Προς το περιεχόμενο

Sony xperia Sole vs Huawei Ascend G330 vs Samsung Galaxy S advance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη η διαφορα στην τιμη μεταξύ τους. Το ένα στα 165, το αλλο στα 205 και το αλλο στα 245.

Εγω (εκφραζοντας την αποψη μου, μην πεσετε να με φατε) θεωρω οτι το καθένα στην κατηγορία τιμής του ειναι ισως η καλύτερη αγορα...

Τελικα όμως με βάση τα specs-υποστήριξη-sar και χωρις να τιθεται οικονομικος περιορισμός μαλλον το advance....

Δημοσ.

το sole σε αυτα τα λεφτα που μπορεις να το βρεις συμφερει πολυ. γρηγορο και ομορφο

Καλο κινητο (το πηρε φιλος μου) αλλα με μπαταρια που δεν βγαινει και που κραταει λιγο. Διαβασα οτι αρκετοι (οπως και ο φιλος) εχουν προβλημα (ο φιλος μου μου λεει οτι πεφτει πχ για υπνο και εχει 40% και το πρωι ειναι κλειστο...). Τωρα αν ειναι θεμα οντως της μπαταριας ή φτιαξει με κανα update δεν ξερω.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις πιστευω απο θεμα sar κλπ για τα λεφτα του το καλυτερο πρεπει να ειναι το advance μαλλον εκει πιστευω οτι θα παω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο κινητο (το πηρε φιλος μου) αλλα με μπαταρια που δεν βγαινει και που κραταει λιγο. Διαβασα οτι αρκετοι (οπως και ο φιλος) εχουν προβλημα (ο φιλος μου μου λεει οτι πεφτει πχ για υπνο και εχει 40% και το πρωι ειναι κλειστο...). Τωρα αν ειναι θεμα οντως της μπαταριας ή φτιαξει με κανα update δεν ξερω.

αυτό το πάθαινα και εγώ με το nexus s που άφηνα το sync ανοιχτό (facebook, mail κ.α.)

sole στα 200, είναι καλή επιλογή παντως

Δημοσ.

δεν ειναι σίγουρο ακόμη για το sole αν θα πάρει JB αλλα σε αυτη την κατηγορία θα πήγαινα στο advance.

To Xperia J που θα πάρει και jB το έχεις αποκλείσει..Ειναι πολύ όμορφο κινητό στα 200 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...