Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Καλησπέρα! Εκτός από το eneba ξέρει κάποιος κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα για να δω αν έχει καμιά προσφορά για συνδρομή;

Είχα διαβάσει ότι μπορεί να έχει στο επίσημο κατάστημα κάποια προσφορά αλλά δεν βλέπω προκοπή... 

Έχω πάρει 2 φορές από Instant Gaming και ολα οκ.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε

Καλησπέρα! Εκτός από το eneba ξέρει κάποιος κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα για να δω αν έχει καμιά προσφορά για συνδρομή;

Είχα διαβάσει ότι μπορεί να έχει στο επίσημο κατάστημα κάποια προσφορά αλλά δεν βλέπω προκοπή... 

εχουν καταργηθεί οι καρτες συνδρόμων , μπορει μονο να παρεις καρτες χρηματων για να αγορασεις συνδρομη απο το ps store  

Δημοσ.
8 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω 

27 λεπτά πριν, Votritis είπε

εχουν καταργηθεί οι καρτες συνδρόμων , μπορει μονο να παρεις καρτες χρηματων για να αγορασεις συνδρομη απο το ps store  

Οριακα υπαρχουν ακομα λιγες φυσικες καρτες 365, οι οποιες δινουν 1 χρονο essential. Στα 60 ευρω, με αρχικη 72 της essential στο store. Και αντιστοιχα αν βρεθει μια 50αρα wallet στα 42, μπορει να βγει η extra ενα 20αρικο κατω απο της επισημη τιμη (το ιδανικο να περιμενετε περιοδο προσφορων)

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-network/playstation-plus/131522-sony-card-playstation-plus-365days

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οριακα υπαρχουν ακομα λιγες φυσικες καρτες 365, οι οποιες δινουν 1 χρονο essential. Στα 60 ευρω, με αρχικη 72 της essential στο store. Και αντιστοιχα αν βρεθει μια 50αρα wallet στα 42, μπορει να βγει η extra ενα 20αρικο κατω απο της επισημη τιμη (το ιδανικο να περιμενετε περιοδο προσφορων)

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-network/playstation-plus/131522-sony-card-playstation-plus-365days

για να βαλεις καρτα 365 , πρεπει να μην εχεις ενεργη συνδρομη extra/premium? Την παίρνει αν έχεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xavier είπε

για να βαλεις καρτα 365 , πρεπει να μην εχεις ενεργη συνδρομη extra/premium? Την παίρνει αν έχεις?

Μπορείς να βάλεις κάρτα και σε ενεργή συνδρομή. Με αυτό τον τρόπο "προσθέτεις" περισσότερες μέρες υπηρεσίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Votritis είπε

15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν ήξερα ότι έχουν καταργηθεί. Ψάχνω τόσο καιρό και δεν βρίσκω τίποτα. Στο ίντερνετ κοιτάω, δεν θέλω απαραίτητα φυσική κάρτα. 

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας! 

Επεξ/σία από WestMan_swiftsport
Δημοσ.
1 ώρα πριν, WestMan_swiftsport είπε

Δεν ήξερα ότι έχουν καταργηθεί. Ψάχνω τόσο καιρό και δεν βρίσκω τίποτα. Στο ίντερνετ κοιτάω, δεν θέλω απαραίτητα φυσική κάρτα. 

εχουν καταργηθεί απο τοτε που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στο Πλας  και οι καρτες που υπαρχουν τωρα εχουν ξεμείνει απο τοτε , αυτο που σε συμφερει ειναι να παρεις 2 καρτες των 50Ε απο κλειδαδικα να βαλεις την συνδρομη και να σου μεινουν τα ρέστα στο Στορ . 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε

1 ώρα πριν, Votritis είπε

εχουν καταργηθεί απο τοτε που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στο Πλας  και οι καρτες που υπαρχουν τωρα εχουν ξεμείνει απο τοτε , αυτο που σε συμφερει ειναι να παρεις 2 καρτες των 50Ε απο κλειδαδικα να βαλεις την συνδρομη και να σου μεινουν τα ρέστα στο Στορ . 

Ξανά, για την ώρα η πιο φθηνή "essential" είναι η φυσική κάρτα που υπάρχει ακόμα στον Κωτσο. Ακομα και για την extra, συμφέρει να βάλει κάποιος μια τέτοια πρώτα (προφανώς χωρίς να έχει έξοδα αποστολής/αντικαταβολής) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ξανά, για την ώρα η πιο φθηνή "essential" είναι η φυσική κάρτα που υπάρχει ακόμα στον Κωτσο. Ακομα και για την extra, συμφέρει να βάλει κάποιος μια τέτοια πρώτα (προφανώς χωρίς να έχει έξοδα αποστολής/αντικαταβολής) 

Aν εισαι επαρχια οπως εγω ο Κωτσος εχει και μεταφορικα , αν βρεις psn 5Oαρα με 40 ευρω αγοραζεις 2 δηλαδη 80Ε παίρνεις essential με 72Ε και σου μενουν και 28Ε για αγορες απο το στορ ,  80-28 = 52Ε η συνδρομή, εκτος και αν καποιος θελει μονο την συνδρομη και δεν τον ενδιαφέρει να παρει κατι απο το στορ .

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

Τον επόμενο μήνα πρέπει να ανανεώσω την συνδρομή μου και μου ζητάει 126€. Αν αγοράσω φτηνότερα από το eneba πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Επίσης δεν βγαίνει ακριβώς 126 στο eneba. Μπορώ να χρησιμοποιήσω 2 κουπόνια για ανανέωση μιας ετήσιας συνδρομής? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, TROXOS είπε

Τον επόμενο μήνα πρέπει να ανανεώσω την συνδρομή μου και μου ζητάει 126€. Αν αγοράσω φτηνότερα από το eneba πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Επίσης δεν βγαίνει ακριβώς 126 στο eneba. Μπορώ να χρησιμοποιήσω 2 κουπόνια για ανανέωση μιας ετήσιας συνδρομής? 

την καλύτερη τιμή την έχω βρει στο instant gaming

image.png.09f9a5463a1cf159f9700a7b3ab661be.png

60+50+20 =130€ πληρώνοντας 108,50€

50+4x20=130€ πληρώνοντας 104€ (συμφέρει περισσότερο), γιατί έχουν -20%.

Στο instant gaming δεν πλήρωσα προμήθεια για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, σε αντίθεση με το eneba.

Αγόρασα πριν καμιά εβδομάδα 2x50€

ENEBA

Μικροτερη έκπτωση και επιπλέον κόστος για κάρτα (παίζει βέβαια και κάποιο κουπόνι αλλά και πάλι δεν πιάνει το -20% συνολικά

image.png.27add585ea460a823ea0cbd12801f7e5.png

Επεξ/σία από gregdel
προσθήκη ENEBA
Δημοσ.

θα πρέπει να διακόψω την συνδρομή που έχω? θα χάσω τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει την πρόοδο κτλ κτλ?

πιο συγκεκριμένα αν πχ θα πρέπει να ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή 1/3/2025. Πότε θα πρέπει να βάλω τους κωδικούς των 4-5 καρτών που θα αγοράσω? μπορώ πριν λήξει η συνδρομή ? ή θα πρέπει να έχει λήξει?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TROXOS είπε

θα πρέπει να διακόψω την συνδρομή που έχω? θα χάσω τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει την πρόοδο κτλ κτλ?

πιο συγκεκριμένα αν πχ θα πρέπει να ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή 1/3/2025. Πότε θα πρέπει να βάλω τους κωδικούς των 4-5 καρτών που θα αγοράσω? μπορώ πριν λήξει η συνδρομή ? ή θα πρέπει να έχει λήξει?

Τα παραπανω ειναι wallet, οποτε δεν εχει σημασια ποτε θα βαλεις στο πορτοφολι σου την αντιστοιχη χρηματικη αξια. Και οχι, δεν χανεις τιποτα απο saves κτλ. Προφανως χανεις την προσβαση στα games που τα εχεις λογω συνδρομης

Δημοσ.
Στις 1/2/2025 στις 11:35 ΜΜ, gregdel είπε

την καλύτερη τιμή την έχω βρει στο instant gaming

image.png.09f9a5463a1cf159f9700a7b3ab661be.png

60+50+20 =130€ πληρώνοντας 108,50€

50+4x20=130€ πληρώνοντας 104€ (συμφέρει περισσότερο), γιατί έχουν -20%.

Στο instant gaming δεν πλήρωσα προμήθεια για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, σε αντίθεση με το eneba.

Αγόρασα πριν καμιά εβδομάδα 2x50€

ENEBA

Μικροτερη έκπτωση και επιπλέον κόστος για κάρτα (παίζει βέβαια και κάποιο κουπόνι αλλά και πάλι δεν πιάνει το -20% συνολικά

image.png.27add585ea460a823ea0cbd12801f7e5.png

Η εξηντάρα απο instant gaming που δείχνει για Γερμανία εδώ θα είναι έγκυρη; την είχα δει και εγώ αλλά το φοβήθηκα να προχωρήσω σε αγορά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...