Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 16/3/2019 στις 12:42 ΜΜ, thomason993 είπε

Αν δε σε νοιάζει το online και το θες μόνο για τα παιχνίδια τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει ακόμα και στα 40€. Κι εγώ έχω σταματήσει να παίζω online και αποφάσισα να μην ανανεώσω πάλι σε ενα μήνα που λήγει η συνδρομή μου. 40€ το χρόνο για 2 παιχνίδια/μήνα, τα οποία δεν είναι της επιλογής μου, οριακά δεν αξίζουν in my opinion.. 

Δεν χρειάζεται να βάλεις ετήσια,  βάζεις μηνιαία με  8€ και την βαζεις για τα παιχνίδια που θελεις. Επίσης μπορείς να την βάλεις προς το τέλος του μήνα και έτσι μπορείς να έχεις και του επόμενου αν όντως κι αυτού σου αρέσουν,  αλλιώς προσπερνάς. Πλέον έτσι κάνω εγώ μιας και σταμάτησε και την υποστήριξη σε ps3 και psvita παιχνίδια 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ήρθαν και τα καινουργια

ΟΚ συνέχεια έχουμε παιχνίδια με πυροβολισμούς κλπ.... Πόσα να παίξεις πλέον (εμείς δε παίζουμε κανένα πλέον) αλλά θα παίξω το SONIC γιατί έτσι γουστάρω!!!!!

https://blog.us.playstation.com/2019/05/29/junes-free-ps-plus-games-are-borderlands-the-handsome-collection-and-sonic-mania/

To καλό με το Borderlands είναι ότι έχει 4 παίχτες αν δε κάνω λάθος ταυτόχρονα στην οθόνη και μας δίνει όλα τα παιχνίδια.... του παρελθόντος

13 ώρες πριν, coyote2 είπε

ήρθαν και τα καινουργια

ΟΚ συνέχεια έχουμε παιχνίδια με πυροβολισμούς κλπ.... Πόσα να παίξεις πλέον (εμείς δε παίζουμε κανένα πλέον) αλλά θα παίξω το SONIC γιατί έτσι γουστάρω!!!!!

https://blog.us.playstation.com/2019/05/29/junes-free-ps-plus-games-are-borderlands-the-handsome-collection-and-sonic-mania/

To καλό με το Borderlands είναι ότι έχει 4 παίχτες αν δε κάνω λάθος ταυτόχρονα στην οθόνη και μας δίνει όλα τα παιχνίδια.... του παρελθόντος

Τα χω και τα δύο retail,  όντως coop λένε ακόμα περισσότερο 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Το Detroit ειναι αριστουργημα. Το ειχα παρει το χειμωνα και το τελειωσα 3 φορες (μονο). Τωρα που το θυμηθηκα θα το ξαναπαιξω. Τυχεροι οσοι δεν το εχετε αγορασμενο, θα το ευχαριστηθειτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...