kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αυτο ακριβως. Παντως απο εδω μεσα εχει παει το game+plus sharing στεφανι. Ενα μηνυματακι με αγαπη ειναι κι αυτο προς τη μαμα Σονυ. Αν δεν μοιραζομουν με κολλητο τη συνδρομη, θα γινομουν παλι gold.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 απο το να μοιραζομουν τη συνδρομη με καποιον και να μη μπορουσαμε να παιξουμε μαζι Online καλυτερα στο 14 days trial μια ζωη! Ειναι τραγικη η κατασταση σιγουρα, συμφωνω απολυτα στο οτι δε δινουν ουτε καλα φθηνα παιχνιδακια τυπου Knack , και πολλων αλλων αλλα τι να κανουμε διαολε...μια αγαπη εχουμε..και μας χτυπανε εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Βασικά μπορείτε να παίζετε μαζί. Και νομίζω ότι αυτό είναι που το σώζει σε μεγάλο βαθμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αυτό μας χρεώνουν φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Βασικά μπορείτε να παίζετε μαζί. Και νομίζω ότι αυτό είναι που το σώζει σε μεγάλο βαθμό. Γινεται δηλαδη 2 διαφορετικα ps4 να χρησιμοποιουν(κ να παιζουν απο) το ιδιο account συγχρονως ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ναι, ο ένας primary και ο άλλος secondary. Δεν παίζεις από το ίδιο account, ο καθένας το δικό του, αλλά η συνδρομή και τα παιχνίδια είναι και για τους 2 ταυτόχρονα από το ίδιο PS+ account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 τρελο! θα το φτιαξω για τη γυναικα! thanks για την πληροφορια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έχουμε 30 και την προσφορά για την ετήσια την κατέβασαν ήδη, δεν πρόλαβε να την τσιμπήσει ο ξάδερφος μου.έφαγαν κράξιμο στο φουμπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έχουμε 30 και την προσφορά για την ετήσια την κατέβασαν ήδη, δεν πρόλαβε να την τσιμπήσει ο ξάδερφος μου.έφαγαν κράξιμο στο φουμπου εγώ τη βλέπω κανονικά τη προσφορά ... https://store.playstation.com/#!/en-gr/reward_game/playstation-plus-1-year-subscription-25-off/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Όχι μέσα από την εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) μέχρι 31/03 είναι Έχεις συνδρομή ηδη μεγάλε γι αυτό δεν το βγαζει. Άστο αιφονι και μπες από κανονικό οχι mobile Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από dimyok 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κάνε logout και ξανά login. Εκτός και αν έχεις ενεργή συνδρομή οπότε δεν σε πιάνει η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 μέχρι 31/03 είναι Έχεις συνδρομή ειδη μεγάλε γι αυτό δεν το βγαζει. Άστο αιφονι και μπες από κανονικό οχι mobile το σκότωσες το ήδη, δεν έχει συνδρομή ο ξάδερφος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καταραμένη αυτόματη διόρθωση Το διαψεύδω το ειδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καταραμένη αυτόματη διόρθωση Το διαψεύδω το ειδη. Ούτε έχω αιφον, παιδί του λαού είμαι,ο δικός σας άνθρωπος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα