alexpen Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 http://www.zavvi.com/computing/laptops/packard-bell-dot-10.1-inch-sc/atom-netbook-n2600-1gb-ram-320gb-hdd-w7s-white/10654206.html
lionheart75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ωραίο είναι δεν λέω αλλά πλέον τα netbook πάνε για κατάργηση λόγω του γεγονότος ότι τα tablets μπήκαν στην ζωή μας και ήρθαν για να μείνουν απο ότι φαίνεται. Αν αναλογιστεί επίσης κανείς ότι με λιγότερα απο 180 ευρώ, αγοράζεις 4πύρηνο tablet με IPS retina 10" οθόνη 2048×1536 pixels και 2 GB ram, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την άποψη. http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html Eπιπλέον με λίγα ευρώ παραπάνω μπορείς να βρείς αν ψάξεις καινούργο laptop 15άρι με 2 πύρηνο επεξεργαστή , 4GB ram χωρίς λειτουργικό. http://www.insomnia.gr/topic/472790-thinkpad-l520-free-dos-328ευρω/ http://www.insomnia.gr/topic/473830-φτηνο-λαπτοπ/ 1
baskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά διαφωνω εντελως με τη συγκριση οποιουδηποτε υπολογιστη με καποιο ταμπλετ (εκτός αν είναι κάτι με windows 8 + πληκτρολογιο στα 600+ ευρω).Οποιος εχει δουλεψει ταμπλετ ξερει είναι χειρότερο στο σερφάρισμα από οποιοδηποτε υπολογιστή οπου απλώς το σερφαρισμα ειναι καλύτερο και ποιο άνετο, δε μπορει να ανταγωνιστει με τιποτα εναν υπολογιστη σε παραγωγικοτητα (Office Κλπ)όπως και δε εχεις την ιδια ποικιλία εφαρμογών με Χ86 .Φυσικα υπάρχουν και αλλες κατηγοριες που ενα ταμπλετ θα ειναι καλυτερο,οπότε ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.. Οπότε πάμε σε αυτα που εχουμε ξανασυζητησει. Τα netbookακια πανε για καταργηση αλλά όταν εχουν καλη τιμή και καλά χαρακτηριστικά ,ειναι ιδανικά για κάποιον που θελει εναν υπολογιστη πολύ φορητο,με καλη διαρκεια μπαταριας ,και συμβατοτητα με ολες τις εφαρμογες Χ86, χωρίς να δώσει λεφτά για ultrabook η windows 8 x86 tablet με πληκτρολόγιο.Σε αυτή την περίπτωση είναι ιδανικό.Απλό λάπτοπ δε κανει σε αυτή την περίπτωση που σε ενδιαφερει προτιστως η φορητοτητα .Ταμπλετ δε κανει για τους λογους που εξηγησα.Σου κανει Netbook,Ultrabook ή ένα Surface Pro και διαλέγεις ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις.Προσωπικά αν έπαιρνα Netbook σημερα θα επαιρνα κάτι που να έχει τουλάχιστον 2 gb ram και 11.6 οθόνη,αν υπήρχε κάτι σε καλή τιμή (το amazon ειχε βαλει στο black friday ενα με c-50 στα 220 ευρώ).Για μένα αν κάποιος θέλει κατι πολύ φορητό που να τα κάνει όλα ,ας περιμενει για καποια καλή προσφορά σε 11.6 Netbook με 2 + gb ram. Απο την αλλη αν θελει να διαθέσει χρήματα πάει σε Ultrabook, Windows 8 X86 tablet . 1
giorginho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Χωρις να το δω καν, δοκιμασε κανεις αν στελνουν Ελλαδα; Δε λεω γενικα, πριν 2 χρονια ειχα προσπαθησει να παρω ενα επιτραπεζιο bluray player philips (120 ευρω εκει 210 εδω) και μου απαντησαν οτι δεν στελνουν γενικα "electronics" ή "ακριβα electronics", καπως ετσι, εχω ακομα καπου το μειλ... για μικροπραγματα το ξερω οτι στελνουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μην συγκρινουμε διαφορετικες πλατφορμες! Για αλλες δουλειες το netbook, για αλλες το laptop και για αλλες το tablet. Εγω πιστευω πως αξιζει αυτη η προσφορα, εκτος και αν με 20 ευρο παραπανω μπορεις να παρεις κατι παραπανω. Επειδη εχω netbook με 1gb RAM (και τυχενει να εχει και atom στα 1.66) πιστευω πως ειναι μια χαρα, για την χρηση που το θελω εγω αν μη τι αλλο. Ισως να του εβαζα 2gb ram, αλλα αφτο δεν ειναι ουτε ακριβο ουτε ζητημα. Αν στα ιδια λεφτα παιζουν καλητερα μηχανιματα δεν ξερω, δεν εχω επαφη με την αγορα των netbook πλεων, αλλα σαν μηχανιμα μια χαρα μου φαινετε για τις δουλειες που υποθετω πως περνει καποιος ενα netbook. Εγω τουλαχιστων δεν εχω παραπανο απο το δικο μου, και ειναι και 3 ετων πλεων!
alexpen Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ωραίο είναι δεν λέω αλλά πλέον τα netbook πάνε για κατάργηση λόγω του γεγονότος ότι τα tablets μπήκαν στην ζωή μας και ήρθαν για να μείνουν απο ότι φαίνεται. Αν αναλογιστεί επίσης κανείς ότι με λιγότερα απο 180 ευρώ, αγοράζεις 4πύρηνο tablet με IPS retina 10" οθόνη 2048×1536 pixels και 2 GB ram, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την άποψη. http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html Eπιπλέον με λίγα ευρώ παραπάνω μπορείς να βρείς αν ψάξεις καινούργο laptop 15άρι με 2 πύρηνο επεξεργαστή , 4GB ram χωρίς λειτουργικό. http://www.insomnia.gr/topic/472790-thinkpad-l520-free-dos-328ευρω/ http://www.insomnia.gr/topic/473830-φτηνο-λαπτοπ/ Συμφωνω με ολα οσα ειπες. Αλλα, δεν το ποσταρα σαν μια αντιπροταση ή αντιπροσφορα σε καποιο ταμπλετ. Αφορα οσους ψαχνουν ή θα ηθελαν να αγορασουν ενα Νετμπουκ με λιγοτερα χρηματα.
lionheart75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ψωνίζω απο zavvi συχνά, games, ρούχα και παλιότερα είχα πάρει και ένα χειριστήριο ps3. Δεν γνωριζω αν στέλνουν ηλεκτρονικά πράγματα σαν αυτό. Μια δοκιμή όμως θα σας πείσει. Παλιότερα είχε 0,99 GBP σε παιχνίδια και ρούχα. Πρίν κανα μήνα όμως που ξαναπαρήγγειλα διαπίστωσα ότι ήταν free για Ελλάδα. Μια δοκιμή θα σας πείσει, σαν site πάντως είναι αξιόπιστο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο κακό είναι ότι στα ρούχα και τα παιχνίδια τουλάχιστον δεν στέλνει με tracking no αλλά με απλό και μια φορά γυρνώντας απο δουλειά βρήκα ένα δέμα έξω απο την πόρτα της πολυκατοικίας. Συνέβη όμως μία και μονάδική φορά πράγμα που δείχνει ότι είναι θέμα ταχυδρόμου.
sdfun Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 http://www.zavvi.com/computing/laptops/packard-bell-dot-10.1-inch-sc/atom-netbook-n2600-1gb-ram-320gb-hdd-w7s-white/10654206.html Εχω παραπλήσιο μοντέλο netbook packard bell (νομίζω DOTSE-102, κάπως έτσι λέγεται-αλλά με μικρότερο σκληρό) το οποίο το 'χα πάρει πριν 2+ χρόνια από των Κωτσόβολο 189 Ευρώ. Ως τώρα βγήκε σκυλί, δεν έχει κολλήσει πουθενά, μπαταρία άψογη και γενικώς από τις πολύ καλές αγορές μου.
eko13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα γινει υπολογιστης ποτεεε, Ταμπλεεε, Ταμπλεεετ! Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα ταμπλετ, να το παιρνω καθε μερα στην δουλεια, να δουλευεις λιστες, προγραματα windows, office κλτλ Ειχα το λαπτοπ αλλα μου φυγε η μεση καθε μερα... Αναχρονιστηκα λεει τα νετμπουκ.. A βγηκε νεα μοδα τα ultrabooks!!! Για μενα αυτη ειναι η πιο αχρηστη κατηγορια... Θες σουπερ φορητοτητα νετμπουκ, θες να κανεις την δουλεια σου λαπτοπ!!
efo355 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα γινει υπολογιστης ποτεεε, Ταμπλεεε, Ταμπλεεετ! Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα ταμπλετ, να το παιρνω καθε μερα στην δουλεια, να δουλευεις λιστες, προγραματα windows, office κλτλ Ειχα το λαπτοπ αλλα μου φυγε η μεση καθε μερα... Αναχρονιστηκα λεει τα νετμπουκ.. A βγηκε νεα μοδα τα ultrabooks!!! Για μενα αυτη ειναι η πιο αχρηστη κατηγορια... Θες σουπερ φορητοτητα νετμπουκ, θες να κανεις την δουλεια σου λαπτοπ!! Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ανάγκες....
neXTgen Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά διαφωνω εντελως με τη συγκριση οποιουδηποτε υπολογιστη με καποιο ταμπλετ (εκτός αν είναι κάτι με windows 8 + πληκτρολογιο στα 600+ ευρω). Οποιος εχει δουλεψει ταμπλετ ξερει είναι χειρότερο στο σερφάρισμα από οποιοδηποτε υπολογιστή οπου απλώς το σερφαρισμα ειναι καλύτερο και ποιο άνετο, δε μπορει να ανταγωνιστει με τιποτα εναν υπολογιστη σε παραγωγικοτητα (Office Κλπ)όπως και δε εχεις την ιδια ποικιλία εφαρμογών με Χ86 . Φυσικα υπάρχουν και αλλες κατηγοριες που ενα ταμπλετ θα ειναι καλυτερο,οπότε ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.. Οπότε πάμε σε αυτα που εχουμε ξανασυζητησει. Τα netbookακια πανε για καταργηση αλλά όταν εχουν καλη τιμή και καλά χαρακτηριστικά ,ειναι ιδανικά για κάποιον που θελει εναν υπολογιστη πολύ φορητο,με καλη διαρκεια μπαταριας ,και συμβατοτητα με ολες τις εφαρμογες Χ86, χωρίς να δώσει λεφτά για ultrabook η windows 8 x86 tablet με πληκτρολόγιο. Σε αυτή την περίπτωση είναι ιδανικό. Απλό λάπτοπ δε κανει σε αυτή την περίπτωση που σε ενδιαφερει προτιστως η φορητοτητα . Ταμπλετ δε κανει για τους λογους που εξηγησα. Σου κανει Netbook,Ultrabook ή ένα Surface Pro και διαλέγεις ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις. Προσωπικά αν έπαιρνα Netbook σημερα θα επαιρνα κάτι που να έχει τουλάχιστον 2 gb ram και 11.6 οθόνη,αν υπήρχε κάτι σε καλή τιμή (το amazon ειχε βαλει στο black friday ενα με c-50 στα 220 ευρώ). Για μένα αν κάποιος θέλει κατι πολύ φορητό που να τα κάνει όλα ,ας περιμενει για καποια καλή προσφορά σε 11.6 Netbook με 2 + gb ram. Απο την αλλη αν θελει να διαθέσει χρήματα πάει σε Ultrabook, Windows 8 X86 tablet . ψάχνω για κάποιον φορητό που να μη στοιχίζει όσο π.χ. ένα macbook air . ας είναι netbook (ή φθηνό ultrabook) απλώς αν είναι netbook να σηκώνει ένα πρόγραμμα για μίξη μουσικής . θα του βάλω ssd 256 . any ideas ?
Dr.Spy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα γινει υπολογιστης ποτεεε, Ταμπλεεε, Ταμπλεεετ! Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα ταμπλετ, να το παιρνω καθε μερα στην δουλεια, να δουλευεις λιστες, προγραματα windows, office κλτλ Ειχα το λαπτοπ αλλα μου φυγε η μεση καθε μερα... Αναχρονιστηκα λεει τα νετμπουκ.. A βγηκε νεα μοδα τα ultrabooks!!! Για μενα αυτη ειναι η πιο αχρηστη κατηγορια... Θες σουπερ φορητοτητα νετμπουκ, θες να κανεις την δουλεια σου λαπτοπ!! Note 10.1 αλλά για μια σειρά από συγκεκριμένα πράγματα. Σίγουρα όχι για office. Για σημειώσεις, σχέδιο, επεξεργασία και παραγωγή διαφανειών όμως τέλειο! Όχι, όμως και στην τιμή αυτής της πρότασης. Συμφωνούμε eko13. Όταν είναι για office, δουλεύει asus netbook.
giorginho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα γινει υπολογιστης ποτεεε, Ταμπλεεε, Ταμπλεεετ! Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα ταμπλετ, να το παιρνω καθε μερα στην δουλεια, να δουλευεις λιστες, προγραματα windows, office κλτλ Ειχα το λαπτοπ αλλα μου φυγε η μεση καθε μερα... Αναχρονιστηκα λεει τα νετμπουκ.. A βγηκε νεα μοδα τα ultrabooks!!! Για μενα αυτη ειναι η πιο αχρηστη κατηγορια... Θες σουπερ φορητοτητα νετμπουκ, θες να κανεις την δουλεια σου λαπτοπ!! Ε παρε ταμπλετακι windows 8 ..... ή κανενα alienware με σχεδον τα ιδια χρηματα :Ρ!! Παντως επαναφερω το ερωτημα μου αν στελνεται Ελλαδα γιατι ειχα λαβει απαντηση παλιοτερα οτι δεν στελνουν ακριβα electronics. Να ξερουμε και αν υφισταται σαν θεμα ή θελει κλειδωμα..!
drdedus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αν αναλογιστεί επίσης κανείς ότι με λιγότερα απο 180 ευρώ, αγοράζεις 4πύρηνο tablet με IPS retina 10" οθόνη 2048×1536 pixels και 2 GB ram, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την άποψη. http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html Ένα αντίστοιχο επώνυμο σίγουρα στοιχίζει πολύ παραπάνω, αυτό που προτείνεις σε τι υστερεί ΑΝ υστερεί βέβαια Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι για ταμπλετ και για κινητό (δικαρτο 1G διπύρηνο ) αλλά δεν γνωρίζω τίποτα για αγορές απο κίνα ούτε ποια μαγαζιά μπορώ να εμπιστευτώ.
alexpen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ε παρε ταμπλετακι windows 8 ..... ή κανενα alienware με σχεδον τα ιδια χρηματα :Ρ!! Παντως επαναφερω το ερωτημα μου αν στελνεται Ελλαδα γιατι ειχα λαβει απαντηση παλιοτερα οτι δεν στελνουν ακριβα electronics. Να ξερουμε και αν υφισταται σαν θεμα ή θελει κλειδωμα..! Στελνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα