hammerd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 εχω εναν ανταπτορα που μου επιτρεπει να κανω εκκινηση σε 2 τροφοδοτικα ταυτοχρονα.. τον ειχε μεσα στα παρελκομενα το το πρωτο cm stacker.. το θεμα ειναι οτι ειναι 20 pin, υπαρχουν τιποτα σε 24 pin να τα πουλανε ? αν εχει κανεις κανενα Link ας ποσταρει εδω..
lion2486 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 εγω είχα τραβήξει ένα καλώδιο και ένωνα τα πράσινα
gamer hd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Συγνωμη για να καταλαβω ενα καλωδιο αρκει για να μεταφερει τοσο ρευμα...
GothmogGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Συγνωμη για να καταλαβω ενα καλωδιο αρκει για να μεταφερει τοσο ρευμα... Δεν γινεται καμια μεταφορά ρεύματος ... απλα δίνεται σήμα για να ανοιξει και το δεύτερο τροφοδοτικό... εχω εναν ανταπτορα που μου επιτρεπει να κανω εκκινηση σε 2 τροφοδοτικα ταυτοχρονα.. τον ειχε μεσα στα παρελκομενα το το πρωτο cm stacker.. το θεμα ειναι οτι ειναι 20 pin, υπαρχουν τιποτα σε 24 pin να τα πουλανε ? αν εχει κανεις κανενα Link ας ποσταρει εδω.. Ποιο είναι 20πιν... μονο αυ΄το που καταλήγει το πράσινο ή και τα τρία βύσματα?
hammerd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ειδα οτι υπαρχει σαν αξεσουαρ αλλα δεν ειδα να το πουλανε καπου ελλαδα..αμα ξερει καποιος ας μας πει.. ειναι παλιος ολα ειναι 20Pin...
gamer hd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον με μια συντομη ερευνα , ναι μπορεισ να βαλεις δυο τροφοδοτικα , τα ιδια κατα προτοιμιση , στο πρωτο λενε να συνδεσεις μητρικη καρτες και επεξεργατη και στο δευτερο δισκους και φανς.Ελπιζω να βοηθησα
GothmogGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μια λύση θα ήταν να παρεις μια κλασσική 24pin προέκταση και να το φτιάξεις μονος σου βγαζοντας τον εξτρα 20πιν με το πρασινο καλώδιο κοννεκτορα απο το παλιο και να το συνδέσεις στην καινουργια προέκταση! Ευκολο είναι 3
hammerd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 σωστος ο GothmogGr !! παω να ψαξω στα συρταρια με τα καλωδια να δω τι εχω.. εν τω μεταξυ αμα καποιος βρει που τα πουλανε και ποσο ας ποσταρει εδω..ειναι το προϊον που εχω στην φωτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα