Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NEKROMA είπε

Εγω τα εχω ολα σε κουτια ,παιζει να χασω κατι?

Πιο πολλή ώρα έκανες να γράψεις αυτό εδώ παρά κάνει κάποιος να ενεργοποιήσει το 2 step verification. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω πάθει μεγάλο κακό που τελικά έφταιγε η wind και είχα σταματήσει να λαμβάνω sms και από sony και από steam (βασικά από όλους πλην ελ τράπεζες, μέχρι και με google είχα θέμα )

αφού πήγα να πάθω εγκεφαλικο (με το steam, στο ps4 ευτυχώς το έβγαλα από την κονσόλα, αλλά steam έστελνα στο support τους και περίμενα..) το έβγαλα από παντού

καλύτερα ελβετικό τυρί 

δεν ξέρω αν ήταν παρωδικό το φαινόμενο, αλλά από τότε δεν δοκίμασα ποτέ ξανα

απλά αλλάζω κωδικούς σχετικά συχνά μόνος μου

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι; 

Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με την Wind, ίσως να έκανες μια προσπάθεια με το support της να μην σου κόβει τα SMS. 

Όπως βολεύεσαι. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι; 

Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με την Wind, ίσως να έκανες μια προσπάθεια με το support της να μην σου κόβει τα SMS. 

Όπως βολεύεσαι. 

φίλε δυστυχώς ναι έτσι το σκέφτηκα πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι, δεν είχα κανένα θέμα με το 2-step σαν ιδέα μέχρι που απέκτησα πρόβλημα στη πράξη

και άντε στη sony έχω να πάρω και κάνα τηλέφωνο ίσως βγει καμιά άκρη, στο steam χέστηκα πάνω μου. με εξυπηρέτησαν βέβαια οι άνθρωποι (με όχι βέβαια και τον πιο εύχρηστο τρόπο, αλλά έβγαλα άκρη δεν έχω παράπονο επί της ουσίας) αλλά πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν δε μπορούσα να μπω στα παιχνίδια μου

βέβαια πρόσφατα που ξαναχρειάστηκα τέτοιου είδους sms δεν είχα θέμα ήρθε κανονικά, αλλά δεν μπορώ να ζω με το φόβο

άλλωστε αν γίνει κάτι χοντρό όλα θα περάσουν από το mail μου και κάρτα που να έχει κάποιο ποσό της προκοπής δεν έχω βάλει πουθενά 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/11/2018 στις 7:24 ΜΜ, tiniakos είπε

Κάθε πέρυσι και καλύτερα λοιπόν.

Στο εξωτερικό ακόμα και φέτος είναι στα 40 $ usa 40 £ βέβαια σε 4 ευρωπαϊκές χώρες που έλεγξα είναι στα 48 €

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...