panagiotis3600 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σας παιδια!! Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα GPS για το κινητο μου; Βεβαια προτειμω τα δωρεαν προγραμματα αλλα προτεινετε μου ενα δωρεαν και ενα με πληρωμη ωστε να δω τα υπερ και τα κατα! Ευχαριστω!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Yπαρχει το Νokia Maps στο android? Link? Sygic επι πληρωμη απο μενα. 1
unforgiven Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Έχω αγοράσει 3 προγράμματα: το Sygic, το CitisNav και το Ginius Don't Panic. Ψηφίζω δαγκωτό το τελευταίο. Έχει πληροφορίες για την κίνηση, έχει πολύ απλό τρόπο εύρεσης (έχει ένα πεδίο στο οποίο απλά γράφεις τι θες, ό,τι και αν είναι αυτό, χωρίς ψάξιμο στα μενού και πολλά πεδία. Πχ γράφεις απλά "νοσοκομείο Ευαγγελισμός" ή "Κηφισίας 15 Αμπελόκηποι"), και άπειρα pois και για το πιο μικρό χωριό. Μπορείς να αποκλείσεις τον δακτύλιο ανάλογα με το αν είσαι μονός ή ζυγός, σου δείχνει συνεχώς πού είναι τα επόμενα δύο βενζινάδικα και έχει συχνές και δωρεάν ανανεώσεις χαρτών. Είναι, κατά τη γνώμη μου, το πιο άσχημο και δεν έχει φρου φρου, πχ 3d κτίρια. Σε συνδυασμό με τους εξαιρετικούς του χάρτες είναι εργσλείο.
unknowns5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Sygic. Δωρεάν αναβάθμιση σε χάρτες και λογισμικό για πάντα. Χρέωση για πρώτη αγορά και με συνδρομή για traffic data...
chsam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Το ΝΟΚΙΑ maps δεν λειτουργεί χωρίς ιντερνετ, μπορείς φυσικά να αποθηκεύσεις εναν χάρτη αλλά όσο μεγαλύτερος ο χάρτης τόσο λιγότερη λεπτομέρεια έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα