Stuck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Ηι σε ολους. Μια μικρη βοηθεια στο Excel θελω. Εχω 2 worksheats.Στο ενα εχει 1 στηλη με τιτλους ταινιων και αλλη μια στηλη με διαρκεια της καθε ταινιας. Στο δέυτερο έχει μια στήλη με τους τίτλους , που ειναι sorted ανα το μηνιαιο προγραμμα που προβαλονται , καθως και μια στηλη με την ημερομηνια και ωρα προβολης.Πολλές απο τις ταινιες επαναλαμβάνονται Θελώ να φτιάξω μια τριτη στηλη στο δευτερο worksheet στην οποία να παιρνει τον τίτλο απο την ταινια,να ψαχνει να βρεί τον τιτλο στο 1ο sheet ,που ουσιαστικα ειναι το database, και όταν το βρισκει να μου τυπώνει την αντιστοιχη διαρκεια της ταινιας..... Ελπιζω σε βοηθεια και σε κανενα tip γιατι έχω φρικαρει.... Ειναι 1000 ταινιες βλεπετε και manually den γινεται μα το κάνω...
angelos0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 proteinw kana makro me if mesa...den to exw kanei..an mexri aurio me8ayrio pou 8a 3eskasw ligo me ta dika mou den to exeis brei 8a sto ftia3w kai 8a sto steilw me mail
sfradel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Dokimase na to kaneis me thn function VLOOKUP an sunanthseis duskolia kane ksana post gia pereterw
porcospino Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 yeap... symfono me ton sfradel.... VLOOKUP h LOOKUP xreiazete... an theleiseis voitheia call us...
Stuck Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 H εντολη VLOOKUP ψαχνει να βρει αριθμους και οχι text που θελω εγω. Μηπως ξερετε καμια αλλη για τεχτ????
noname Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Γίνεται πολύ εύκολα με LOOKUP. Δες στο Help του Excel. Είναι πολύ κατατοπιστικό.
pramanta Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Η VLOOKUP και η LOOKUP για να δουλεψουν σωστά πρέπει να είναι η στήλη που έχεις Vendor Locator σορταρισμένη με αύξουσα ταξινόμηση αλλιώς φέρνει λάτηος αποτελεσματα. Λειτουργεί σάφως και με text. Πάντως θέλει λίγο ψάξιμο στο Help
adi32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 ginetai poly eykola se access http://vagelis.freeyellow.com/f.zip syndese ta 2 fylla tou excel se access kai eisai etoimos an den mporeis steile mou ta na sta ftiaksw egw sto [email protected]
Stuck Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 ginetai poly eykola se accesshttp://vagelis.freeyellow.com/f.zip syndese ta 2 fylla tou excel se access kai eisai etoimos an den mporeis steile mou ta na sta ftiaksw egw sto [email protected] Adi32 thanks gia to example.Soy esteila ena mail poy eksigei kalitera ti thelo. Thanks again, kai opoion allon endiaferthike. Credits
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.