Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ποια απο τις δυο καρτουλες πιστευετε οτι ειναι καλυτερη για gaming Gtx680 1200MHZ H 7970 1000Mhz?

black ops 2,Call of Duty Modern Warfare 3?

http://www.asus.gr/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/#specifications

http://www.asus.gr/Graphics_Cards/AMD_Series/HD7970DC2T3GD5/#specifications

Δημοσ.

φιλε εχω την καρτουλα αυτη!!!!

http://www.asus.gr/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/#specifications

η καρτα ειναι πολυ δυνατη

στα full load δεν προκειτε να την ακουσεις ποτε και απο θερμοκαρασιες πολυ χαμηλες far cry 3,bf 3 και οτι αλλο πιο βαρη παει μεχρι τους 58c

idle 23c

Δημοσ.

το χω κοιταξει αλλα ειναι λαθος γιατι η συχνοτητες ειναι αλλες

Ναι δεν είναι ευαγγέλιο αφού κάθε υλοποίηση μπορεί να έχει άλλοις χρονισμούς.. παίρνεις όμως μια γενική ιδέα και μετά ψάχνεις την υλοποίηση που θέλεις κ σ'ενδιαφερει.

Δημοσ.

Προφανώς και δεν αξίζει να αλλάξεις την 7950. Δεν τίθεται θέμα. Στοκ η 7950 θα πρέπει να σε υπερκαλύπτει ειδικά για τα παιχνιδάκια που αναφέρεις που τα έχει για πρωϊνό και μια 7850. Αν δεν πάιζουν καλά κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις. Ψάξου με drivers και αν δεν βγάλεις άκρη δες βαέλ τον επεξεργαστή στοκ μπας και έχεις κανα θέμα απο κει. Αν και δε νομίζω, ειδικά σ αυτά τα παιχνίδια.

Ενημερωτικά αν ανεβάσεις την 7950 είσαι πάνω από 7970 και 680 αλλά δεν βρίσκω λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

ωπα γιατι το λες αυτο?αυτη εχω την asus HD7950-DC2T-3GD5 925mhz

Μιλας σοβαρα?

Θες να αλλαξεις την 7950 για την 7970 ή την GTX680?

Ποτε γελαμε?

ΥΓ:Αν το λες ειρωνικα,συγγνωμη αλλα δεν το 'πιασα με την μια.

Δημοσ.

ρε παιδια τις ειδα για ποιο δυνατες γι αυτο ελεγα να πουλησω τι δικια μου 350 και να παρω μια απο τις αλλες αλλα αμα ειναι να ναι ιδιες τοτε να μην την αλλαξω,προβλημα δεν εχω

Δημοσ.

η 7950 είναι καρτάρα αν την κάνεις o/c  ξεπερνάει τις επιδώσεις και της 680 και της 7970 που δείχνεις στα link.

Επίσης τα παιχνίδακια που λες είναι  με αρχαίες μηχανές γραφικών, και πραγματικά δεν χρειάζονται τίποτα παρακάνω από 7870/660 ti

Επιπλέον σε 2 -3 μήνες παίζουν νέες κάρτες και από τις 2 εταιρίες.

οπότε με αυτή την "αναβάθμιση" απλά πετάς τα χρήματά σου.

ρε παιδια τις ειδα για ποιο δυνατες γι αυτο ελεγα να πουλησω τι δικια μου 350 και να παρω μια απο τις αλλες αλλα αμα ειναι να ναι ιδιες τοτε να μην την αλλαξω,προβλημα δεν εχω

πως θα πουλήσεις την δικιά σου 350 αφού οι 7950 καινούριες κάνουν 300 στην Ελλάδα και από amazon 250?

• Like 1
Δημοσ.

ωπα γιατι το λες αυτο?αυτη εχω την asus HD7950-DC2T-3GD5 925mhz

Γιατι:

1)Αυτα τα παιχνιδια οπως σου ειπαν και πιο πανω η 7950 τα εχει για πλακα.

2)Οταν θα φτασεις την 7950 στα ορια της και η gtx680 θα ειναι επισης πολυ κοντα στα ορια της και αυτα μονο σε αναλυσεις που δεν σηκωνει το μονιτορ σου.

3)Ερχονται πολυ καλυτερες καρτες απο την amd για να επενδυσεις 550ε.

4)Μεχρι τοτε μπορεις να κανεις OC την καρτα σου, μπορει ανετα να παιξει στα 1100/1575 που λογικα θα ειναι τα ορια του CCC (τα οποια μπορεις να προσπερασεις) φτανει να δωσεις λιγο ταση (θελω να πιστευω οτι η asus θα εχει variable voltage regulator) με καποιο προγραμμα οπως το msi afterburner (δουλευει με ολες τις καρτες). Στα 1100 θα εισαι πολυ κοντα στις 7970 και gtx680.

5)Δεν θα πιασει 350ε μια 7950 αυτη την στιγμη. 300ε εχει καινουρια.

Δημοσ.

Γιατι:

1)Αυτα τα παιχνιδια οπως σου ειπαν και πιο πανω η 7950 τα εχει για πλακα.

2)Οταν θα φτασεις την 7950 στα ορια της και η gtx680 θα ειναι επισης πολυ κοντα στα ορια της και αυτα μονο σε αναλυσεις που δεν σηκωνει το μονιτορ σου.

3)Ερχονται πολυ καλυτερες καρτες απο την amd για να επενδυσεις 550ε.

4)Μεχρι τοτε μπορεις να κανεις OC την καρτα σου, μπορει ανετα να παιξει στα 1100/1575 που λογικα θα ειναι τα ορια του CCC (τα οποια μπορεις να προσπερασεις) φτανει να δωσεις λιγο ταση (θελω να πιστευω οτι η asus θα εχει variable voltage regulator) με καποιο προγραμμα οπως το msi afterburner (δουλευει με ολες τις καρτες). Στα 1100 θα εισαι πολυ κοντα στις 7970 και gtx680.

5)Δεν θα πιασει 350ε μια 7950 αυτη την στιγμη. 300ε εχει καινουρια.

στα 1100/1575 η 7950 είναι πιο γρήγορη από την στοκ 680 και στα ίδια επίπεδα με την 7970 ghz ed

Δημοσ.

Και η 690 είναι πιο δυνατή, αυτό τι σχέση έχει? Αν πας με αυτήν τη λογική όλο σου το pc για άλλαγμα είναι.  Μην πετάς άδικα χρήματα. Διάβασε αναλυτικά τα ποστ.

Δημοσ.

παιδια ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας,αν μπορει καποιος να μου πει πως θα την κανω overclock ας μου πει να φανταστω με το προγραμμα GPU Tweak αλλα μεχρι ποσο και ποσο ρευμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...