Giorgos09 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ενας φιλος ενδιαφερεται για gaming pc με i5 χωρις οθονη η σκληρο. Ισως ssd αν το προτεινετε. Τα κομματια να ειναι απο Πλαισιο. Επισης θελω να μου πειτε ποσο λιγοτερο περιπου θα εβγαινε το κοστος αν παιρναμε τα κομματια απο αλλα καταστηματα. Αν το budget βγει €700 καλυτερα.
evagelou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ενας φιλος ενδιαφερεται για gaming pc με i5 χωρις οθονη η σκληρο. Ισως ssd αν το προτεινετε. Τα κομματια να ειναι απο Πλαισιο. Επισης θελω να μου πειτε ποσο λιγοτερο περιπου θα εβγαινε το κοστος αν παιρναμε τα κομματια απο αλλα καταστηματα. Αν το budget βγει €700 καλυτερα. οθονη εχει? αν ναι τι αναλυση εχει?
XMorsX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ενας φιλος ενδιαφερεται για gaming pc με i5 χωρις οθονη η σκληρο. Ισως ssd αν το προτεινετε. Τα κομματια να ειναι απο Πλαισιο. Επισης θελω να μου πειτε ποσο λιγοτερο περιπου θα εβγαινε το κοστος αν παιρναμε τα κομματια απο αλλα καταστηματα. Αν το budget βγει €700 καλυτερα. To Πλαισιο ξεχνα το. Η καρτα γραφικων HD 7870 που λογικα θα μπει στη συνθεση κοστιζει 100 ευρω παραπανω εκει σε σχεση με τα αλλα καταστηματα. Σε ποια πολη μενει ο φιλος σου? Τι καταστηματα εχετε εκει? Τον βολευει να παραγγειλει απο αλλο μερος, αν ετσι βγαινει φθηνοτερα? 1
evagelou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 οπως ειπε ο μορς το πλαισιο το ξεχνας! σου προτινω visionstudio.gr ! στο μονταρουνε ετοιμο και στο στελνουν ! 1
area51 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Aν έχει σκληρό-αποθήκη, ας δει τη σύνθεση του evagelou αλλάζοντας μόνο τον ssd με αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html Aν δεν έχει δίσκο, τότε παιρνει αυτόν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27534&cat=6 Από το πλαίσιο αντίστοιχη σύνθεση (με χειρότερο κουτί) βγαίνει 860 ευρώ. 1
Giorgos09 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πηρα τηλ τον φιλο μου και αλλαξαν λιγο τα δεδομενα. Δεν χρειαζεται τα κομματια να ειναι απο πλαισιο. Δεν θελει οθονη η σκληρο μονο 120gb ssd. Ψηθηκε για overclock και θελει υδροψυξη και καρτα γραφικων να ειναι nvidia. Τελος θελει ο πυργος να ειναι με λαμπακια για μουρη.
evagelou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πηρα τηλ τον φιλο μου και αλλαξαν λιγο τα δεδομενα. Δεν χρειαζεται τα κομματια να ειναι απο πλαισιο. Δεν θελει οθονη η σκληρο μονο 120gb ssd. Ψηθηκε για overclock και θελει υδροψυξη και καρτα γραφικων να ειναι nvidia. Τελος θελει ο πυργος να ειναι με λαμπακια για μουρη. για ποιον λογο τα θελει αυτα? αν το θελει για gaming αυτο που σου προτινα ειναι οτι καλυτερο. τωρα αν θελεις υδροψυξη,ιντελ επεξεργαστη ξεκλειδωτο κιολας και καρτα Nvidia και να εχει τις επιδοσεις του παραπανω παει σιγουρα αρκετα + στα ευρω!(170+)
area51 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πηρα τηλ τον φιλο μου και αλλαξαν λιγο τα δεδομενα. Δεν χρειαζεται τα κομματια να ειναι απο πλαισιο. Δεν θελει οθονη η σκληρο μονο 120gb ssd. Ψηθηκε για overclock και θελει υδροψυξη και καρτα γραφικων να ειναι nvidia. Τελος θελει ο πυργος να ειναι με λαμπακια για μουρη. Tο μόνο που γίνεται από αυτά που αναφέρεις χωρίς να ανεβει το μπάτζετ επικίνδυνα είναι η nvidia κάρτα (πάει σε gtx 660) και τα λαμπάκια (αγοράζει ανεμιστήρες με led). Τόσο το overclocking όσο και η υδρόψυξη θα σε πάνε τουλάχιστον 160 ευρώ πάνω. Αλλά και να τα δώσει αυτά, πάλι δεν αξίζει καθώς θα μπορούσε με αυτό το ποσό να πάρει ακόμα καλύτερη κάρτα γραφικών που είναι και το βασικό. Ποιά είναι η οθόνη του?
evagelou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Τα λεφτά που θα δώσει για υδρόψυξη μπορεί να τα φάει στις πουτάνες, πιο πολύ τόπο θα πιάσουν. Σοβαρά τώρα κανείς δεν χρειάζεται υδρόψυξη. Αυτά είναι για αυτούς που κάνουν τα τρελά mods για να σπάσουν ρεκορ και τέτοια. Βάλε εκεί καλά και αθόρυβα ανεμιστηράκια και είσαι μια χαρά. μαρεσει το σκεπτικο σου.... 1
Giorgos09 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ποιά είναι η οθόνη του? Ειναι μια 1280χ1024 αναλυση και θα την αλλαξει. Αν εχεις κατι να προτεινεις δεκτο €100-€150. Με την υδροψυξη τελος αλλα θελει να κανει overclock. Χρειαζεται να αλαξουμε μητρικη η να βαλουμε αλλη ψυκτρα; Αν ανεβει λιγο το κοστος δεν πειραζει. Επισης αθορηβοι ανεμιστηρες με led υπαρχουν; Χρειαζεται να αλλαξουμε το συστημα ψυξης της καρτας γραφικων; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2013 από Giorgos09
efo355 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ειναι μια 1280χ1240 αναλυση και θα την αλλαξει. Αν εχεις κατι να προτεινεις δεκτο €100-€150. Με την υδροψυξη τελος αλλα θελει να κανει overclock. Χρειαζεται να αλαξουμε μητρικη η να βαλουμε αλλη ψυκτρα; Αν ανεβει λιγο το κοστος δεν πειραζει. Επισης αθορηβοι ανεμιστηρες με led υπαρχουν; Χρειαζεται να αλλαξουμε το συστημα ψυξης της καρτας γραφικων; Δηλαδή δεν του φτάνει ο 3470 έτσι όπως είναι ; Αν θέλει να τον κάνει overclock από τώρα ( και όχι σε 4 χρόνια ) ας πάει σε κάποιον i7 γιατί καταλαβαίνω ότι θα έχει τρελές απαιτήσεις ο φίλος σου. Επίσης αφού ασχολείται με Overclock γιατί ρωτάτε τι να φτιάξετε. Εγώ που ξέρω και από overclocking ( και το έχω παρατήσει πια ) ποτέ δεν χρειαζόμουν να ρωτήσω σε φόρουμ τι σύνθεση να φτιάξω. Αρα μήπως στρέφεστε σε τελείως λάθος σύνθεση; Εννοώ ότι μήπως θα πετάξετε τζάμπα τα λεφτά;. Το gaming pc με i5 απλά δεν χρειάζεται overclock. 1
Giorgos09 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή δεν του φτάνει ο 3470 έτσι όπως είναι ; Αν θέλει να τον κάνει overclock από τώρα ( και όχι σε 4 χρόνια ) ας πάει σε κάποιον i7 γιατί καταλαβαίνω ότι θα έχει τρελές απαιτήσεις ο φίλος σου. Επίσης αφού ασχολείται με Overclock γιατί ρωτάτε τι να φτιάξετε. Εγώ που ξέρω και από overclocking ( και το έχω παρατήσει πια ) ποτέ δεν χρειαζόμουν να ρωτήσω σε φόρουμ τι σύνθεση να φτιάξω. Αρα μήπως στρέφεστε σε τελείως λάθος σύνθεση; Εννοώ ότι μήπως θα πετάξετε τζάμπα τα λεφτά;. Το gaming pc με i5 απλά δεν χρειάζεται overclock. Αν ηξερες το Darkfall unholy wars θα καταλαβαινες γιατι ενα gaming pc σαν αυτο χρειαζεται overclock. Η συνθεση ειναι ΟΚ για overlclock ; Δε χρειαζεται καποια εξτρα ψυκτρα η ειδικη μητρικη;
efo355 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αν ηξερες το Darkfall unholy wars θα καταλαβαινες γιατι ενα gaming pc σαν αυτο χρειαζεται overclock. Η συνθεση ειναι ΟΚ για overlclock ; Δε χρειαζεται καποια εξτρα ψυκτρα η ειδικη μητρικη; http://www.gameinfocenter.com/pc-games/system-requirements/Darkfall-Unholy-Wars.html Σύμφωνα με to λινκ δεν βλέπω το λόγο να χρειάζεται overclock για να παίξει αυτό το παιχνίδι. i5 παίρνεις όχι celeron
area51 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μεγάλη κουβέντα το αν το χρειάζεται ή όχι, η γνώμη μου είναι ότι προφανώς δεν το χρειάζεται. Κατά τα άλλα αν θέλει να κάνει overclocking έτσι για να το κάνει, είτε πάει σε amd, είτε ανεβάζει το μπάτζετ 130 ολόκληρα ευρώ (+50 για επεξεργαστή ξεκλείδωτο, +50 για καλή μητρική που κλοκάρει και +30 για ψύκτρα). Αλλη λύση δεν υπάρχει. Το θέμα είναι ότι αν παει σε amd FX 8320 και τον κλοκάρει, φτάνει δεν φτάνει τον 3470. Οπότε? Όπως, όμως, σου ξαναέγραψα, πολύ καλύτερα θα ήταν αυτά τα λεφτά, αν τελικά τα δώσει, να μην τα δώσει για επεξεργαστή- μητρική που σηκώνουν overclocking αλλά για κάρτα. Αυτή θα κάνει τη διαφορά, κανένα overclocking. 1
XMorsX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αν ηξερες το Darkfall unholy wars θα καταλαβαινες γιατι ενα gaming pc σαν αυτο χρειαζεται overclock. Η συνθεση ειναι ΟΚ για overlclock ; Δε χρειαζεται καποια εξτρα ψυκτρα η ειδικη μητρικη; Μιλας για MMO, οποτε καταλαβαινω την εγνοια σου για δυνατο επεξεργαστη. Ο 3470 ειναι αρκετα δυνατος για να ανταπεξελθει με επιτυχια και στις πιο απαιτητικες περιπτωσεις. Απο εκει και περα, προφανως αν βαλουμε δυνατοτερο επεξεργαστη θα βελτιωθουν ακομη περισσοτερο οι επιδόσεις όταν ο server γεμιζει κοσμο, αλλα δυστυχως δεν χωραει δυνατοτερος επεξεργαστης χωρις να κοψουμε απο αλλου με το συγκεκριμενο budget, κινηση η οποια θα εριχνε συνολικα τις επιδόσεις στο παιχνιδι. Σχετικα με το OC, η συγκεκριενη συνθεση δεν επιδεχεται. Παρολα αυτα η καλυτερη επιλογη σου ειναι να το αγνοείσεις. Οι εναλλακτικες ειναι να αυξησεις το budget +40 ευρω για τον ξεκλειδωτο i5 3470K, + 40 ευρω για αναλογη μητρικη και τουλαχιστον 30 ευρω ψυχτρα. ή να πας σε AMD. Με την πρωτη λυση πρεπει να ανεβασετε το budget πανω απο 100 ευρω, με την δευτερη θα πρεπει να κανετε OC για να φτασετε σε gaming επιδοσεις το υπαρχον συστημα, περα απο το οτι θα πρεπει να ανεβει το budget για να χωρεσει ψυχτρα και σε αυτην την περιπτωση. Για αυτους τους λογους καταληγω οτι η συνθεση με 3470 , Η77 μητρικη και 7870 αποτελει την καλυτερη επιλογη για το συγκεκριμενο παιχνιδι με τον συγκεκριμενο προϋπολογισμό. Μεγάλη κουβέντα το αν το χρειάζεται ή όχι, η γνώμη μου είναι ότι προφανώς δεν το χρειάζεται. Κατά τα άλλα αν θέλει να κάνει overclocking έτσι για να το κάνει, είτε πάει σε amd, είτε ανεβάζει το μπάτζετ 130 ολόκληρα ευρώ (+50 για επεξεργαστή ξεκλείδωτο, +50 για καλή μητρική που κλοκάρει και +30 για ψύκτρα). Αλλη λύση δεν υπάρχει. Το θέμα είναι ότι αν παει σε amd FX 8320 και τον κλοκάρει, φτάνει δεν φτάνει τον 3470. Οπότε? Όπως, όμως, σου ξαναέγραψα, πολύ καλύτερα θα ήταν αυτά τα λεφτά, αν τελικά τα δώσει, να μην τα δώσει για επεξεργαστή- μητρική που σηκώνουν overclocking αλλά για κάρτα. Αυτή θα κάνει τη διαφορά, κανένα overclocking. Τα ιδια λεμε, αν διαβαζα το post σου δεν θα εμπαινα στον κοπο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα