tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μια βοηθεια παιδια Προσφατα επεσε κεραυνος πολυ κοντα και απο τοτε εχω το εξης προβλημα στον σταθερο: Ανοιγει κανονικα, χωρις beeps, το λειτουργικο φορτωνει αλλα δεν εχω καθολου εικονα. Καταλαβαινω οτι το λειτουργικο φορτωνει αφου δινω στα τυφλα στο πληκτρολογιο ενα halt -p και κλεινει κανονικα (linux) Δοκιμασα με αλλη καρτα γραφικων και κανει το ιδιο. Η οθονη δουλευει κανονικα σε αλλο pc, οπως και η καρτα γραφικων. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να εντοπισω το προβλημα ? Η παω για νεα μητρικη ?
Sarandis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ρίχτου ένα clear cmos και αν έχεις 2η pci-e θύρα βάλε και εκεί την κάρτα. Ποιά μητρική είναι;
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δοκιμασα και σε αλλη pcie παλι το ιδιο, καθολου σημα. δεν ειμαι τωρα σπιτι θα δοκιμασω αυριο clear cmos ειναι η gigabyte GA-EX58-UD3R
ninos30 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κάπου στους πυκνωτές πρέπει να έχεις θέμα. Δες άμα σου φούσκωσε/έσκασε κανένας
A_panM Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ατιμοι κεραυνοι.... Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 τα ιδια και με clear cmos θα κοιταξω πιο μετα τους πυκνωτες
Sarandis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κάπου στους πυκνωτές πρέπει να έχεις θέμα. Δες άμα σου φούσκωσε/έσκασε κανένας Δεν διαφωνώ αλλά πως μπουτάρει κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα