Προς το περιεχόμενο

WindowsAndroid: Επιτρέπει το native τρέξιμο του Android μέσα από τα Windows

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@cacofonix-3, Nick789

Τρεχουμε τον installer του πρωτου λινκ και μολις τελειωσει, αντιγραφουμε απο τον φακελο gapps-ics-20120429-signed τον φακελο system στο αντιστοιχο του system του emulator.

Να σημειωσω οτι το Google Play μου βγαζει error οταν παω να κατεβασω. Η λυση πρεπει να ειναι εδω http://blog.apkudo.com/2012/08/08/run-google-play-on-an-emulator-and-pretend-to-be-any-device/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε λέω ότι δε θα χρησιμοποιήσω τα apps&games σε android,απλά μέχρι να πάρω το windows tablet,θέλω να μπορώ οταν είμαι σπίτι να χρησιμοποιώ περισσότερο το UI των windows(αν τρέχει καλα,μέσον του splashtop2!)!

Τι απιστευτη εφαρμογη το splshtop!

Αμα δουλέψει τελειωσε. Στο windows θα μπαινεις μονο για να σβήνεις τον υπολογιστή....

Παναγια μου!

Κουνήσου απο την θεση σου!

Να κανω το pc μου κινητο δλδ;

• Like 3

Έτσι νομίζεις!

Εγώ τα 2 πρώτα πράγματα που θα κανω στο nexus 7,ειναι:

1.Ενεργοποίηση του google play!

2.Κατεβασμα&εγκατάσταση του splashtop2!

Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ δευτερεύον! ;)

Κανονικότατα...! Κι έτσι, όποτε έχεις internet, έχεις Nexus 7 που τρέχει Windows 8, κι αν είναι και Dual Boot το PC με Hackintosh, τρέχεις και Mountain Lion... Κι άσε τους άλλους να τρέχουν iOS6. :D

Τι απιστευτη εφαρμογη το splshtop!

Μακράν η καλύτερη,για desktop remote!

Κανονικότατα...! Κι έτσι, όποτε έχεις internet, έχεις Nexus 7 που τρέχει Windows 8, κι αν είναι και Dual Boot το PC με Hackintosh, τρέχεις και Mountain Lion... Κι άσε τους άλλους να τρέχουν iOS6. :D

Γιατί όχι!

Η εφαρμογη,υποστηρίζει και τα δυο λογισμικά,κανονικοτατα!;)

το κανουμε εγατασταση.το market πως το κανουμε εγκατασταση ειναι το θεμα

http://www.piotrbuda.eu/2012/05/installing-google-play-on-android-emulator.html

Μια ερώτηση βρε παιδιά γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίζει.

Το κάνουμε install όπως ένα απλό πρόγραμμα και ανοίγει παράθυρο όπου μέσα λειτουργεί κανονικά το android,σαν να τρέχουμε ένα os μέσα σε άλλο os (virtualization) ή πρέπει να το κάψουμε σε usb και να κάνουμε φορμάτ το δίσκο για να αντικαταστήσει πλήρως τα windows ?

Οκ το έκανα install. ξέρει όμως κανείς πως να το κάνουμε να τρέχει fullscreen ? Έχω 1080p οθόνη.

"Δεν έχει καμιά χρηστική αξία" 

Θα σας πω εγώ την χρηστική του αξία: Δεν θα χρειάζεται να διακόπτω οτιδήποτε κάνω στο pc για να απαντήσω στο KIK messenger. 

αυτό. :P 

• Like 1

Είναι ασφαλές να βάλουμε το Google Account μας, δεν μπορεί να υποκλαπεί από τους Κινέζους με κάποιο τρόπο ?

Άμα δεν είναι Κινέζοι εντάξει; :D 

Αστειεύομαι acid18. Αυτό με το λογαριασμό όντως είναι ένα θεματάκι...

Παναγια μου!

Κουνήσου απο την θεση σου!

Να κανω το pc μου κινητο δλδ;

Την ίδια αντίδραση είχα όταν πρώτο είδα το windows 8. Αλλα απο ότι φαίνεται προς τα εκει πάει η δουλεια αφου το κινητο επικρατεί του υπολογιστη στον περισσότερο κόσμο.

Εξαρτάται τι σου είναι πιο απαραίτητο. Kάλιστα θα μπορουσε να αντικαταστήσει το metro UI με λίγο tweaking.

Δεν καταλαβαίνω γιατι να πρέπει να δεχτώ ένα tablet interface στο pc μου και να μην μπορω να δεχτώ ενα άλλο παρόμοιο ?

Εσείς δεν είστε αυτοι που εκθειαζετε την ενοποίηση της πλατφόρμας και τώρα που μια άλλη πλατφόρμα έχει την δυνατότητα να το κάνει, είναι λάθος?

Αν ήταν απαραίτητη η χρήση του windows θα είχε επικρατήσει και στις φόρητες συσκευές. Απο την ιστορία και απο την πραγματικότητα φαίνεται ότι δεν είναι απαραίτητη. Ο κόσμος χρησιμοποίησε το windows απο έλλειψη επιλογών λόγω μονοπωλιακης αγοράς.

Αν πετύχει η εισβολή του android στο pc, θα λένε " μου τελείωσε η μπαταρία στο κινητο...δεν πειράζει το έχω και στον υπολογιστη"

Επαναλαμβάνω αφορα την μάζα που απο ότι φαίνεται έχει περισσότερη ανάγκη το " κινητο" παρα τον υπολογιστη.

ΥΓ.Μήπως σας πείραζει η εισβολή των android στο χώρο της αγαπημένης σας εταιρείας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...