axaxouxas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα να μαθω με απλα βηματα πως μπορω να διαγραψω μερικα σαιτ που σωσμενα ως αγαπημενα και δεν με ενδιαφερουν πλεον, απο δυο διαφορετικες συσκευες ταμπλετ ? Η μια εχει σχεση με το αντροιντ και ειναι ενα 7ιντσο samsung P1000 Tο αλλο ειναι ενα ipad2 Ευχαριστω πολυ για τις οποιες απαντησεις σας
eimaiapokavala Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Στο ipad πήγαινε στα αγαπημένα και σύρε από δεξιά προς αριστερά ή και το αντίθετο το χέρι σου και θα σου βγάλει διαγραφή.
axaxouxas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Να σαι καλα. Παμε τωρα για το samsung p1000 ....
eimaiapokavala Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Να σαι καλα. Παμε τωρα για το samsung p1000 .... Νομίζω στο android πως θα πρέπει να πας επάνω στο αγαπημένο και να το κρατήσεις πατημένο μέχρι να σου βγάλει επιλογές όπου και μια από αυτές θα είναι οι διαγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα