rista Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Εχω αυτη τη καρτα και ψαχνω τους καλυτερους drivers για Win XP Pro! Mπαινοντας στο site ομως μου βγαζει drivers για soundblaster live value! και οχι για live 1024! Τελικα οποιος εχει την ιδια καρτα ας μου πει ποιον συγκεκριμενο να κατεβασω και αν γινεται ας μου δωσει ενα αμεσο link! Eυχαριστω!
Haros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 http://gr.europe.creative.com/support/drivers/ dialexe thn karta sou....
MY80- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Vale gia live value, idioi einai. Vasika oloi oi drivers ths creative ypostirizoun ola ta latest e-mu chips (apo pci512 kai panw), oi apps tous einai pou theloune X karta gia na trexoun....
DJJordan Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Meta apo format ekana setup drivers gia SB Live 1024 kai den anoigei tipota apo tis efarmoges Surround Mixer, CT Recorder k loipa. den ksekinaei oute to setup gia na kanw reinstall! kai to update ston driver den boh8aei. exw Win XP SP2 Pro EL den eggatesthsa tipota allo mono sb live. opoios kserei ti mporw na kanw 'h pou mporw na brw pio symbatous drivers, as apanthsei to syntomotero. Efxarisw.
A453 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Την γ....ω (από το γράφω) την Creative. Έχω φάει τέτοια πίκρα από 3 διαφορετικές κάρτες (το δις εξ' αμαρτίν ουκ ανδρός σοφού) που μόνο μπινελίκια μπορώ να λέω γι' αυτήν την εταιρεία πλέον. Αν γουστάρει κανείς εξωτερική κάρτα, δηλαδή όχι on board θέλω να πω, τότε yamaha.
DJJordan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 είδα κι έπαθα να βρώ σωστούς drivers αλλά τελικά βρήκα τους κατάληλους και δουλεύει η sblive μου εξεραιτικά τις εφαρμογές της, βρήκα επίσης drivers της kx audio, δεν έχουν βέβαια σχέση με την creative, αλλά είναι πολύ καλύτεροι και εκμεταλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της soundblaster, (καλύτερα και απο creative drivers) μόνο που είναι λίγο "παλούκι" να ρυθμίσεις τις παραμέτρους του surroundmixer της kx για sblive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.