ma3stros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ποιο απο τα 3 κινητα κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο?
zorans Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μεγάλη η διαφορα στην τιμη μεταξύ τους. Το ένα στα 165, το αλλο στα 205 και το αλλο στα 245. Εγω (εκφραζοντας την αποψη μου, μην πεσετε να με φατε) θεωρω οτι το καθένα στην κατηγορία τιμής του ειναι ισως η καλύτερη αγορα... Τελικα όμως με βάση τα specs-υποστήριξη-sar και χωρις να τιθεται οικονομικος περιορισμός μαλλον το advance....
Millennium Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Tο advance αλλά και το huawei είναι τίμιο στα λεφτά του.
krypton Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 το sole σε αυτα τα λεφτα που μπορεις να το βρεις συμφερει πολυ. γρηγορο και ομορφο
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 μπορεις να βρεις το g300 με 135 ευρω απο το αμαζον.
stratigos24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 το sole σε αυτα τα λεφτα που μπορεις να το βρεις συμφερει πολυ. γρηγορο και ομορφο Καλο κινητο (το πηρε φιλος μου) αλλα με μπαταρια που δεν βγαινει και που κραταει λιγο. Διαβασα οτι αρκετοι (οπως και ο φιλος) εχουν προβλημα (ο φιλος μου μου λεει οτι πεφτει πχ για υπνο και εχει 40% και το πρωι ειναι κλειστο...). Τωρα αν ειναι θεμα οντως της μπαταριας ή φτιαξει με κανα update δεν ξερω.
8elwADSL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Επειδή είμαι και εγώ σε φάση αναζήτησης κινητού μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Ace2 πιστεύω είναι το καλύτερο στα λεφτά του,ρίξε μια ματιά http://www.skroutz.gr/s/1703803/Samsung-Galaxy-Ace-2.html
ma3stros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις πιστευω απο θεμα sar κλπ για τα λεφτα του το καλυτερο πρεπει να ειναι το advance μαλλον εκει πιστευω οτι θα παω. 1
weber122 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Καλο κινητο (το πηρε φιλος μου) αλλα με μπαταρια που δεν βγαινει και που κραταει λιγο. Διαβασα οτι αρκετοι (οπως και ο φιλος) εχουν προβλημα (ο φιλος μου μου λεει οτι πεφτει πχ για υπνο και εχει 40% και το πρωι ειναι κλειστο...). Τωρα αν ειναι θεμα οντως της μπαταριας ή φτιαξει με κανα update δεν ξερω. αυτό το πάθαινα και εγώ με το nexus s που άφηνα το sync ανοιχτό (facebook, mail κ.α.) sole στα 200, είναι καλή επιλογή παντως
ippopotamos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 το sole νομίζω και εγώ πως είναι η καλύτερη επιλογή
8elwADSL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το sole που είναι καλύτερο από το S advance; Το s advance υπερτερεί σε όλα και θα πάρει και jb.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 δεν ειναι σίγουρο ακόμη για το sole αν θα πάρει JB αλλα σε αυτη την κατηγορία θα πήγαινα στο advance. To Xperia J που θα πάρει και jB το έχεις αποκλείσει..Ειναι πολύ όμορφο κινητό στα 200 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα