NEKROMA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Εγω τα εχω ολα σε κουτια ,παιζει να χασω κατι?
fytotech Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, NEKROMA είπε Εγω τα εχω ολα σε κουτια ,παιζει να χασω κατι? Πιο πολλή ώρα έκανες να γράψεις αυτό εδώ παρά κάνει κάποιος να ενεργοποιήσει το 2 step verification.
logistoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω πάθει μεγάλο κακό που τελικά έφταιγε η wind και είχα σταματήσει να λαμβάνω sms και από sony και από steam (βασικά από όλους πλην ελ τράπεζες, μέχρι και με google είχα θέμα ) αφού πήγα να πάθω εγκεφαλικο (με το steam, στο ps4 ευτυχώς το έβγαλα από την κονσόλα, αλλά steam έστελνα στο support τους και περίμενα..) το έβγαλα από παντού καλύτερα ελβετικό τυρί δεν ξέρω αν ήταν παρωδικό το φαινόμενο, αλλά από τότε δεν δοκίμασα ποτέ ξανα απλά αλλάζω κωδικούς σχετικά συχνά μόνος μου Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
Bourdoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι; Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με την Wind, ίσως να έκανες μια προσπάθεια με το support της να μην σου κόβει τα SMS. Όπως βολεύεσαι.
coyote2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 H wind έχει τέτοια προβλήματα αλλά δε το παραδεχετε
tiniakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Φέτος θα βγει 12μηνο plus με 40 ευρώ όπως πέρυσι;
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι; Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με την Wind, ίσως να έκανες μια προσπάθεια με το support της να μην σου κόβει τα SMS. Όπως βολεύεσαι. φίλε δυστυχώς ναι έτσι το σκέφτηκα πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι, δεν είχα κανένα θέμα με το 2-step σαν ιδέα μέχρι που απέκτησα πρόβλημα στη πράξη και άντε στη sony έχω να πάρω και κάνα τηλέφωνο ίσως βγει καμιά άκρη, στο steam χέστηκα πάνω μου. με εξυπηρέτησαν βέβαια οι άνθρωποι (με όχι βέβαια και τον πιο εύχρηστο τρόπο, αλλά έβγαλα άκρη δεν έχω παράπονο επί της ουσίας) αλλά πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν δε μπορούσα να μπω στα παιχνίδια μου βέβαια πρόσφατα που ξαναχρειάστηκα τέτοιου είδους sms δεν είχα θέμα ήρθε κανονικά, αλλά δεν μπορώ να ζω με το φόβο άλλωστε αν γίνει κάτι χοντρό όλα θα περάσουν από το mail μου και κάρτα που να έχει κάποιο ποσό της προκοπής δεν έχω βάλει πουθενά
coyote2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 στεπ φιλε Εμένα πλέον το ps4 ειναι περιουσία ολόκληρη
gatuso Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, tiniakos είπε Φέτος θα βγει 12μηνο plus με 40 ευρώ όπως πέρυσι; Τώρα παίζει στο public στα 48 ευρώ https://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/playstation-plus-12-mines-prepaid-card/prod3000007pp/
sndev Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 το πηρε καπου το ματι μου και στο κοτσοβολο αυτο
V3NDETTA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 7:24 ΜΜ, tiniakos είπε Κάθε πέρυσι και καλύτερα λοιπόν. Στο εξωτερικό ακόμα και φέτος είναι στα 40 $ usa 40 £ βέβαια σε 4 ευρωπαϊκές χώρες που έλεγξα είναι στα 48 €
StormGr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καμία φήμη για τα επόμενα παιχνίδια έχουμε? Την επόμενη Τρίτη βγαίνουνε
Πανος999 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Επιστρεψαμε στις φολες...Merry Christmas.. Soma κ Onrush.. ΙΣΩΣ,λεω ΙΣΩΣ δοκιμασζω κανα 10λεπτο το SOMA.. https://www.youtube.com/watch?v=29kh9BzJozI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα