Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Πραγματικά οποίος το αγόρασε first day στο ps5 πρέπει να ζητήσει τα χρήματα του πίσω.... AAA price και σε 3 μήνες δωρεάν στο ps+....

οποιος αγοραζει "day one" παιχνιδια ουσιαστικα τα πληρώνει 20Ε-30Ε πανω απο οτι πραγματικα αξίζουν οποτε αυτος φταίει  ...... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 hours ago, bushidocougar said:

Πραγματικά οποίος το αγόρασε first day στο ps5 πρέπει να ζητήσει τα χρήματα του πίσω.... AAA price και σε 3 μήνες δωρεάν στο ps+....

αφου δυστυχως πηγε απατο....

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ.

καλημερα να ρωτησω ειμαι λιγο τενεκες με αυτα

το απλο πσπλας εσενταιαλ ειναι αυτο που σου δινει μονο 3 παιχνιδια ανα μηνα και αλλαζουν σωστα??

υπαρχει καποιο αλλο που σου δινει 100 πλας κατι σαν το gamepass??

γιατι βαζω στο στορ το εξτρα και μου βγαζει browse games καμια 20ρια μονον?ειναι αυτο απλα πρεπει να το αγορασω για να δω την πληρη λιστα??μεσα απο την κονσολα δεν μου βγαζει ποσα και ποια ειναι

και επισης το premium ειναι αυτο που παιζεις κατι παιχνιδια του ps1/ps2/ps3 στριμαροντας τα ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

το απλο πσπλας εσενταιαλ ειναι αυτο που σου δινει μονο 3 παιχνιδια ανα μηνα και αλλαζουν σωστα??

Ναι, 2-3 παιχνίδια κάθε μήνα, μπορείς να τα παίζεις όσο έχεις ενεργή συνδρομή. Αν λήξει η συνδρομή σου δεν τα χάνεις από τον λογαριασμό σου αλλά δεν θα μπορείς να τα παίζεις όσο δεν έχεις ενεργή συνδρομή.

υπαρχει καποιο αλλο που σου δινει 100 πλας κατι σαν το gamepass??

Ναι υπάρχει το EXTRA και το PREMIUM, και τα 2 αυτά σου δίνουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών, πάνω από 400-500.

και επισης το premium ειναι αυτο που παιζεις κατι παιχνιδια του ps1/ps2/ps3 στριμαροντας τα ετσι?

Σωστά, μαζί με τον κατάλογο παιχνιδιών που είπαμε παραπάνω, σου δίνει επιπλέον παιχνίδια ps1,ps2,ps3 αλλά και την δυνατότητα demos νέων παιχνιδιών και να να μπορείς να στριμάρεις και παιχνίδια του PS4 και PS5 χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσεις πρώτα.

image.jpeg.8340d21aebf998c270f7b2b376051097.jpeg

Ίσως αν το σκεφτόσουν νωρίτερα 3-4 μέρες να πλήρωνες την Premium 99 ευρώ(80 μέσω ps wallet) την ετήσια που ήταν σε προσφορά.. Έχει τελειώσει νομίζω αυτή η προσφορά τώρα. Πιθανόν να ξαναμπεί το Πάσχα χωρίς να είναι σίγουρο βέβαια το πότε θα ξαναμπεί.

Ίσως να έκανες μια μηνιαία για αρχή και έβλεπες μετά αν παίξει η προσφορά πάλι. Για να την πάρεις όμως την προσφορά αυτή όταν και αν ξαναβγεί, δεν θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή..

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Ναι, 2-3 παιχνίδια κάθε μήνα, μπορείς να τα παίζεις όσο έχεις ενεργή συνδρομή. Αν λήξει η συνδρομή σου δεν τα χάνεις από τον λογαριασμό σου αλλά δεν θα μπορείς να τα παίζεις όσο δεν έχεις ενεργή συνδρομή.

Ναι υπάρχει το EXTRA και το PREMIUM, και τα 2 αυτά σου δίνουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών, πάνω από 400-500.

Σωστά, μαζί με τον κατάλογο παιχνιδιών που είπαμε παραπάνω, σου δίνει επιπλέον παιχνίδια ps1,ps2,ps3 αλλά και την δυνατότητα demos νέων παιχνιδιών και να να μπορείς να στριμάρεις και παιχνίδια του PS4 και PS5 χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσεις πρώτα.

image.jpeg.8340d21aebf998c270f7b2b376051097.jpeg

Ίσως αν το σκεφτόσουν νωρίτερα 3-4 μέρες να πλήρωνες την Premium 99 ευρώ(80 μέσω ps wallet) την ετήσια που ήταν σε προσφορά.. Έχει τελειώσει νομίζω αυτή η προσφορά τώρα. Πιθανόν να ξαναμπεί το Πάσχα χωρίς να είναι σίγουρο βέβαια το πότε θα ξαναμπεί.

Ίσως να έκανες μια μηνιαία για αρχή και έβλεπες μετά αν παίξει η προσφορά πάλι. Για να την πάρεις όμως την προσφορά αυτή όταν και αν ξαναβγεί, δεν θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή..

thanks οκ αρα ειτε παρω το εξτρα ειτε το πριμιουμ θα εχω αυτα τα 400πλας παιχνιδια οχι μονον τα 15 που εχει στο μπανερ της κονσολας αυτο ηθελα να επιβεβαιωσω

δεν με ενοχλει η εκπτωση ενα μηνακο θα βλω λογο dragon age veilguard και απο περιεργεια να δοκιμασω καποια αλλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Καθε μηνα σου δινει 3-4 παιχνιδια τα οποια προσθετεις στην συλλογη σου. ΔΕΝ αλλαζουν καθε μηνα αυτα τα παιχνιδια, δεν  ανανεωνονται. Δηλαδη μετα απο ενα χρονο ενεργης συνδρομης, μπορεις να εχεις στην βιβλιοθηκη σου τουλαχιστον 36 παιχνιδια, προσβασιμα οσο εχεις ενεργη συνδρομης. 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι τεχνικό. Εγώ είμαι σε σπίτι με ένα ρουτερ από 4g cosmote και πιάνω γύρω στο 20 κάτι mb download. Έχω κανονικά smart home συσκευές αρκετές Netflix κτλ και ολα λειτουργούν απροβληματιστα. Μάλιστα παίζω και yuris revenge pvp (!!!) χωρίς ίχνος lag. Βλέπω ότι στο premium τα games είναι απευθείας δεν χρειάζονται download. Σκέφτομαι πχ το puppeteer ένα σπάνιο ps3 παιχνίδι που ήθελα να παίξω και δύσκολο να τους βρω κανονικά. Εάν βάλω την συνδρομή θα παίζει σε ένα νορμάλ επίπεδό η θα λαγκαρει λόγω περιορισμένης '' ιπποδύναμης'' ίντερνετ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Να ρωτήσω κάτι τεχνικό. Εγώ είμαι σε σπίτι με ένα ρουτερ από 4g cosmote και πιάνω γύρω στο 20 κάτι mb download. Έχω κανονικά smart home συσκευές αρκετές Netflix κτλ και ολα λειτουργούν απροβληματιστα. Μάλιστα παίζω και yuris revenge pvp (!!!) χωρίς ίχνος lag. Βλέπω ότι στο premium τα games είναι απευθείας δεν χρειάζονται download. Σκέφτομαι πχ το puppeteer ένα σπάνιο ps3 παιχνίδι που ήθελα να παίξω και δύσκολο να τους βρω κανονικά. Εάν βάλω την συνδρομή θα παίζει σε ένα νορμάλ επίπεδό η θα λαγκαρει λόγω περιορισμένης '' ιπποδύναμης'' ίντερνετ? 

To PS λέει για 15 Mbps το λιγότερο. Τώρα μόνο αν το δοκιμάσεις θα ξέρεις σίγουρα..

To stream in 1080p, you must be playing a game that supports that resolution, and have a broadband connection with a speed of at least 15 Mbps. If your connection speed dips below this, the streaming resolution may be reduced.

https://www.playstation.com/en-us/support/subscriptions/ps-plus-classics-catalog/#stream

Στην αρχή λέει:

To stream PlayStation Plus classics catalog games, you need to have the correct membership plan and a broadband connection with a minimum speed of 5 Mbps. 

Δημοσ.

Διαβάζω σε site του εξωτερικού ότι από χθες, ξεκίνησε να δίνεται το "δώρο" των 5 ημερών από το PSN downtime. Το έχει πάρει κανείς από Ελλάδα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shodan είπε

Σε εμένα έχουν πιστωθεί οι 5 ημέρες.

Thanks! Εάν μπορεί και κανένας άλλος να το τσεκάρει, θα με βοηθούσε να δω τι γίνεται στην περίπτωση μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...