vaiosgtr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) η παρακατω εικονα ειναι απο το προγραμμα speed fan 67 βαθμοι δεν μου φαινονται λιγοι. και να πω και οτι δεν τον εχω πειραξει καθολου για overclockingειναι πολυ σοβαρο ? τι να κανω ?? επιπλεον να πω οτι η καρτα γραφικων (που ποιανει 67 στην φωτο. το εχω παρατηρησει να παει και 71) ειναι μια φθηνιαρικη. απο το cpu-z βλεπω οτι ειναι μονο 128Mb.το core που λεει τι ειναι ? μηπως ο επεξεργαστης ? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2013 από vaiosgtr
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Να μαντέψουμε επεξεργαστή,υπόλοιπο σύστημα,ψύξη?
vaiosgtr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Να μαντέψουμε επεξεργαστή,υπόλοιπο σύστημα,ψύξη? να τι λεει το cpu-z: Site: http://img20.imageshack.us/img20/8473/98960247.png">img (συγνωμη για την χαλια ποιοτητα) για ψυξη δεν αναφερει πουθενα οποτε πρεπεi να ανοιξω το κουτι.... εχει ενα ανεμιστηρακι στο τροφοδοτικο. ενα επανω απο το επεξεργαστη και ενα στην πισω μερια του κουτιου
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει μου φαίνονται.Core είναι η υποτιθέμενη θερμοκρασία στους πυρήνες.Δες και με κανά άλλο πρόγραμμα πχ hwmonitor. 67 είναι της κάρτας γραφικών ναι.
vaiosgtr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει μου φαίνονται.Core είναι η υποτιθέμενη θερμοκρασία στους πυρήνες.Δες και με κανά άλλο πρόγραμμα πχ hwmonitor. 67 είναι της κάρτας γραφικών ναι. to hwmonitor δεν λεει για την καρτα γραφικων
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχει monitoring και για τη gpu (το πλήρες). Δοκίμασε το core temp αν θες δωρεάν.
vaiosgtr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχει monitoring και για τη gpu (το πλήρες). Δοκίμασε το core temp αν θες δωρεάν. τελος παντων. πανω κατω τα ιδια θα λενε εμενα με απασχολουν οι 71 βαθμοι! εσυ λες οτι ειναι οκ ?
qsis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι προβλημα οι 71 για gpu και αρκετα παραπανω δεν ειναι προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα