Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που αντιμετοπίζω με την οθόνη του υπολογιστή μου.

Λοιπόν όλοι σας φαντάζομε σας έχει τύχη να αφήσετε τον υπολογιστή σας για κάποιες ώρες ανοιχτό είτε γιατί κατεβάζετε κάτι είτε γιατι ανεβάζετε κάτι.

Ε λοιπόν το ίδιο συμβαίνει και με εμένα μόνο που όταν αφήνω τον υπολογιστή μου για λίγες ώρες ανοιχτό και πάω μετά να ξαναμπώ η οθόνη μου έχει μαυρίσει και όταν πατάω κάποιο κουμπί η κάνω κλίκ δεν μου ανοίγει το φόντο να δω την επιφάνεια εργασιάς του υπολογιστή μου.

Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές να κλέισω την οθόνη αλλά δεν ποιάνει και μετά πάλι το ίδιο μου είναι ειλικρινά δνε ξέρω γιατί γίνετε αυτό και έτσι είμαι αναγκασμενος κάθε φορά που θέλω να κάθομε στον υπολογιστή μου και είναι ερίπου 1 ώα ανοιχτός χωρίς να κοουνίσω το ποντίκη να πρέπει να κλέινω τον υπολογιστή μου απο το κουμπί του και να τον ξανανοίγω.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ εάν έχετε καμιά ιδέα πολύ ευχαρίστως να κάτσω και να την ακούσω.

Δεν ξέρω εάν φταίει η οθόνη μου μιας και είναι σχεδόν καινούργια όπως επίσης κια ο υπολογιστής μου αλλά έχω παρατηρήση ότι όταν συμβαίνει αυτό και κλικάρω κάπου για παράδειγμα σε ένα τραγούδι στην επιφάνει που το έχω ακόμα κια με κατάμαυρη οθόνη μου παίζει κανονικά και το ακούω μόνο εικόνα δεν έχω οπότε πιστεύω ότι ή κάποια ρύθμισει δεν έχω κάνει μια ςκαι πρίν 1 μήνα περίπου έκανα format στον υπολογιστή μου ή κάτι δεν πάει καλά με την οθόνη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λογικα το PC μπαινει σε sleep mode,   θα πας στο control panel  /  hardware and sound   και θα βρεις το turn off display και computers sleeps και βαλτα στο never.

Επεξ/σία από aquadim3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...