Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπεις ήθελα οπωσδήποτε USB 3.0 μπροστά και μόνο η GIGABYTE είχε (+20 ευρώ). Οπότε η διαφορά μου ήταν στα 30 ευρώ περίπου και σκέφτηκα πως ήταν μικρή διαφορά ώστε να μην επιλέξω Intel. Όταν το στήσω θα σας πω εντυπώσεις.

Έβαλά αυτή: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-s-1155-B75-DDR3-m-ATX-B75M-D3V.htm

Φθηνή και έχει ακριβώς αυτά που ζητάω. Άσε που έχει και μια παράλληλη από άλλη εποχή, πράγμα που ζημαίνει ότι θα ξεσκονίσω και έναν παλιό Epson εκτυπωτή για εκτύπωση draft σε Α3.

Δημοσ.

Δεν θέλω παραπάνω... Αν χρειαστώ ποτέ παραπάνω θα βάλω αυτά τα sticks σε έναν άλλο που έχω καi θα του βάλω 2x8GB. Ε, μέχρι να τα χρειαστώ πιστέυω θα έχουν περάσει μερικά χρονάκια...

Δημοσ.

Προσωπικά θα την γυρνούσα πίσω. Εσύ πήγες και πήρες lamborghini και της έβαλες αντί για ζάντες τάσια. Δεν περιγράφω άλλο. :P

• Like 1
Δημοσ.

4 slots και μία παραπάνω sata3. Μερικοί λένε και καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά προσωπικά δεν το πιστεύω.  15 ευρώ τα αξίζουν και με το παραπάνω πάντως.

Δημοσ.

Εδώ δεν διαφωνώ. Δείξε μου μια μητρική με +15 που να έχει και μπροστά USB 3.0 και να μου αφήνει και μια PCI ελέυθερη για την Audigy 2 ZS που έχω και την τσίμπησα. Κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι η 6870 που έχω φοράει μια Musashi και πιάνει 2 επιπλέον pci slots.

Δημοσ.

Τρία slot πιάνει. Την Audigy την έχω συνηθίσει και τη χρησιμοποιώ και για να ηχογραφώ που και που με κάτι φίλους με το Cubase. Ενδιαφέρουσα η μητρική που μου έδειξες. Κάτσε να τους πάρω ένα τηλ...

Λοιπόν, τελείωσε:

1) i5-3470

2) Asrock Socket 1155 ZH77 Pro3

3) 2x4GB Patriot G2

300 στρογγυλά.

Κύριος;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...