uric Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα Το pc κολλησε για μια στιγμη και μου πεταξε ενα παραθυρο να κανω restart το pc επειδη εντοπίστηκε σοβαρο προβλημα. Εκανα ρεσταρτ και το φοντο στην επιφανεια εργασιας είχε αλλάξει, δεν μπορώ να ξεκλειδώσω την γραμμη εργασιων και οτι ειχα στην γραμμή εργασιών εξαφανίστηκε τα γραφικα γενικα τα ειχαν παιξει..επρεπε να ξανα ενεργοποιησω το clear type τωρα που ηθελα να ανοιξω το θεμα παρατηρησα οτι δεν μπορω να γραψω ελληνικα και δεν ξερω τι αλλο εχει συμβει και δεν το εχω προσεξει ακομα..εχετε καμια ιδεα? Εκανα εγκατασταση παλι τα drivers της καρτας γραφικων αλλα τιποτα..και οσα ελληνικα έχω γράψει τώρα είναι από γοογλε μετάφραση
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μπήκες ασφαλή λειτουργία να δεις αν και εκεί δεν έχεις Ελληνικά; Τα αρχεία που είχες είναι εκεί ή χάθηκαν όλα; Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά συστήματος μήπως επανέλθει στα καλά του.
uric Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μπήκες ασφαλή λειτουργία να δεις αν και εκεί δεν έχεις Ελληνικά; Τα αρχεία που είχες είναι εκεί ή χάθηκαν όλα; Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά συστήματος μήπως επανέλθει στα καλά του. Επαναφορα συστηματος δεν κανει..τα ελληνικα τα ξαναβαλα απο τις ρυθμισεις,αρχεια δεν εχουν χαθει,το ολο συστημα τα εχει παιξει μαλλον θα παω για φορματ
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το pc κολλησε για μια στιγμη και μου πεταξε ενα παραθυρο να κανω restart το pc επειδη εντοπίστηκε σοβαρο προβλημα. Malware μου μυρίζει. Κάτεβασε το Malwarebytes Anti-Malware ,καντο ένα update και κάνε full scan σε safe mode.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Πάνε στους χρήστες και δες αν πήρε την πρωτοβουλία και έκανε έναν καινούριο χρήστη κρατώντας όλες τις ρυθμίσεις και τα αρχεία στον παλιό. Το έχω συναντήσει αρκετές φορές σε xp αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα