Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια λπν εχω τα εξης

Cpu: AMD Phenom II X4 965 B.E. @3.9ghz o.c. Motherboard: Asus M4785TD-V EVO Ram: Corsair XMS3 4GB DDR3-1600MHz o.c. Vga: ati 7870 o.c. edition Hdd: WD Caviar Green WD5000AZRX- 500 GB Psu:: Chieftec APS-550S Monitor: Samsung SyncMaster LD220HD

και επειδη πηρα και την Corsair Hydro Series H80 την εχω τοποθετησει στο πισω μερος

του κουτιου κατω απο το τροφοδοτικο αλλα το θεμα ειναι πως το ψυγειο εξεχει κατα 2 cm

και ετσι δεν μπορω να κουμπωσω το πλαινο καπακι του κουτιου..

το ψυγειο εχει μηκος 14 cm..

τι κουτι προτεινετεται με αρκετο χωρο να χωρα το ψυγειο; ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

να σημειωσω οτι το πλατος του κουτιου μου ειναι στα 22 cm..

εγω ελεγα να παω σε αυτο

http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/cases/coolermaster-elite-430-black-rc-430-kwn1.html

και σε αυτο που μ προτεινε ο evoracing

http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/cases/aerocool-strike-x-one-black-en58360.html

αν και βλεπω οτι και αυτα ειναι στα 18-19cm πλατος..αλλα το θεμα ειναι

το εσωτερικο του :/

σας ευχαριστω πλ

Δημοσ.

Το aercool το έχω και εγώ και είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του.Άμα θες φωτό από το εσωτερικό του πες μου να σου ανεβάσω φωτο.

Δημοσ.

αν θες ανεβασε αν και δεν θα βοηθησει διοτι δεν υπαρχει αλλος τροπος να το βαλω..αν το βαλω στο πλαι ερχεται σε αποσταση με τον cpu μολις 1-2cm..

για αυτο αλλωστε ζηταω να μου προτεινετε αλλο κουτι

Δημοσ.

Μήπως -αν υπάρχει η δυνατότητα- να την γύρναγες πίσω την H80? Σόρυ για το άσχετο ποστ αλλά νομίζω ότι μπάινεις σε περιττά εξοδα (h80+ κουτί) χωρίς κανένα όφελος. Μια άποψη απλά...

Δημοσ.

Δώσε λίγα χρήματα παραπάνω αν μπορείς αφου πήρες Η80 και θες κουτί.Και τα 2 θα σου μείνουν και για το μέλλον και θα 'σαι πιο άνετος στις δοκιμές σου.

Δημοσ.

ποσα δλδ;και προτεινετε μου ωστε να χωρα και το ψυγειο παιδες..

δλδ απο αυτα τα 2 εγω που ανεφερα δν το παιρνει κανενα;

haf 912 plus

αυτο ομως δεν ειναι στα 50 ευρω που ειχες ποσταρει εξαρχης..

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα το k380 της coolermaster εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος .η σειρα elite απο οτι ξερω δεν εχει καθολου τρυπες για cable managment.

Δημοσ.

Λοιπόν αναφέρεις πως το υπάρχων κουτί σου έχει πλάτος 22cm και έχεις ποστάρει λινκ κουτιών που το πλάτος του είναι λιγότερο απο 19 cm!!

Tragic!!!

Ή βάζεις παραπάνω λεφτά ή κάθεσαι έτσι οπως εισαι!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...