Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 16/3/2019 στις 12:42 ΜΜ, thomason993 είπε Αν δε σε νοιάζει το online και το θες μόνο για τα παιχνίδια τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει ακόμα και στα 40€. Κι εγώ έχω σταματήσει να παίζω online και αποφάσισα να μην ανανεώσω πάλι σε ενα μήνα που λήγει η συνδρομή μου. 40€ το χρόνο για 2 παιχνίδια/μήνα, τα οποία δεν είναι της επιλογής μου, οριακά δεν αξίζουν in my opinion.. Δεν χρειάζεται να βάλεις ετήσια, βάζεις μηνιαία με 8€ και την βαζεις για τα παιχνίδια που θελεις. Επίσης μπορείς να την βάλεις προς το τέλος του μήνα και έτσι μπορείς να έχεις και του επόμενου αν όντως κι αυτού σου αρέσουν, αλλιώς προσπερνάς. Πλέον έτσι κάνω εγώ μιας και σταμάτησε και την υποστήριξη σε ps3 και psvita παιχνίδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 ήρθαν και τα καινουργια ΟΚ συνέχεια έχουμε παιχνίδια με πυροβολισμούς κλπ.... Πόσα να παίξεις πλέον (εμείς δε παίζουμε κανένα πλέον) αλλά θα παίξω το SONIC γιατί έτσι γουστάρω!!!!! https://blog.us.playstation.com/2019/05/29/junes-free-ps-plus-games-are-borderlands-the-handsome-collection-and-sonic-mania/ To καλό με το Borderlands είναι ότι έχει 4 παίχτες αν δε κάνω λάθος ταυτόχρονα στην οθόνη και μας δίνει όλα τα παιχνίδια.... του παρελθόντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, coyote2 είπε ήρθαν και τα καινουργια ΟΚ συνέχεια έχουμε παιχνίδια με πυροβολισμούς κλπ.... Πόσα να παίξεις πλέον (εμείς δε παίζουμε κανένα πλέον) αλλά θα παίξω το SONIC γιατί έτσι γουστάρω!!!!! https://blog.us.playstation.com/2019/05/29/junes-free-ps-plus-games-are-borderlands-the-handsome-collection-and-sonic-mania/ To καλό με το Borderlands είναι ότι έχει 4 παίχτες αν δε κάνω λάθος ταυτόχρονα στην οθόνη και μας δίνει όλα τα παιχνίδια.... του παρελθόντος Τα χω και τα δύο retail, όντως coop λένε ακόμα περισσότερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 πεθανε το network στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Σε όλο το κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 ναι ειναι γενικό θέμα. βρήκα μια μέρα μετά από 2 εβδομάδες να θέλω να παίξω κάτι και την πατησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 girl friendly αυτος ο μηνας στα free games του psn. Pro Evolution Soccer 2019 - Horizon Chase Turbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Heavy rain και detroit απίστευτος μήνας 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 αντι για pes έδωσε τελικά το detroit become Human. Τώρα τι παίχτηκε αυτοί ξέρουν. Πρώτη φορά γίνεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 ωχ εφαχε Χ το pro. detroit νταξει μεγαλο επος και μαζι και heavy rain. 10/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δεν εχω ανανεώσει, λέω μετά το καλοκαίρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Απλά ουάου. heavy Rain παιχνιδάρα, το detroit δε το χα, σούπερ ευκαιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Heavy rain είχε δώσει πέρσι τον Ιούλιο. Το Detroit τουλάχιστον θα το τιμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Το Detroit ειναι αριστουργημα. Το ειχα παρει το χειμωνα και το τελειωσα 3 φορες (μονο). Τωρα που το θυμηθηκα θα το ξαναπαιξω. Τυχεροι οσοι δεν το εχετε αγορασμενο, θα το ευχαριστηθειτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλημέρα Στο PS plus τα παιχνίδια που έχει κάθε μήνα τα κατεβάζεις και μένουν μόνιμα στην συλλογή σου ή όταν λήξει η συνδρομή τα χάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα