naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δηλαδή ρε παιδιά βάζουμε μια κάρτα πχ 40 ευρώ και κατεβάζουμε ότι παιχνίδι θέλουμε; είτε πληρωμένο είτε δωρεάν Εάν μας το δίνει φρι; Δίνει συγκεκριμένα παιχνίδια κάθε μήνα. Θα βάλεις 50 ευρώ ετήσια συνδρομή και για ένα χρόνο θα παίζεις δωρεάν ότι σου δίνει κάθε μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δηλαδή ρε παιδιά βάζουμε μια κάρτα πχ 40 ευρώ και κατεβάζουμε ότι παιχνίδι θέλουμε; είτε πληρωμένο είτε δωρεάν Εάν μας το δίνει φρι; Εαν και εφοσον δεν εχεις χακαρισμενο ΠΣ3 και παιζεις παιχνιδια χωρις να το εχεις παρατημενο τοτε βαλτο χθες, και οχι αυριο Καθε κατοχος ΠΣ3 πρεπει να το εχει για μενα απ τη στιγμη που με 50 ευρω το χρονο εχεις 40+ τιτλους εκ των οποιων οι 15-20 ειναι ΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Επειδή έχω δει να την πατάει πολύς κόσμος σε άλλα forums το τονίζω εδώ: Προσοχή όταν ανανεώνετε τις συνδρομές σας. Με το που βάλεις συνδρομή -είτε είναι από δωρεάν κωδικό, είτε την έχεις αγοράσει- ενεργοποιείται αυτόματα η ανανέωση συνδρομής. Που σημαίνει πως θα σας χρεώσει μόλις τελείωσει η συνδρομή σας για να ενεργοποιήσει μια άλλη. Πως απογεύγουμε αυτήν την αυτόματη ενεργοποίηση. 1) Πάτε στο Services List από το PS3 σας ή το Vita σας. 2) Μπαίνετε μέσα στο PlayStation Plus Service. 3) Εκεί που λέει Automatic Renewal φροντίζεται να μην είναι in-use. Σε πια επιλογη ειναι το servise list στις ρυθμισεις?επειδη δεν μπορω να το βρω.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Σε πια επιλογη ειναι το servise list στις ρυθμισεις?επειδη δεν μπορω να το βρω.Ευχαριστω. Χρησιμοποιείς PS3 ή Vita? Στο PS Vita το βρίσκεις και μέσα από το store εύκολα. Στο PS3 πηγαίνεις account settings από το XMB (δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι γιατί έχω καιρό να μπω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δίνει συγκεκριμένα παιχνίδια κάθε μήνα. Θα βάλεις 50 ευρώ ετήσια συνδρομή και για ένα χρόνο θα παίζεις δωρεάν ότι σου δίνει κάθε μήνα. τα παίζω η τα κατεβάζει και τα έχω για πάντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) τα παίζω η τα κατεβάζει και τα έχω για πάντα; Eδω λενε για αυτο που ρωτας: http://www.insomnia.gr/topic/469970-απορια-για-ps3-12gb/?p=52325702 http://www.insomnia.gr/topic/469970-απορια-για-ps3-12gb/?p=52326828 Εγω εβαλα εχθες ενα τριμηνο και αξιζει με τα 1000. Edit: Εβαλε δωρεαν για τους plus το Hitman absolution, Catherine και malicius. Ενταξει, super! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2013 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Χρησιμοποιείς PS3 ή Vita? Στο PS Vita το βρίσκεις και μέσα από το store εύκολα. Στο PS3 πηγαίνεις account settings από το XMB (δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι γιατί έχω καιρό να μπω). Οκ σε εuχαριστω το βρηκα.Αλλα ηταν προεπιλεγμενο απο μονο του στο of. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Υποψιν πως μπορειτε πλεον να κανετε τις αγορες των παιχνιδιων του Plus (και οχι μονο) μεσω του web browser απο το pc σας απο εδω https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ επιλεγοντας τον τιτλο που θελετε --> add to basket --> Checout --> purchase Μολις αγορασα το Hitman + Catherine. Ετσι οι αγορες καταχωρουνται και μενουν στον λογαριασμο σας. Με την επομενη επανεκινηση και εισοδο του PS3 στο PSN θα αρχισουν αυτοματως να κατεβαινουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Υποψιν πως μπορειτε πλεον να κανετε τις αγορες των παιχνιδιων του Plus (και οχι μονο) μεσω του web browser απο το pc σας απο εδω https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ επιλεγοντας τον τιτλο που θελετε --> add to basket --> Checout --> purchase Μολις αγορασα το Hitman + Catherine. Ετσι οι αγορες καταχωρουνται και μενουν στον λογαριασμο σας. Με την επομενη επανεκινηση και εισοδο του PS3 στο PSN θα αρχισουν αυτοματως να κατεβαινουν Τους τελευταίους μήνες έτσι τα παίρνω όλα... το υπογραμμισμένο ισχύει και για το Vita νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Παλικαρια μια ερωτηση μιας και απο βδομαδα θα παω να βαλω plus. Οσοι εχετε αγορασει για 1 χρονο Plus απο καποιο καταστημα μολις πηγατε να την ενεργοποιησετε σας ζητησε καθολου αριθμο απο χρεωστικη/πρωπληρωμενη/πιστοτικη κλπ? Σας ρωταω γιατι οταν ειχα παει να ενεργοποιησω εναν κωδικο για δωρεαν plus που μου ειχαν δωσει πριν κατι μηνες μου ζηταγε τετοιον κωδικο.Δεν εχω βγαλει ακομα καποια καρτα (δεν μου εχει πολυ χρειαστει) οποτε ηθελα να ειμαι σιγουρος πως δεν θα χρειαστει να δωσω τετοιον αριθμο για την ενεργοποιηση του 1 χρονου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Παλικαρια μια ερωτηση μιας και απο βδομαδα θα παω να βαλω plus. Οσοι εχετε αγορασει για 1 χρονο Plus απο καποιο καταστημα μολις πηγατε να την ενεργοποιησετε σας ζητησε καθολου αριθμο απο χρεωστικη/πρωπληρωμενη/πιστοτικη κλπ? Σας ρωταω γιατι οταν ειχα παει να ενεργοποιησω εναν κωδικο για δωρεαν plus που μου ειχαν δωσει πριν κατι μηνες μου ζηταγε τετοιον κωδικο.Δεν εχω βγαλει ακομα καποια καρτα (δεν μου εχει πολυ χρειαστει) οποτε ηθελα να ειμαι σιγουρος πως δεν θα χρειαστει να δωσω τετοιον αριθμο για την ενεργοποιηση του 1 χρονου. εγω ειχα αναλογο θεμα επειδη μου ειχαν στειλει κωδικο με προσφορα για ενα μηνα οπου ζητουσε αυτα που λες, αλλα οταν αγορασα κανονικο για 3 μηνες δεν μου ζητησε κατι τετοιο και τον πηρε κατευθειαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 εγω ειχα αναλογο θεμα επειδη μου ειχαν στειλει κωδικο με προσφορα για ενα μηνα οπου ζητουσε αυτα που λες, αλλα οταν αγορασα κανονικο για 3 μηνες δεν μου ζητησε κατι τετοιο και τον πηρε κατευθειαν Ναι αλλά είχες βάλει ήδη τα στοιχεία όταν πήρες τον κωδικό για ένα μήνα και ίσως για αυτό να μην σου τα ζήτησε μετά. Εμένα πάντως έτσι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Το ερωτημα μου επεισης ειναι, πειτε οτι βαζω plus και δεν χρειαζετε αριθμο απο καρτα...εχω ακουσει οτι μετα την ληξη της συνδρομης πολλοι χρηστες εχουν χρεωθει γιατι ανανεονετε αυτοματα η συνδρομη...εγω πειτε οτι το εβαζα το Plus και δεν ειχα βγαλει αυτη την ρυθμιση...την ωρα που θα τελειωνε η συνδρομη μου και θα πηγενε να την ανανεωσει που θα εβρισκε λεφτα?Μηπως ειναι υποχρεωτικο αρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αν δεν έχεις λεφτά στην κάρτα που καταχώρησες, δεν μπορεί να κάτι. Αν απο την άλλη έχεις, θα κάνει ανανέωση συνδρομής. Η καταχώρηση κάρτας νομίζω είναι υποχρεωτική για PSN+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αν δεν έχεις λεφτά στην κάρτα που καταχώρησες, δεν μπορεί να κάτι. Αν απο την άλλη έχεις, θα κάνει ανανέωση συνδρομής. Η καταχώρηση κάρτας νομίζω είναι υποχρεωτική για PSN+. Ω ρε γαμω την τρελα μου να πουμε ελεος. :@ :@ Εκαναν που εκαναν το καλο τι σκατα το γ@μησαν ετσι το θεμα?Δεν μπορω να καταλβω δλδ για ποιον λογο να ειναι υποχρεωτικη η οποιαδηποτε καρτα?Δηλαδη εγω που δεν εχω καρτα για να βαλω Plus θα πρεπει να παω να βγαλω. :@ :@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα