τετρις;;; (κι εγω μαζι) και γουοτς ντογκς ;;; Α χααχαχαχχααχ παρτε τα http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-PS-Plus-games-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%9C%CE%AC%CE%B9%CE%BF/36636.html ο άλλος γράφει από κάτω "Αυτό το Λοκορόκο Κοκορέτσι είναι τρολλάρισμα λόγω Πάσχα" αχαχαχαχαχαχαχα έλιωσα! 3
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Η κονσόλα δεν «σηκώνει» το Tetris.Για αυτό δεν το έβαλαν.
bedazzled Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπόν, το Table Top Racing λίγο που το έπαιξα φαίνεται καλό... μου θύμισε εποχές που έλιωνα το Re-Volt (btw, άνετα το αγόραζα αν έβγαινε Remastered έκδοση).
thomason993 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Λοιπόν, το Table Top Racing λίγο που το έπαιξα φαίνεται καλό... μου θύμισε εποχές που έλιωνα το Re-Volt (btw, άνετα το αγόραζα αν έβγαινε Remastered έκδοση). Και εγώ το δοκίμασα, είναι διασκεδαστικό μπορώ να πω.. αλλά μου φαίνεται πολύ φτωχό σε περιεχόμενο, μόνο 12 αμαξάκια ?? Ελπίζω να το ενισχύσουν λίγο με free dlc στο μέλλον.. Κακό δεν το λες σε καμία περίπτωση πάντως. edit: Επίσης θα γούσταρα πάρα πολύ αν είχε και split screen.. αλλά δεν. 1
spacemonkey Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μπηκα πολυ ενθουσιασμενος αλλα ειναι αρκετα μετριο....οχι οτι εχουμε συνηθησει σε καλυτερα δωρεαν αλλα δε λες οτι δικαιολογει την τιμη των 17 που και καλα εκανε..
skar1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μπηκα πολυ ενθουσιασμενος αλλα ειναι αρκετα μετριο....οχι οτι εχουμε συνηθησει σε καλυτερα δωρεαν αλλα δε λες οτι δικαιολογει την τιμη των 17 που και καλα εκανε.. Μια απο τα ιδια. Απορω πως δεν εχουν καταφερει ακομη να κανουν κατι ποιοτικο οπως το micro machines του ps1.
thomason993 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Υπάρχει και το Trackmania Turbo που είναι αρκετά καλό στο είδος του.. αλλά σιγά μην έδιναν τέτοια παιχνιδάρα στο plus, θα χαλάσουν το σερί τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα