Nikos667 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Γεια σε όλους ένας φίλος μου βρηκε 2X295 σε ενα ξένο site μεταχειρισμένων... Εάν δεν κάνω λάθος τρέχουν σε DX10...το ερώτημα του όμως ειναι εάν θα έχουν τις ίδιες επιδόσεις με μια Π.χ. 660TI-GTX 670 σε σύγκριση μέσα σε DX 10... Επίσης το DX 10 εχει μεγάλη διάφορα απο το 11? Γίνετε αλλαγή απο 10 σε 11? Του τις δίνουν 100 ευρώ...νομίζω...αξίζει να τις αγοράσει? Τώρα εχει μια HD 6770 σαν και εμένα..και μέσα σε 3D όπως blender το physics game engine κολλάει πανω απο 3.000- 5.000 τετράγωνα....
area51 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 -Το dx10 δεν έχει μεγάλη διαφορά από το dx11. Mέχρι στιγμής τουλάχιστον, στο μέλλον δεν ξέρεις τι γίνεται. Το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια που θα είναι μόνο dx11 δεν θα μπορείς να τα παιξεις. -Όχι δεν γίνεται αλλαγή. Μερικά παιχνίδια απλά υποστηρίζουν και τα δύο. - ενώ θα έχει θεωρητικά πολύ δύναμη, θα τον περιορίζει πολύ η μνήμη και η κάρτα είναι ψησταριά από θερμοκρασίες. Πόσο μάλλον οι δύο. Αν τώρα τις βρίσκει ένα 50αρικο τη μία, ας δοκιμάσει αλλά να λάβει υπόψιν του τα παραπάνω. Σίγουρα θα πρέπει να έχει βέβαια ένα πολύ καλό και μεγάλο τροφοδοτικό και καλό κουτί. Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημα? Είσαι σίγουρος ότι μιλαμε για 2 χ 295? Σε ρωτάω γιατί η 295 είναι ήδη διπύρηνη οπότε μιλάμε για quad sli.
Nikos667 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι για quad sli μιλάμε το υπόλοιπο σύστημα εχει i7 975X 12GB ram η motherboard όταν αγοράστηκε έκανε 400 ευρώ της Asus.με 6 slots ειναι workstation νομίζω... ..2 HDD δίσκους και κουτί της cooler master...οσο για το τροφοδοτικο πρέπει να ειναι αρκετό δικό παλιά είχε 2 HD 5970 αλλα τις έδωσε γιατί ήθελε να δοκιμάσει NVidia...
Th3_apollyon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 εδωσε 2x5970 για να δοκιμασει 2xgtx295? Χμμμ καπως πατατα!Γνωμη μου να μην το κανει!Δυναμη θα εχει οσο αφορα τα παιχνιδια ομως μετα ουτε μεταπωλησει θα μπορει να κανει αν δεν τις θελει και ισως του μεινουν!Βαλε επισης αν δεν με απαταει η μνημη μου οτι η gtx295 εχει και θεματα αρκετα που εχω δει ανα καιρους καιγονται/δεν αναγνωριζουν ενα πυρηνα δεν παει καλυτερα για μια 7950? Vfm παντου τη βγαζουν! Αλλιως Nvidia gtx660ti/670!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα