Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω μια δωροεπιταγη στα public , ερετε αν αγορασω 2 προπληρωμενες καρτες psn αν μπορω να τις χρισιμοποιησω για να αγορασω συνδρομη ps extra?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, adok13 said:

επειδη εχω μια δωροεπιταγη στα public , ερετε αν αγορασω 2 προπληρωμενες καρτες psn αν μπορω να τις χρισιμοποιησω για να αγορασω συνδρομη ps extra?

Φυσικά και μπορείς 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2025 στις 9:29 ΠΜ, Gerara_ είπε

Περιμένουμε έκπτωση τον Γενάρη σε ετήσια συνδρομή ;

Την ίδια εποχή πέρσι τον Ιανουάριο του 2024 έδωσε την παρακάτω έκπτωση!
(με λίγα λόγια αρκετά πιθανό ή και σίγουρα πιστεύω θα δώσει σε λίγες μέρες)

• 12μηνη PS Plus Extra συνδρομή στα 71.81 ευρώ (έκπτωση 33%)

12μηνη PS Plus Premium συνδρομή στα 101.83 ευρώ (έκπτωση 43%)

Το Ιανουάριο του 2023 πάλι είχε δώσει γενναία προσφορά.

• PS Plus Extra 12 μηνών: 59.99€ (-40%)

• PS Plus Premium 12μηνών: 79.99€ (-40%)

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, hasiotis_john said:

Την ίδια εποχή πέρσι τον Ιανουάριο του 2024 έδωσε την παρακάτω έκπτωση!
(με λίγα λόγια αρκετά πιθανό ή και σίγουρα πιστεύω θα δώσει σε λίγες μέρες)

• 12μηνη PS Plus Extra συνδρομή στα 71.81 ευρώ (έκπτωση 33%)

12μηνη PS Plus Premium συνδρομή στα 101.83 ευρώ (έκπτωση 43%)

Το Ιανουάριο του 2023 πάλι είχε δώσει γενναία προσφορά.

• PS Plus Extra 12 μηνών: 59.99€ (-40%)

• PS Plus Premium 12μηνών: 79.99€ (-40%)

Μονό που τώρα βγήκαν οι καινούργιες προσφορές και δεν έδωσε κάτι. Πιστεύω η επόμενη προσφορά θα είναι στο days of play. 

Δημοσ.
Στις 16/1/2025 στις 4:04 ΜΜ, adok13 είπε

Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κανονικά. Θα σου έλεγα να τις εξαργυρώσεις μπροστά τους μέσω της εφαρμογής γιατί έχει τύχει κάποιες φορές να εμφανίζονται χρησιμοποιημένες και δεν θα βγάλεις άκρη μετά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που η Sony δίνει 14 μέρες ps plus για όσους έχουν τηλεόραση sony bravia το ξέρατε; Χθες το ανακάλυψα και πήρα κωδικό από την bravia που έχω από το '17

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kosflix είπε

Αυτό που η Sony δίνει 14 μέρες ps plus για όσους έχουν τηλεόραση sony bravia το ξέρατε; Χθες το ανακάλυψα και πήρα κωδικό από την bravia που έχω από το '17

Και εγώ σήμερα το ανακάλυψα έκανα την αίτηση αλλά ακόμα δεν μου ήρθε το mail με τις οδηγίες λέει οτι μπορεί να κάνει και 24 ώρες τι να πω περιμένω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Και εγώ σήμερα το ανακάλυψα έκανα την αίτηση αλλά ακόμα δεν μου ήρθε το mail με τις οδηγίες λέει οτι μπορεί να κάνει και 24 ώρες τι να πω περιμένω.

Σε μένα πάντως κατευθείαν ήρθε το μέιλ. Κι εντάξει δεν είναι τίποτα τρομερό οι 2 βδομάδες αλλά τουλάχιστον δίνει το premium plus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωώ καλά που δεν το ενεργοποίησα, κάτι ήξερα 😂 μόλις έσκασε τη βόμβα η Sony  και ανακοίνωσε εκπτώσεις για extra και premium συνδρομές! Από αύριο θα ισχύουν όμως 

Επεξ/σία από Kosflix
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kapws είπε

Αντε να δούμε...

Αν καταλαβαινω σωστα ειναι η γνωστη προσφορα που αμα εχεις την απλη συνδρομη ενεργη μπορεις να αναβαθμίσεις στα extra-premium με έκπτωση  ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω μην είναι έτσι,  εμένα έχει λήξει η συνδρομή μου εδώ και ένα μήνα (η Extra), μου έβγαλε το παραπάνω μπάνερ και πατώντας πάνω του στο sign in δεν μου έδωσε καμία έκπτωση! Θα το δοκιμάσω και αύριο μιας και μπορεί να μην έχει αλλάξει ακόμα η τιμή !
Edit, τελικά  αυτό που λέει ακριβώς από πάνω μου ο Votritis, είναι για ενεργές μόνο συνδρομές που απλά θέλουν ν' αναβαθμίσουν προς το πάνω την βαθμίδα τους, επικοινώνησα τηλεφωνικά και μου το είπαν ! Αν έχει λήξει σε κάποιους, δεν έχουν καμία έκπτωση!
edit 2. Μάλλον είναι ΜΟΝΟ για Νότια Ασία, έτσι αναφέρει τουλάχιστον στο reddit και σε διάφορα blogs!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Sad 1
Δημοσ.

Άρα πρέπει να κάνουμε join σε plus και το 35% έκπτωσης αφορά μόνο το upgrade σε premium;

Δηλαδή 71,99€ για PS Plus, +52€ ((151,99€-71,99€)-35%) = 123,99€... meeeh

Εκτός και αν πεις ότι θα φορτώσεις balance στο PS account σου με κάρτες απο eneba και βγει ένα ~15% κάτω και πάει στα 100€-105€ η ετήσια premium.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Kosflix είπε

Σε μένα πάντως κατευθείαν ήρθε το μέιλ. Κι εντάξει δεν είναι τίποτα τρομερό οι 2 βδομάδες αλλά τουλάχιστον δίνει το premium plus

Σε μένα δεν ήρθε ακόμα και το κακό είναι οτι δεν μ'αφήνει να το ξανά κάνω βγάζει οτι στάλθηκε mail την τάδε του μηνός τέλος πάντων θα περιμένω αν κάτσει έκατσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...