Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DimitriosT86 είπε

Σε μένα δεν ήρθε ακόμα και το κακό είναι οτι δεν μ'αφήνει να το ξανά κάνω βγάζει οτι στάλθηκε mail την τάδε του μηνός τέλος πάντων θα περιμένω αν κάτσει έκατσε.

Στα spam κοίταξες; Για να ήρθε σε εμένα κατευθείαν σημαίνει ότι μου το έστειλε αυτόματα το μέιλ. Μπορείς πάντως να επικοινωνήσεις με το playstation greece μάλλον θα σου ζητήσουν να τους στείλεις φωτογραφια της τηλεόρασης ότι στάλθηκε το μέιλ ίσως βγάλεις άκρη... 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2025 στις 7:44 ΜΜ, Kosflix είπε

Στα spam κοίταξες; Για να ήρθε σε εμένα κατευθείαν σημαίνει ότι μου το έστειλε αυτόματα το μέιλ. Μπορείς πάντως να επικοινωνήσεις με το playstation greece μάλλον θα σου ζητήσουν να τους στείλεις φωτογραφια της τηλεόρασης ότι στάλθηκε το μέιλ ίσως βγάλεις άκρη... 

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν μπορώ να βρω κάποιο mail για να το στείλω μέσα απο την σελίδα υπάρχει κάτι τέτοιο ή κάποιο τηλέφωνο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitriosT86 είπε

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν μπορώ να βρω κάποιο mail για να το στείλω μέσα απο την σελίδα υπάρχει κάτι τέτοιο ή κάποιο τηλέφωνο?

2111988791 είναι το τηλέφωνο της Sony πατάς το 4 για σε συνδέσουν με το Playstation, επίσης το e-mail που μου στείλανε με τον κωδικό στάλθηκε από τη sony europe. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχμ μόλις κέρδισα 30 μήνες 30th Anniversary PlayStation Plus Premium🤑 

Ήρθε email και εξαργύρωσα τον κωδικό.. 😁

Συγχαρητήρια!

Έχεις επιλεγεί ως νικητής στην καμπάνια PlayStation Plus 30th Anniversary. Κέρδισες 30 μήνες PlayStation Plus Premium!

Αυτός είναι ο κωδικός εξαργύρωσης: ********

Για να εξαργυρώσεις τη συνδρομή σου, απλώς ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Πήγαινε στο PlayStation Store και επίλεξε το προφίλ σου στο επάνω μέρος της οθόνης.

2. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επίλεξε Εξαργύρωση κωδικού.

3. Καταχώρησε προσεκτικά τον κωδικό και επίλεξε Συνέχεια.

Μετά την εξαργύρωση, η πίστωση ή το περιεχόμενο θα εφαρμοστεί στον λογαριασμό σου.

Σε ευχαριστούμε που συμμετέχεις στη γιορτή μας και απόλαυσε την εκτεταμένη συνδρομή σου στο PlayStation Plus!

Εάν έχεις ερωτήσεις, στείλε μας email στο ...@..

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή,

Η Ομάδα PlayStation Plus

Στην αρχή λέω ποιος "κ3ρ@τ@ς" το έστειλε αυτό το fake mail... 😁

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 11
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Συγχαρητήρια!

Έχεις επιλεγεί ως νικητής στην καμπάνια PlayStation Plus 30th Anniversary. Κέρδισες 30 μήνες PlayStation Plus Premium!

1. Πήγαινε στο PlayStation Store και επίλεξε το προφίλ σου στο επάνω μέρος της οθόνης.

Μετά την εξαργύρωση, η πίστωση ή το περιεχόμενο θα εφαρμοστεί στον λογαριασμό σου.

Σε ευχαριστούμε που συμμετέχεις στη γιορτή μας και απόλαυσε την εκτεταμένη συνδρομή σου στο PlayStation Plus!

Εάν έχεις ερωτήσεις, στείλε μας email στο [email protected].

Η Ομάδα PlayStation Plus

Πω πω ρε φίλε ευγε,πάντα τυχερός να είσαι στην ζωή σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Συγχαρητήρια!

Η Ομάδα PlayStation Plus

Καλημέρα.

Λογικά σου έδωσαν την essential συνδρομή και θα σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις σε extra η σε premium, με την ανάλογη διαφορά τιμής.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Καλημέρα.

Λογικά σου έδωσαν την essential συνδρομή και θα σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις σε extra η σε premium, με την ανάλογη διαφορά τιμής.

Αν διαβάσεις το email που μου έστειλαν θα δεις ποια συνδρομή μου έδωσαν, το λέει ξεκαθαρα. Τώρα λήγει το 2028 η συνδρομή μου. 😃

Το έχω επισυνάψει πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Αν διαβάσεις το email που μου έστειλαν θα δεις ποια συνδρομή μου έδωσαν, το λέει ξεκαθαρα. Τώρα λήγει το 2028 η συνδρομή μου. 😃

Λογικά είχες λάβει μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό

https://www.playstation.com/en-gr/30th-anniversary/

Οπότε είσαι ένας από τους  30 Έλληνες που πήραν συνδρομή

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/1/2025 στις 7:27 ΜΜ, ChrisAce είπε

Συγχαρητήρια!

Η Ομάδα PlayStation Plus

1 ώρα πριν, gregdel είπε

Λογικά είχες λάβει μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό

https://www.playstation.com/en-gr/30th-anniversary/

Οπότε είσαι ένας από τους  30 Έλληνες που πήραν συνδρομή

Ελάτε βρε παιδιά, μου θυμίζετε την Λάμψη του Φώσκολου. 😁

Δεν διάβασε κανείς ούτε τι έγραψα, ούτε το email τους που παρέθεσα; 

Το λέω πρώτο πρώτο "Εχμ μόλις κέρδισα 30 μήνες 30th Anniversary PlayStation Plus Premium🤑 "

Το λέει και το email που μου στείλανε.

Το ανησυχητικό για μένα, (και για αυτό έγραψα και στα άλλα θέματα σχετικά με το playstation να δούνε το email τους) ήταν ότι παραλίγο ειλικρινά να το σβήσω γιατί το πέρασα για fake. Το email δεν είχε ούτε ένα logo του ps κάτι που να με κάνει να πιστέψω ότι δεν ήταν fake με την πρώτη ματιά.

Πιο πολύ από περιέργεια πέρασα τον κωδικό και αφού κοίταξα πρώτα τις σωστές διευθύνσεις email(αποστολέας etc).

Ο κωδικός δεν ήταν 8ψήφιος που νομίζω(ίσως κάνω και λάθος) είναι οι κωδικοί που γίνονται redeem στο ps, ήταν μεγαλύτερος.

Και εδώ να πω ότι εσκεμμένα τουλάχιστον δεν πήρα μέρος πουθενά, απλά έπαιζα στο ps5 μου, δεν είχα διαβάσει καν τι χρειαζόταν να κάνω για να πάρω μέρος σε αυτό το διαγωνισμό.

Για αυτό και τόνισα σε 2-3 θέματα του ps5/ plus να δούνε τα email τους. Μην το περάσει και κανένας άλλος για fake στην αρχή.

EDIT:

Τώρα που το σκέφτομαι παίζει και ο γιός μου με το acc μου sto 2o ps5 μας βέβαια, δεν έχω ιδέα αν αυτός έκανε κάτι για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό.. anyway..

Τελικά ούτε και ο γιός μου έκανε κάτι για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό.

To celebrate PlayStation’s 30th Anniversary, we’re excited to give away 30 PlayStation Plus Premium subscriptions to winners from each participating country, each lasting for 30 months.

From December 10th to 23rd we’re honouring the legendary games in our Classics Catalogue. To enter, simply purchase a PlayStation Plus Premium membership and play any game from the Classics Catalogue.

If you’re already a PlayStation Plus Premium member, just dive into one of the classic games to qualify.

Προφανώς έτυχε και παίξαμε κάποιο παιχνίδι από τα classics το διάστημα που έτρεχε ο διαγωνισμός αυτός.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Κεκτημένη ταχύτητα. 😄

Εχω να βάλω Plus κανά 2 χρόνια, η τελευταία φορά ήταν σε προσφορά της Sony στα 30€ για 1 χρόνο αν θυμάμαι σωστά.

Θα τσεκάρω το email μήπως έχουν στείλει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bushidocougar είπε

Το high on life το είχα wishlist! Μια χαρά!

Ναι, πρέπει να έχει πλάκα το συγκεκριμένο. Εύκολο fps, περίπου ένα 10ωράκι σε διάρκεια. Θα το τιμήσουμε

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εκτός από το eneba ξέρει κάποιος κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα για να δω αν έχει καμιά προσφορά για συνδρομή;

Είχα διαβάσει ότι μπορεί να έχει στο επίσημο κατάστημα κάποια προσφορά αλλά δεν βλέπω προκοπή... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...