dimi.d Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα κλεβω ιντερνετ απο τον γειτονα (μεσω wi-fi εννοειτε) και θα ηθελα να το μοιρασω μεσω του macbook μου στο κινητο τηλεφωνο μου. Υπαρχει δυνατοτητα? Ξερω οτι εαν το εχω συνδεδεμενο μεσω ethernet (απο το δικο μου μοντεμ) γινεται. συγνωμη δεν κλεβω ιντερνετ ,το κανω με την αδεια του. (για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 όχι δεν μπορεις . Αυτο που μπορεις ομως να κανεις ειναι να βρεις κανα παλιο wifi router και να το κανεις repeater για να έχεις σε όλο το σπιτι δικο σου δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodark Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Οfftopic αλλα η εισαγωγη σου με πεθανε στα γελια :-D Να σαι καλα με εκανες και γελασα πολυ με την ειλικρινεια σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου για πες μου σχετικα με το repeater εχω ενα modem ZTE (του οτε). πως το κανω βημα βημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα