Προς το περιεχόμενο

Crysis 2 σε windows 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

κατέβασα πριν χθες το Crysis 2 με torrent ώστε να το δοκιμάσω αν παίζει καλά στο pc μου και μετά να το αγοράσω κανονικά από το steam. Όταν το τρέχω όμως, ανοίγει, εμφανίζεται αυτό το πράσινο βελάκι που έχει και ακούγεται ο ήχος που κάνει όταν ξεκινάει αλλά η εικόνα πίσω είναι μαύρη, όμως όταν κουνάω τα βελάκι και ακούγετε ότι αντιδράει αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν δουλεύει επειδή έχω windows 8 και ξέρω ότι κάποια παιχνίδια δεν παίζουν, όμως μπορεί και να μην έχει γίνει σωστά το crack. Μπορεί αν μου πει κανείς αν το έχει παίξει σε windows 8 ώστε να μην το αγοράσω και τελικά αν μην παίζει??

Δημοσ.

δεν το έχω παίξει σε windows 8,αλλά δοκίμασε αυτό:

1) Άνοιξε το task manager πατώντας ctrl + shift + esc

2) Πήγαινε στο tab με τίτλο "applications".

3) Κάνε δεξί κλικ στο Crysis 2.

4) Κάνε κλίκ στο "Switch to".

Παρόμοιο θέμα μου είχε συμβεί και εμένα στα 7 όταν τη πρώτη φορά που άνοιξα το Crysis 2 έτρεχε σε windowed mode,και το περιεχόμενο του παραθύρου ήταν σκέτη μαυρίλα. Όταν όμως επιλέχτηκε μετά μου εμφάνισε τα 'μέσα' του.

Δημοσ.

δεν το έχω παίξει σε windows 8,αλλά δοκίμασε αυτό:

1) Άνοιξε το task manager πατώντας ctrl + shift + esc

2) Πήγαινε στο tab με τίτλο "applications".

3) Κάνε δεξί κλικ στο Crysis 2.

4) Κάνε κλίκ στο "Switch to".

Παρόμοιο θέμα μου είχε συμβεί και εμένα στα 7 όταν τη πρώτη φορά που άνοιξα το Crysis 2 έτρεχε σε windowed mode,και το περιεχόμενο του παραθύρου ήταν σκέτη μαυρίλα. Όταν όμως επιλέχτηκε μετά μου εμφάνισε τα 'μέσα' του.

Το έκανα μα τίποτα... Αφού λέει και ο φίλος gamer hd παραπάνω ότι το έχει παίξει και δεν έχει πρόβλημα λέω να το αγοράσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...