johnrock1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας insomniacs! Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να βρω τρόπους για να πάρω μερικά επιπλέον εκατοστά...είμαι 16 και 1.76 τι μπορώ να κάνω για να φτάσω στα 1.80 τουλάχιστον???
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει ρε παιδιά και εγώ δεν είμαι ο καλύετρος στην ορθογραφία αλλά μη το σκίσουμε το θέμα !
RottenLungs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πας σε έναν γιατρό (τώρα για ειδικότητα ψάξε το) και να κάνεις τις εξετάσεις που θα σου υποδείξει για να δεί μήπως έχεις κάποια πάθηση που σε εμποδίζει απο το να ψηλώσεις και άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις... Οπότε αν σου βρούν κάτι μπορείς να το θεραπαύσεις και βλέπεις. (πχ. έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ όπου ένα άτομο ψήλωνε συνέχεια επειδή είχε έναν όγκο στο κεφάλι που παρήγαγε κάτι ορμόνες ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλα) Άσε που οι εξετάσεις μπορεί να σου βγούν και σε καλό γιατι μπορεί να βρείς τίποτα κακό που δεν ήξερες οτι είχες και να προλάβεις κανα χειρότερο κακό...
Superuser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Είμαι 16... Να σε πληροφορήσω ότι η ανάπτυξη σου δεν έχει σταματήσει ακόμη Και το ξέρεις Και να κάνεις ότι είναι γραμμένο στον γενετικό σου κώδικα τόσο θα είναι.. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας insomniacs! Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να βρω τρόπους για να πάρω μερικά επιπλέον εκατοστά...είμαι 16 και 1.76 τι μπορώ να κάνω για να φτάσω στα 1.80 τουλάχιστον??? Μονόζυγο, και θα φτάσεις στο μέγιστο δυνατό του ύψους σου 2
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πας σε έναν γιατρό (τώρα για ειδικότητα ψάξε το) και να κάνεις τις εξετάσεις που θα σου υποδείξει για να δεί μήπως έχεις κάποια πάθηση που σε εμποδίζει απο το να ψηλώσεις και άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις... Οπότε αν σου βρούν κάτι μπορείς να το θεραπαύσεις και βλέπεις. (πχ. έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ όπου ένα άτομο ψήλωνε συνέχεια επειδή είχε έναν όγκο στο κεφάλι που παρήγαγε κάτι ορμόνες ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλα) Άσε που οι εξετάσεις μπορεί να σου βγούν και σε καλό γιατι μπορεί να βρείς τίποτα κακό που δεν ήξερες οτι είχες και να προλάβεις κανα χειρότερο κακό... Τώρα του έκανες την καρδιά περιβόλι.
Adon1s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 να πίνεις το γάλα σου εναλλακτικά , να τρώς πολύ και να παχύνεις αρκετά εκτως αυτού μην στεναχωριέσαι...μπόϊ θα γίνει
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Να φοράς μποτάκια και να βάζεις πάτους στα παπούτσια.Μπορείς να δοκιμάσεις να φοράς και διπλές κάλτσες. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 και γόβες με 14ποντο τακούνι... 14
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Για να απαντήσω σοβαρά. Μονόζυγο όπως αναφέρθηκε και σωστή ισορροπημένη διατροφή.
Dharmakaya Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 η τραβα στον Προκρουστη να σε στρετσαρει λιγο... 7
caution Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μαύρες τρύπες και Spaghettification. Σιγουράκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις