Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera.

Τo πσ μου δεν έχει ήχο

του εκανα φορματ και έβαλα τα χπ και κοιτώντας απο το εβερεστ την μητρική κατέβασα τους οδηγούς για τον ήχο:

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-8ipe775-g_12/download/. 

Μετά την εγκατάσταση τους σταμάτησε να εμφανίζει μηνύματα οτι λείπουν οδηγοί και το μεδια πλαυερ διχνει οτι ολα παιζουν κανονικα τα τραγουδια αλλα δεν ακούγεται τίποτα και πουθενά κανενας ήχος

τι μπορεί να φταίει;

τα ηχεία τα έχω ελέγξει λειτουργούν κανονικά

Δημοσ.

Το Link δεν δουλεύει αλλα δεν πειράζει..

Έχεις σιγουρευτεί για την μητρική σου ?

Παίζει ρόλο το Chip του ήχου , πχ μπορει να

εχεις 2 ιδια μοντελα Motherboard αλλα να διαφέρουν

στο Chipάκι...

Για δώσε μας το μοντέλο σου..

Δημοσ.

Μήπως απλα δεν βάζεις σωστά στην μητρική σου τα ηχεία ; το λεω επειδή συνήθως εχουν πολλα χρώματα απο πίσω , επίσης δοκίμασε και ακουστικά.

Αν και δεν νομίζω το everest να κάνει λάθος τσέκαρε τη μητική σου και με το cpuz

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Υπολογιστής γνωστού παρουσίασε πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα, και η λύση βρέθηκε κατεβάζοντας τους drivers της realtek με τα τελευταία update απ'το επίσημο site της realtek. Οπότε δοκίμασε να κατεβάσεις το πρώτο αρχείο με πράσινα γράμματα που είναι το συμβατό για τα windows xp: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false (πρέπει πρώτα να πατήσεις "accept" κι έπειτα θα βγεις στην επιθυμητή σελίδα)

Δημοσ.

προτίνεται μου κάτι διότι όπως γνωρίζεται είναι πολυ εκνευριστικό να μην έχεις καθόλου ήχο!

κάτι επιπλέον οι drivers εχουν εγκαταστήσει ενα επιπλέον πρόγραμμα της gigabyte το RealTek Sound Manager το οποίο λέει οτι στι υποδοχές δεν είναι συνδεδεμένο κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...