Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η msi μονο sata 2 εχει ? Eπισης σαν εταιρια απο αξιοπιστια πως παει ?

Ψηθηκα και εγω φθηνη ειναι.

Δημοσ.

Η αγορα θα γινιε τον μαρτιο. Αναμεσα σε αυτην και την gigabyte ud3 ποια προτινεις ?

Χωρις να λαβεις υποψιν τα χρηματα την UD3. Αλλα FΧ990 UD3 στα 80 ευρω δεν βρισκεις. 

http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-GA-990FXA-UD3.html

Δεδομενου οτι μιλαμε για 55 ευρω διαφορα ασυζητητί προτιμας την MSI.

Δημοσ.

Ωραια θα παω σε msi τοτε. Σε ενα μηνα θα γινει η αγορα εκπιζω να πεσει λιγο ακομα. 

Αντε να κλοκαρω και τον 8350 :D

Δημοσ.

Ωραια θα παω σε msi τοτε. Σε ενα μηνα θα γινει η αγορα εκπιζω να πεσει λιγο ακομα. 

Αντε να κλοκαρω και τον 8350 :D

Οπως το κοβω μαλλον θα γυρισει στα 120. Προσεξε μονο 2 καταστηματα την δινουν 80 ευρω. Μην το γρουσουζευω βεβαια...

Δημοσ.

δεν πειραζει θα βρω καμια αλλη ας ειμαστε καλα μεχρι τότε. Τώρα μόνο αν δωσω ρτον φενομακο κανα 60ευρω μπορω να την παρω

Δημοσ.

...και επειδή όσο ψαχουλεύεις όλο και κάτι βρίσκεις, η μόνη έκδοση που μπορώ να βρω στην αγορά είναι η 1.1b. Την έχει κανείς να μου πει τι διαφορά έχει;

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα με βρίσετε, το ξέρω, αλλά... να, το σκέφτηκα λίγο και επειδή μου έβγαινε κανα 30άρι περισσότερο μόνο και επειδή κάλυπτε τις ανάγκες μου, πήγα σε λύση... i5! Δεν θέλω να μπλέξω με o/c και τέτοια, crossfire δεν κάνω, usb 3.0 χρειάζομαι, 8GB μου είναι υπερ-αρκετά, μόνο ένα SSD έχω για κύριο σύστημα, οπότε λέω γιατί δεν πας σε έναν i5-3470 με μια B75; 3-4 χρόνια πριν θα πήγαινα σε κάτι πιο παιχνιδιάρικο αλλά πλέον χρειάζομαι κάτι σταθερό και απροβλημάτιστο (για 2-3 χρονάκια τουλάχιστον). Πάντως χίλια ευχαριστώ γιατί για ακόμα μια φορά είσασταν εξυπηρετικότατοι!

Δημοσ.

Λάθος συλλογισμός κατ' εμέ. Άλλο 16gb μνήμη ram για το photoshop κι άλλο 8gb.

πλέον χρειάζομαι κάτι σταθερό και απροβλημάτιστο (για 2-3 χρονάκια τουλάχιστον)

Δηλ ο 6300 είναι ασταθής και με προβλήματα? Αν είναι έτσι, τότε να τον αλλάξω κι εγώ αμέσως, τώρα που τον έχω μόλις δύο μήνες και να πάω σε 3470!  :blink: 

Περίεργα πράγματα...

Όλοι συνηγόρησαν για 6300, αλλά εσύ τελικά μας την έκανες την έκπληξη!

Δημοσ.

Ναι, δεν έχεις άδικο. Αλλά 8GB έχω και στο laptop στο οποίο κάνω την ίδια δουλειά στο γραφείο και ποτέ δεν μου έχει καταναλώσει περισσότερα από 6-6,5gb. Την είχα δώσει την παραγγελία αλλά ακύρωσα. Σκέφτηκα πως τόσα χρόνια με Intel δεν είχα πρόβλημα. Αυτό που εννοούσα λέγοντας σταθερό και απροβλημάτιστο είναι πως θέλω απλά να το στήσω και να δουλέψω και όταν χρειαστώ κανα παιχνιδάκι για να ξεχνάω εφορίες, χαράτσια, κτλ να μην πρέπει να κάνω O/C.

Δημοσ.

Το ότι πήρες καλύτερο επεξεργαστή, πήρες. Το κατά πόσο άξιζε τα επιπλέον χρήματα μόνο εσύ το ξέρεις και θα το δεις στο μέλλον. Δλδ είναι η καλύτερη επιλογή αφού ανέβασες το μπάτζετ, αλλά δεν ξέρω αν έπρεπε να ανεβάσεις το μπάτζετ. Το μέλλον θα δείξει και θα μας πεις.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, η GD65, μάλλον δεν υπάρχει πουθενά σε αυτά τα λεφτά· είχα κάνει παραγγελία από zero1 ( την είχε διαθέσιμη και αυτό στα ~80), έφαγα άκυρο. Μετά από egate, επίσης άκυρο και τέλος από info-world όπου μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα...

koozoop με γεια! Ποια μητρική έβαλες;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...