Προς το περιεχόμενο

Belkin SuperSpeed usb καλώδιο A to B...0,50euro-public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορτωσα 6 κομματια να τα κανω λασο εαν δεν τα δουλεψω

Χαχα... ελεος! Αν μένεις σε χαμηλό όροφο, μπορείς να τα δέσεις κιόλας και να έχεις έτοιμο σχοινί σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης! Σκέψου το! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αφού οι σκληροί με USB 3.0 έχουν το παρακάτω βίσμα, που μπαίνει αυτό το καλώδιο?

Άκυρο... οι 2.5" έχουν το παρακάτω USB... οι 3.5" έχουν το καλώδιο που συζητάτε.

USB3-SuperSpeed-external-storage,4-A-252

Δημοσ.

Πήρα και εγώ 3 καλώδια προσέχοντας μην ξοδευτώ αλλά δεν υπολόγισα την πιθανή χρησιμότητα ως λάσο.

Πέραν της πλάκας το έχουν σε 0.9 m που είναι το καλώδιο του O.P. αλλά υπάρχει στην ίδια τιμή και σε 1.8 m που είναι το παρακάτω καλώδιο:

http://www.public.gr/product/perifereiaka/cables/kalodia-usb/belkin-superspeed-f3u159cp18m-kalodio-usb-usb-typoy-a-a-usb-typoy-b-a-18-metra/prod1140402pp/

Να φανταστείτε πήρα τα δύο μαύρα από τα 3 που αγόρασα και διπίστωσα την άλλη μέρα στο σπίτι ότι έχουν διπλό μήκος.

Δεν ξέρω και εγώ αν θα φανούν ποτέ χρήσιμα(και αμφιβάλλω για αυτό) αλλά το μόνο μαγαζί που τα έχει αυτή την στιγμή στον τσιγκούνη τα έχει στα 15.75 ευρά.

• Like 2
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγω σήμερα 4 των 1,8m. Σύνολο 2€.

Το θεϊκό είναι ότι τα ταμπέλακι γράφει 19,99€! 20€ ένα καλώδιο USB!

Κι όμως μη σου κάνει μεγάλη εντύπωση. Τιμή κάπως φουσκωμένη αλλά πέρα για πέρα αληθινή. Στο εξωτερικό δύσκολα θα το βρεις κάτω από 9-10€.

• Moderators
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγω σήμερα 4 των 1,8m. Σύνολο 2€.

Το θεϊκό είναι ότι το ταμπέλακι γράφει 19,99€! 20€ ένα καλώδιο USB!

Ποτε εκανες την παραγγελια;

Κι όμως μη σου κάνει μεγάλη εντύπωση. Τιμή κάπως φουσκωμένη αλλά πέρα για πέρα αληθινή. Στο εξωτερικό δύσκολα θα το βρεις κάτω από 9-10€.

Και φουσκωμενη και αληθινη; (στον καθρεφτη "εισαι"; ;)  ) Για την τιμη δεν μιλαμε;  :-D

Πολυ φουσκωμενη η τιμη των 20 ευρω.

http://www.lambda-tek.com/F3U159CP1-8M-Belkin-USB-3-0-PRO-A-B-CABLE-A-B-DSTP-1-80M-IN~cs/2033381 (7.5€)

Δημοσ.

Την Κυριακή το βράδυ, 21:34, αφού είδα το ποστ του sv1eod.

Την Παρασκευή είχα παραγγείλει αυτά των 0,9m. Στο κατάστημα δεν είχαν έτοιμη τη συγκεκριμένη παραγγελία (3/4 καλώδια υπήρχαν). Την ακύρωσα φυσικά.

Edit: Εμφανισιακά δε μοιάζουν με το link σου, είναι σκέτο μαύρο χρώμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε εκανες την παραγγελια;

Και φουσκωμενη και αληθινη; (στον καθρεφτη "εισαι"; ;)  ) Για την τιμη δεν μιλαμε;  :-D

Πολυ φουσκωμενη η τιμη των 20 ευρω.

http://www.lambda-tek.com/F3U159CP1-8M-Belkin-USB-3-0-PRO-A-B-CABLE-A-B-DSTP-1-80M-IN~cs/2033381 (7.5€)

Συγκρινόμενη πάντα με τα 0,50€ του public.

• Moderators
Δημοσ.

Edit: Εμφανισιακά δε μοιάζουν με το link σου, είναι σκέτο μαύρο χρώμα.

Χμμμμ, ετσι ειναι δηλαδη; 

P146123P.jpg

Τελος Δεκεμβρη που πηρα παντως τα μικρα του μετρου (πριν ανοιξει το παρον θεμα) αυτα που παρελαβα ηταν σαν αυτο που εδωσα πριν:

img2033381.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Nα υποθεσω οτι αυτα δεν μπορουν να μπουν (δε 'χωρανε' τα τετραγωνα) πχ σε εκτυπωτη με το παλιο usb2.0 type B, σωστα;

• Moderators
Δημοσ.

Oχι, ενα "παλιο" usb2.0 B καλωδιο μπαινει σε υποδοχη νεου usb3.0 B, αλλα οχι το αντιστροφο αφου εχει ενα επιπλεον μερος το νεο καλωδιο/υποδοχη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...