xavier Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε Η εξηντάρα απο instant gaming που δείχνει για Γερμανία εδώ θα είναι έγκυρη; την είχα δει και εγώ αλλά το φοβήθηκα να προχωρήσω σε αγορά γιατι να μην παρεις την 50αρα που συμφερει περισσοτερο? εχω παρει κανα 2 φορες απο αυτους, εμενα μου δουλεψαν κανονικα οι κωδικοι τους.
WestMan_swiftsport Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, xavier είπε γιατι να μην παρεις την 50αρα που συμφερει περισσοτερο? εχω παρει κανα 2 φορες απο αυτους, εμενα μου δουλεψαν κανονικα οι κωδικοι τους. Ναι σωστά, απλά μου έκανε εντύπωση γιατί εκεί που είχε για την Ελλάδα βγάζει και την εξηντάρα για Γερμανία
hasiotis_john Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Επιτέλους η έκπτωση στις PS Plus συνδρομές ήρθαν και στη Χώρα μας. Έτσι πλέον υπάρχουν οι ακόλουθες εκπτώσεις από τις 14 έως τις 24 Φεβρουαρίου: 12μηνη PS Plus Extra συνδρομή στα 99.99 ευρώ (έκπτωση 20%) 12μηνη PS Plus Premium συνδρομή στα 99.99 ευρώ (έκπτωση 34%) -Ισχύει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου -Η έκπτωση δε φαίνεται να ισχύει για ενεργούς συνδρομητές που μπορούν μόνο να αναβαθμίσουν. -Η τιμή της Extra με την Premium είναι ίδια. Θα περιμέναμε καλύτερη προσφορά Extra. Ωστόσο φαίνεται ότι η Sony θέλει να αυξήσει τους Premium συνδρομητές. -Δεν υπάρχει προσφορά για τη PS Plus Essential. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από hasiotis_john 1
james9tito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ωραια από που παίρνουμε καρτούλες τωρα. 2χ50 από eneba?
james9tito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Θα σου πρότεινα από εδώ, δοκιμασμένο και άμεση αποστολή των κλειδιών χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Θα σε συμβούλευα να βάλεις 2 μαζεμένες στο καλάθι και μην κάνεις υπερβολή γιατί μετά σου ζητάνε ταυτοποίηση, δεν είναι κάτι βρίσκεις και πάλι άκρη, απλά στο λέω για να μην τους ανεβάζεις ταυτότητα και κτλ. Το κάνουν για λόγους ασφαλείας, για να μην μπει κάποιος για παράδειγμα και αγοράζει / πουλάει για κέρδος! Είναι πάντως TOP υπηρεσία, μόνο μια βόλτα σε TrustPilot και λοιπά site αξιολογήσεων θα σε πείσει! Με λίγα λόγια η Premium συνδρομή θα σου βγει 80 ευρώ τελική! ( από 152 ευρώ ) Το εκανα ηδη , 80 ευρω για ετησια premium. Το ειχα κοψει καιρο το Plus αλλα τωρα ηθελα να παιξω το Ragnarok και να δοκιμασω και το streaming του portal οποτε ηταν καλη ευκαιτια. Του χρονου...βλεπουμε... 3
TROXOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Επιτέλους η έκπτωση στις PS Plus συνδρομές ήρθαν και στη Χώρα μας. Έτσι πλέον υπάρχουν οι ακόλουθες εκπτώσεις από τις 14 έως τις 24 Φεβρουαρίου: 12μηνη PS Plus Extra συνδρομή στα 99.99 ευρώ (έκπτωση 20%) 12μηνη PS Plus Premium συνδρομή στα 99.99 ευρώ (έκπτωση 34%) -Ισχύει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου -Η έκπτωση δε φαίνεται να ισχύει για ενεργούς συνδρομητές που μπορούν μόνο να αναβαθμίσουν. -Η τιμή της Extra με την Premium είναι ίδια. Θα περιμέναμε καλύτερη προσφορά Extra. Ωστόσο φαίνεται ότι η Sony θέλει να αυξήσει τους Premium συνδρομητές. -Δεν υπάρχει προσφορά για τη PS Plus Essential. Ως ενεργός συνδρομητής δεν υπάρχει τρόπος να επωφεληθω τής προσφοράς? Ή ειρωνεία είναι ότι η συνδρομή μου λήγει 2 Μαρτίου. Τι θα μού προτείνατε? Με 99€ δίνει την premium ενώ εγώ θα ανανέωσω βάση συνδρομής στην essential με 126€. θα ήταν λύση να φτιάξω νεο λογαριασμό? Ή υπάρχει και άλλος τρόπος? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από TROXOS
ChrisAce Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, TROXOS είπε Ως ενεργός συνδρομητής δεν υπάρχει τρόπος να επωφεληθω τής προσφοράς? Ή ειρωνεία είναι ότι η συνδρομή μου λήγει 2 Μαρτίου. Τι θα μού προτείνατε? Με 99€ δίνει την premium ενώ εγώ θα ανανέωσω βάση συνδρομής στην essential με 126€ Μόνο νέο acc τότε. Ίσως συμφέρει αφού σου λήγει σε λίγες ημέρες, ή απλά περιμένεις να λήξει και παίρνεις την επόμενη ίδια προσφορά που πιθανόν να είναι Πάσχα, δεν θυμάμαι κάθε πότε την βάζει.
TROXOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 56 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Μόνο νέο acc τότε. Ίσως συμφέρει αφού σου λήγει σε λίγες ημέρες, ή απλά περιμένεις να λήξει και παίρνεις την επόμενη ίδια προσφορά που πιθανόν να είναι Πάσχα, δεν θυμάμαι κάθε πότε την βάζει. Στο νέο account φαντάζομαι δεν μεταφέρεις saves κτλ.. Άλλιως δεν έχει νόημα
Kapws Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μιας και είναι out of stock απο κάρτες το instant gaming, υπάρχει και ο κωδικός GGDxrbqnw που δίνει 5% έκπτωση στις κάρτες/gift cards @ eneba. Πλήρωσα με apple pay και με τις προμήθειες πλήρωσα 85€.
babality Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Kapws είπε Μιας και είναι out of stock απο κάρτες το instant gaming, υπάρχει και ο κωδικός GGDxrbqnw που δίνει 5% έκπτωση στις κάρτες/gift cards @ eneba. Πλήρωσα με apple pay και με τις προμήθειες πλήρωσα 85€. ο κωδικος εληξε Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από babality 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, babality είπε ο κωδικος εληξε https://maxplay.gr/50-euro-psn/ 1
babality Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 53 λεπτά πριν, SabotazNic είπε https://maxplay.gr/50-euro-psn/ για δοκιμασε λιγο σου την βαζει στο καλαθι την καρτα? εμενα μου το βγαζει broken το site. δοκιμασα σε 2 διαφορετικα pc με 2 browsers
SabotazNic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, babality είπε για δοκιμασε λιγο σου την βαζει στο καλαθι την καρτα? εμενα μου το βγαζει broken το site. δοκιμασα σε 2 διαφορετικα pc με 2 browsers Ναι οντως, δεν προχωραει
vorlon68 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εχει πάρει κανείς αυτές τις 5 μέρες παραπάνω στο plus που λεγανε; Το δικό μου ληγει 11/6/2026 και δεν εχει αλλάξει η ημερομηνία. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από vorlon68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα