gregdel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, vorlon68 είπε Σ' εμένα μια χαρα μπαίνει Μάλλον πρόβλημα της Sony από chrome για κάποιο λόγο... συμβαίνει και σε άλλους. Διορθώθηκε χτες
StormGr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 26/11/2024 στις 8:34 ΠΜ, mikele13- είπε Έχω ενεργή μέχρι 13 Δεκεμβρίου. Εμένα λήγει 8/12 η συνδρομή μου και έκπτωση δεν μου βγάζει πάντως. Μάλλον θα το αφήσω να λήξει και να περιμένω τα Χριστούγεννα αν δώσει καμία προσφορά. 2
gregdel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 29/11/2024 στις 7:51 ΜΜ, StormGr είπε Εμένα λήγει 8/12 η συνδρομή μου και έκπτωση δεν μου βγάζει πάντως. Μάλλον θα το αφήσω να λήξει και να περιμένω τα Χριστούγεννα αν δώσει καμία προσφορά. Lol... εμένα 7/12... και εγώ θα το αφήσω να λήξει 1
nyne Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Εληξε 2/12 αν κανει καποια καλη προσφορα ισως...
StormGr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δεν βλέπω να βγάζουν προσφορά για αυτούς που δεν έχουν συνδρομή και ανησυχώ ότι θα υποκύψω στην πίεση των παιδιών που θα θέλουν να παίξουν τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία 😅
Tifa_LockHeart Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, StormGr είπε Δεν βλέπω να βγάζουν προσφορά για αυτούς που δεν έχουν συνδρομή και ανησυχώ ότι θα υποκύψω στην πίεση των παιδιών που θα θέλουν να παίξουν τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία 😅 Μόνο για το 15νθημερο των Χριστουγέννων, μια μηνιαία και μετά βλέπεις. Μπορεί προς το Πάσχα να βγάλουν κάτι.
Kosflix Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Θα βάλουν έκπτωση όπου να 'ναι, πάντα βάζουν Χριστούγεννα ή το πολύ Ιανουάριο
DimitriosT86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα αγόρασα ένα μήνα ps plus extra 10/12 και οταν πάω στο λογαριασμό μου για να δω μέχρι πότε ισχύει μου βγάζει επόμενη χρέωση 1/6/25 είναι λογικό ? Φαίνεται κάπου αλλού μέχρι πότε ισχύει η συνδρομή μου? Επίσης αν βγει κάποια προσφορά και έχω ενεργή συνδρομή μπορώ να την ακυρώσω για να πάρω την προσφορά?
vorlon68 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, DimitriosT86 είπε Καλησπέρα αγόρασα ένα μήνα ps plus extra 10/12 και οταν πάω στο λογαριασμό μου για να δω μέχρι πότε ισχύει μου βγάζει επόμενη χρέωση 1/6/25 είναι λογικό ? Φαίνεται κάπου αλλού μέχρι πότε ισχύει η συνδρομή μου? Επίσης αν βγει κάποια προσφορά και έχω ενεργή συνδρομή μπορώ να την ακυρώσω για να πάρω την προσφορά? Οχι. Συνηθως σε τετοια πραγματα ριχνει ban η Sony. Μονο αν σου εχουν χακαρει τον λογαριασμο κανει refund χωρις κανενα προβλημα.
thodoris2208 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση καθώς είμαι υπερβολικά νέος στο χώρο του ps. Μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου με άλλον? Να έχει ο καθένας τον λογαριασμό του και την κονσόλα του αλλά μια συνδρομή?
alelo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Στις 27/12/2024 στις 2:30 ΜΜ, thodoris2208 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση καθώς είμαι υπερβολικά νέος στο χώρο του ps. Μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου με άλλον? Να έχει ο καθένας τον λογαριασμό του και την κονσόλα του αλλά μια συνδρομή? Ναι μπορείς.
efthimis20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Παιδιά καλησπέρα και από μένα, θέλω να σας ρωτήσω το εξής.Εχω τη συνδρομή extra και πληρώνω με το μήνα.Η τιμή που μου βγάζει για το έτος είναι στα 125 περίπου. Όταν βγεί κάποια προσφορά για τις συνδρομές του Ps Plus,πχ στις εκπτώσεις ή Black Friday, γιατί δε μπορώ να βρω αυτές τίς τιμές κάπου μέσα στο , Plus? Πρέπει να κάνω cancel , τελείως τη συνδρομή μου για να πετύχω μια άλλη τιμή? Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα