Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Σ' εμένα μια χαρα μπαίνει

Μάλλον πρόβλημα της Sony από chrome για κάποιο λόγο... συμβαίνει και σε άλλους. Διορθώθηκε χτες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 8:34 ΠΜ, mikele13- είπε

Έχω ενεργή μέχρι 13 Δεκεμβρίου.

Εμένα λήγει 8/12 η συνδρομή μου και έκπτωση δεν μου βγάζει πάντως.

Μάλλον θα το αφήσω να λήξει και να περιμένω τα Χριστούγεννα αν δώσει καμία προσφορά.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 7:51 ΜΜ, StormGr είπε

Εμένα λήγει 8/12 η συνδρομή μου και έκπτωση δεν μου βγάζει πάντως.

Μάλλον θα το αφήσω να λήξει και να περιμένω τα Χριστούγεννα αν δώσει καμία προσφορά.

Lol... εμένα 7/12... και εγώ θα το αφήσω να λήξει

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν βλέπω να βγάζουν προσφορά για αυτούς που δεν έχουν συνδρομή και ανησυχώ ότι θα υποκύψω στην πίεση των παιδιών που θα θέλουν να παίξουν τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία 😅

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StormGr είπε

Δεν βλέπω να βγάζουν προσφορά για αυτούς που δεν έχουν συνδρομή και ανησυχώ ότι θα υποκύψω στην πίεση των παιδιών που θα θέλουν να παίξουν τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία 😅

Μόνο για το 15νθημερο των Χριστουγέννων, μια μηνιαία και μετά βλέπεις. Μπορεί προς το Πάσχα να βγάλουν κάτι.

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα ένα μήνα ps plus extra 10/12 και οταν πάω στο λογαριασμό μου για να δω μέχρι πότε ισχύει μου βγάζει επόμενη χρέωση 1/6/25 είναι λογικό ? Φαίνεται κάπου αλλού μέχρι πότε ισχύει η συνδρομή μου? Επίσης αν βγει κάποια προσφορά και έχω ενεργή συνδρομή μπορώ να την ακυρώσω για να πάρω την προσφορά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitriosT86 είπε

Καλησπέρα αγόρασα ένα μήνα ps plus extra 10/12 και οταν πάω στο λογαριασμό μου για να δω μέχρι πότε ισχύει μου βγάζει επόμενη χρέωση 1/6/25 είναι λογικό ? Φαίνεται κάπου αλλού μέχρι πότε ισχύει η συνδρομή μου? Επίσης αν βγει κάποια προσφορά και έχω ενεργή συνδρομή μπορώ να την ακυρώσω για να πάρω την προσφορά?

Οχι. Συνηθως σε τετοια πραγματα ριχνει ban η Sony. Μονο αν σου εχουν χακαρει τον λογαριασμο κανει refund χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση καθώς είμαι υπερβολικά νέος στο χώρο του ps. 

Μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου με άλλον? Να έχει ο καθένας τον λογαριασμό του και την κονσόλα του αλλά μια συνδρομή?

Δημοσ.
Στις 27/12/2024 στις 2:30 ΜΜ, thodoris2208 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση καθώς είμαι υπερβολικά νέος στο χώρο του ps. 

Μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου με άλλον? Να έχει ο καθένας τον λογαριασμό του και την κονσόλα του αλλά μια συνδρομή?

Ναι μπορείς. 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και από μένα, θέλω να σας ρωτήσω το εξής.Εχω τη συνδρομή extra και πληρώνω με το μήνα.Η τιμή που μου βγάζει για το έτος είναι στα 125 περίπου.

Όταν βγεί κάποια προσφορά για τις συνδρομές του Ps Plus,πχ στις εκπτώσεις ή Black Friday, γιατί δε μπορώ να βρω αυτές τίς τιμές κάπου μέσα στο , Plus?

Πρέπει να κάνω cancel , τελείως τη συνδρομή μου για να πετύχω μια άλλη τιμή?

Σας ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...