Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την σύνδεση του sony experia sol με τον υπολογιστή μου.

ifestionas48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.Μολις πρί απο μια εβδομάδα(19-1-2013),αγόρασα ενα καινούργιο κινητό sony experia sol,με ολα τα παρελκόμενα του.Ενω εγκαθιστώ απο το κινητό κανονικά το sony companion για να το συνδέω στον υπολογιστή και να μεταφέρω επαφές,αρχεια,video,φωτογραφιες,μουσική κ.λ.π,ο υπολογιστής μου,συνδεόμενος με το καλώδιο usb που ήταν στην συσκευασία,ΔΕΝ μπορεί να αναγνωρίσει καθόλου το κινητό μου.Άλλαξα διάφορες θύρες usb,το έκλεισα,το ξαναάνοιξα....ΤΙΠΟΤΑ.Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει τα φώτα του.Το κινητό έχει απ'οτι φαίνεται την 2,3 Adroid,πρέπει να γίνει 4?Γιατί αν πρέπει-και δεν υπάρχει πρόβλημα-και αυτό δεν γίνεται,εφόσον δεν το διαβάζει ο υπολογιστής.Σας ευχαριστώ θερμά. :mellow: :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν το συνδεεις σου βγαζει μια εικονα ως τι θες να συνδεθει στον υπολογιστη;

η εχει κατι αλλο μεσα στις ρυθμισεις;

οταν το πρωτοσυνδεσα,μου ζητησε να εγκαταταστησω το sony companion το εκανα αλλα μετα οταν μεσω του companion προσπαθησα να ''δω'' το τηλεφωνο μου,εχειτην εικονα του τηλεφωνου με ενα μεγαλοπρεπες Χ πανω στο τηλεφωνο.εχει βεβαι το προγραμμα αυτο της sony τους 3 τροπους για να συνδεθω-καλωδιο usb,bluetooth,καi wifi,αλλα παντα το προβλημα ειναι οτι εκτος του bluetooth,στα υπολοιπα 2 μου ζηταει να συνδεσω το καλωδιο πρωτα στην θυρα του υπολογιστη και μετα στο τηλεφωνο,πραγμα που εκανα πολλες φορες αλλα το τηλεφωνο δεν το βλεπει καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...