Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις με prepaid της Πειραιώς εγώ κάνω δουλειά, και παιχνίδια και την συνδρομή πήρα.από τον Οκτώβριο την δουλεύω

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εθνικής που χρησιμοποιώ μια χαρά δουλεύει.

Δημοσ.

Γελαει ο κοσμος με τα παιχνιδια που μας δινει η σονυ! Ετσι μου ερχεται να μην ανανεωσω και να παιζω μονο offline...

• Like 1
Δημοσ.

Βγηκαν πουθενα τα indies του επομενου μηνα ; Αυτα που ψηφιζουμε κιολας :P .

Περσι τετοια εποχη , πριν καβαλησουν τελειως το καλαμι :

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, εγώ έχω από το Δεκέμβρη του 2014. Επειδή με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν τα έχω δει τα παιχνίδια που έδινε (τα έχω προσθέσει όμως στο library μου), προσφέρεται κάποιο για local διπλό, εκτός από το lara croft & the temple of osiris και το rocket league?

Με έχει πρήξει το κορίτσι να παίζουμε και μαζί κάτι γιατί της άρεσε η φάση :P

ΥΓ.Δεκτά και παιχνίδια που δεν έδινε το ps+, αλλά είναι free :D

Δημοσ.

Στο δικο μου ειναι θεμα τα CC .Πριν 2 βδομαδες περνουσε visa πειραιως . Τωρα που πηγα να παρω συνδρομη οχι . Ε μη σωσουν  :P

Δημοσ.

Παίδες, εγώ έχω από το Δεκέμβρη του 2014. Επειδή με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν τα έχω δει τα παιχνίδια που έδινε (τα έχω προσθέσει όμως στο library μου), προσφέρεται κάποιο για local διπλό, εκτός από το lara croft & the temple of osiris και το rocket league?

Με έχει πρήξει το κορίτσι να παίζουμε και μαζί κάτι γιατί της άρεσε η φάση :P

ΥΓ.Δεκτά και παιχνίδια που δεν έδινε το ps+, αλλά είναι free :D

Πολύ ωραία co-op games που έπαιξα παρέα με τον αδερφό μου είναι τα Never Alone (αυτό που πρότεινε και ο coyote2) και Gauntlet: Slayer Edition.. και τα 2 δόθηκαν δωρεάν με ps plus τους περασμένους μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Κακα τα ψεματα το τελευταιο καιρο η Microsoft δινει πολυ καλυτερα παιχνιδια δωρο σε οσους ειναι xbox live gold members απ' οτι δινει η Sony σε οσους ειναι psn+ members.

Μα ειναι δυνατον ενα feature που ξεκινησε η ιδια η sony να το εχει γελοιοποιήσει πλεον και ο αντιπαλος της να δινει πολυ καλυτερα παιχνιδια καθε μηνα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...