Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Motorola Atrix και έχω το εξής πρόβλημα:

Θα το περιγράψω από την αρχή για να γίνει κατανοητό:

Έχω βάλει την CM7 MRom. Η Rom είναι γαμάτη και λειτουργικότατη. Έκανα λοιπόν και ένα restore όλων των εφαρμογών μου (400 περίπου) απ το παλιό μου τηλέφωνο και όλα φαινόταν ΟΚ.

Μια μέρα όμως μετά από ένα reboot η συσκευή κατά την εκκίνηση εμφάνιζε για 4-5 λεπτά συνεχόμενο cpu στο 100% και βλέποντας τις διεργασίες η διεργασία system είχε 1000% (πλασματικό νούμερο αλλά δείχνει το πρόβλημα). Ακολούθησε αυτόματο restart και γινόταν συνεχώς το ίδιο.

Ως πιθανές πηγές του προβλήματος θεώρησα τα παρακάτω:
1) Η μεταφορά εφαρμογών στην εσωτερική SD
2) Η μεταβολή των δικαιωμάτων των εφαρμογών με το LBE Security app
3) Η μεταβολή των startup διαφόρων εφαρμογών με το startups app
4) Η εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών που θεώρησα ύποπτες

Έτσι για να πειραματιστώ έκανα μια καθαρή επαναγκατάση της rom και ξαναέκανα restore τις εφαρμογές μου χωρίς να κάνω τίποτα από τα 4 παραπάνω. Και πράγματι για 3 μέρες όλα πήγαιναν ρολόι.

Έτσι σήμερα αφού έκανα ένα nandroid backup ξεκίνησα τους πειραματισμούς από το 1) και τελικά αποδείχθηκε πως αυτό προκαλούσε το πρόβλημα.

Ενημέρωσα για το bug τον developer της Rom μου και έκανα restore του Nandroid Backup που είχα πάρει ακριβώς πριν το test. Το ερώτημα ήταν όμως αν με το Nandroid Restore θα σβήνονταν και οι εφαρμογές που είχαν μετακινηθεί στην internal SD μιας και αυτές θα ξαναεγκαθίστανταν στο χώρο αποθήκευσης εφαρμογών.

Οι εφαρμογές φαίνόταν αρχικά πως δεν υπήρχαν στην internal SD. Όμως ο ελεύθερος χώρος δεν απελευθερώθηκε. Για να δω τι πραγματικά συνέβαινε χρησιμοποίησα το DiskUsage που μου έδωσε την παρακάτω εικόνα. Απ ότι φαίνεται η σαβούρα των πρώην μετακινημένων εφαρμογών πήγε στον χώρο "system data" που πριν το πείραμα είχε πολύ μικρότερο όγκο (γύρω στα 200mb).

screenshot_20130127_190123.png

Το πρόβλημά μου τώρα είναι πως να σβήσω αυτή την σαβούρα.
Δεν έχω πρόσβαση με κανέναν file explorer ακόμα και με root δυνατότες σε αυτό το περιεχόμενο ώστε να επιβεβαιώσω πως είναι η εν λόγο σαβούρα και να την διαγράψω αν είναι εφικτό. Έτσι έχει μειωθεί η εσωτερική μου μνήμη και δεν ξέρω πως να το διορθώσω.

Καμιά ιδέα για να διορθώσω την κατάσταση?

Δημοσ.

ψιλιαζομαι οτι ή μεταφερεις εφαρμογες με το titanium ας πουμε που δεν πρεπει κανονικα ή η καρτα σου δεν σηκωνει τοσες εφαρμογες.

Δημοσ.

ψιλιαζομαι οτι ή μεταφερεις εφαρμογες με το titanium ας πουμε που δεν πρεπει κανονικα ή η καρτα σου δεν σηκωνει τοσες εφαρμογες.

Την σαβούρα βρήκα τρόπο να την σβήσω.

Το πρόβλημα μου τώρα είναι το bug όταν μεταφέρω τις εφαρμογές.

Όχι δεν τις μεταφέρω με το titanium και δεν γνωρίζω αν το κάνει αυτο. Με το titanium τις επαναφέρω και μετά μεταφέρω κάποιες manually από την λίστα εφαρμογών των ρυθμίσεων.

Τι μπορεί να φταίει και να προκαλείται αυτή η συμπεριφορά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...