bedazzled Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Country-locked = από την ίδια χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δηλαδη μονο ελληνικη μπορω να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ακριβώς. Εκτός αν φτιάξεις άλλο λογαριασμό σε άλλη χώρα και τον κάνεις primary activate (για να παίζεις με τον κανονικό σου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μαλιστα καταλαβα, ή απλα δεν θα παρω ps plus, κριμα θα μας εφτιαχνε καλα ο φιλος απο Χονολουλού. Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν θες να κάνεις την δουλειά σου, βάλε 14-day trial σε νέο λογαριασμό... τσάμπα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Βασικα απλα ηθελα να το έχω, βεβαια τωρα δεν εχω καποιο game για online + οτι τα games του plus τα βρισκω στο mame32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έχω γράψει την διαδικασία 5-6 φορές εδώ μέσα. Κάνεις νέο λογαριασμό, τον κάνεις primary (άρα παίζεις κανονικά και με τον κανονικό σου λογαριασμό, με trophies και online gaming), βάζεις κάρτα τραπέζης, ενεργοποιείς το 14-day PS+ trial, βγάζεις την κάρτα και το PS+ automatic renewal και έτσι έχεις τσάμπα PS+ για 14 μέρες! Την διαδικασία μπορείς να την επαναλάβεις μετά από 14 μέρες... Μια μόνο ερώτηση γιατί δεν έχω διαβάσει τη διαδικασία που αναφέρεις. Αφού αφαιρέσεις την κάρτα σου, μετά στο νέο λογαριασμό, μπορείς να βάλεις την ίδια πάλι? Δεν αναγνωρίζει ότι την είχες βάλει στο παρελθόν? Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να φτιάξεις και νέο λογαριασμό mail ή δε ζητάει ενεργοποίηση μέσω mail? Κι εγώ είμαι από αυτούς που δε θα ανανεώσουν τη συνδρομή. Είχα πάρει 2 με την προσφορά των 30€, αλλά τα δωρεάν παιχνίδια είναι απλά ξεφτίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ναι, δουλεύει με την ίδια κάρτα. Email θέλει καινούριο κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν φτιάξω έναν λογαριασμό τον κάνω ps+ 14 μέρες και αγοράσω ένα παιχνίδι με σκοπό primary σ'εμένα και secondary σε φίλο μετά τις 14 μέρες θα μπορεί ο φίλος να παίξει από το secondary; Γνωρίζει κάποιος παιδιά; Για να δουλευουν οι δύο λογαριασμοι πρέπει να υπάρχει ενεργό plus συνεχώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Για online υπάρχει η γνωστή δωρεάν λύση... και ποια είναι αυτη η δωρεάν λύση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 14-day trial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι, δουλεύει με την ίδια κάρτα. Email θέλει καινούριο κάθε φορά. Το mail θέλει επιβεβαίωση, ή απλά ένα να μην υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δεν θυμάμαι να ήθελε επιβεβαίωση όταν έφτιαξα το δικό μου. Κάποιοι έβαζαν ένα ότι να'ναι, αλλά μετά δεν μπορείς να κάνεις ανάκτηση κωδικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ανάκτηση μέσα σε 15 μέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για ανάκτηση/αλλαγή κωδικού θέλει email... το αναφέρω γιατί στο PSN hack του 2011 πολλοί με ψεύτικο email την πάτησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα