Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πείτε μου ένα π@@@@η λόγο για τον οποίο να αγοράσεις κλειδωμένο κινητό με συμβόλαιο 2 χρόνων 80€... Συνολικά θα πληρώσεις γύρω στα 1900-2000€! Αν το πάρεις σκέτο (π.χ. iPhone), με τα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις άλλο ένα!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

τι 80 euro? έχετε δει τιμές προγραμμάτων και τι δίνουν αυτά στην Αμερική ή συγκρίνετε με τιμές Ελλάδας?

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πείτε μου ένα π@@@@η λόγο για τον οποίο να αγοράσεις κλειδωμένο κινητό με συμβόλαιο 2 χρόνων 80€... Συνολικά θα πληρώσεις γύρω στα 1900-2000€! Αν το πάρεις σκέτο (π.χ. iPhone), με τα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις άλλο ένα!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Ίσως η ίδια λογική με το δάνειο. Δεν έχω τώρα 700$ οπότε δίνω 200 και ελπίζω ότι θα έχω να πληρώνω τα πάγια. Βέβαια μετά δεν θα έχω ούτε για καφέ διότι θα φεύγει όλος ο μισθός στους λογαριασμούς και στις κάρτες αλλά θα έχω super smartphone.

edit: Ποιος μισθός αλλά τέλος πάντων!

Δημοσ.

αναμεσα σε 45.000.000 αστεγους, ανεργους και ανασφαλιστους ανθρωπους, σκεφτηκαν να διασφαλισουν τα λεφτα της ΑΤ&Τ και της Verizon. πολυ λογικη σκεψη!

• Like 5
Δημοσ.

Πείτε μου ένα π@@@@η λόγο για τον οποίο να αγοράσεις κλειδωμένο κινητό με συμβόλαιο 2 χρόνων 80€... Συνολικά θα a

Διότι ασχέτως τηλεφώνου, 80€ ήταν και προβλέπεται να είναι η μέση μηνιαία χρήση σου για τα επόμενα χρόνια. Οπότε, πληρώνεις ότι θα πλήρωνες έτσι κι αλλιώς και παίρνεις και το τηλέφωνο.

Και φυσικά υπάρχει και το πουλ-μουρ, όπου απλά αγοράζεις παραπάνω χωρίς να το έχεις πραγματικά ανάγκη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Διότι ασχέτως τηλεφώνου, 80€ ήταν και προβλέπεται να είναι η μέση μηνιαία χρήση σου για τα επόμενα χρόνια. Οπότε, πληρώνεις ότι θα πλήρωνες έτσι κι αλλιώς και παίρνεις και το τηλέφωνο.

τελικά μιλάμε για Αμερική, στην οποία αναφέρεται η είδηση, ή για Ελλάδα?

διότι τα περί 80€ παγίου (δλδ 107.71$) στην Αμερική πχ για iPhone 5 δεν ισχύουν...

με 40$ (29.71€) unlimited talk&text και 1GB το μήνα, παίρνεις το iPhone 5 με 199$ (147.8€) στην AT&T για παράδειγμα...

Δημοσ.

Κολλατε σε περιπτωσεις που πληρωνεις και κατι για να το εχεις το τηλεφωνο, σκεφτειτε ομως οτι θα υπαρχουν και τηλεφωνα που τα δινουν τζαμπα...

Welcome to χρησιδανειο... Το τηλεφωνο νομιζεις οτι σου ανηκει αλλα ουσιαστικα ανηκει στην εταιρια... Οπως στα ρουτερ που δινουν μερικες εταιριες ιντερνετ, οταν τελειωσει η συνδεση τα δινεις πισω...

Και πουλ μουρ και μαγκας δεν γινεται, θες το κινιτακι ξεκληδωτο, πληρωσε το. Ειναι σαν να εχεις εταιρικο αυτοκινητο και να θελεις να πας διακοπες με αυτο... Μπορει να φαινεται περιεργο σε μας αλλα για αυτους ειναι φυσιολογικο αυτο, αμα ηταν να το πληρωνουν θα ηταν το αηφον πρωτο σε πωλησεις??? Δεν νομιζω...

Δημοσ.

Σαν να αγοράζεις τηλεόραση και να σου επιβάλλουν την προβολή ενός μόνο καναλιού...

καλά δεν είμαστε και πολύ μακριά απ' αυτό....

Δημοσ.

Α δεν πάμε καθόλου καλά,στέρηση ελευθερίας ακόμα και σε κάτι δικό σου!!

Σε λίγο θα ορίζει η τηλεόρασή μου πότε θα βλέπω κάποιο πρόγραμμα και πότε οχι !

Τι νομιζεις οτι ειναι η "ηπα" . Εδω ακομα ειναι χαλαρα

Δημοσ.

1ων, μην συγκρινετετα Ελληνικα παγια και χρεωσεις και βγαζετε συμπερασματα για Αμερικη

2ων, οταν σου λενε αυτο ειναι το παιχνιδι, παιζεις; και απαντας ναι, μην ψαχνεις cheats μετα...

3ων, για οσους ανεφεραν οτι η Αμερικη ειναι η χωρα τις ελευθεριας, μην βιαζεσται να πειτε πως δεν ειναι... Απλα το βλεπετε απο λαθος μερια... Μια χαρα ελευθερια εχουν οι επιχειρισεις και για αυτο ανθιζουν εκει περα

Δημοσ.

Παρανομο θα πρεπει να γινει το κλειδωμα των συσκευων. Οι εταιριες αμα εχουν προβλημα ας εχουν καλυτερες παροχες και γενικοτερα ποιοτητα στο προιον τους που πλασαρουν στον πελατη ωστε να μη φευγει.οχι να το εκβιαζουν γιατι αμα θα θελει αλλο παροχο θα πρεπει να αγοραζει ξανα συσκευες.φασισμος σκετος

Δημοσ.

Φυσικά δεν νομίζω να σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιος πληρώνει το πάγιο γιατί χρησιμοποιεί τον χρόνο ομιλίας και το Ίντερνετ; Όλοι κάνουν δυο χρόνια συμβόλαιο για να πάρουν ένα smartphone ε;

Κάποιοι το κανουν και για να πάρουν smartphone, κάποιοι μπορεί όντως να χρησιμοποιούν και τα λεπτά , το θέμα είναι ότι δωρεάν συσκευές ΔΕΝ υπάρχουν όπως ελεγες και σε άλλο θρεντ

Τις χρυσοπληρωνεις κανονικά

Δημοσ.

Εγω πάλι μέχρι ένα σημείο το βλέπω λογικό και εξηγώ:

Σου δίνουν ένα iPhone με 199$ (μην ξεχνάτε ότι εκεί δίνουν ακόμα τρελές επιδοτήσεις) το υπόλοιπο πόσο το γλυτωνεις. Οι εταιρίες αυτο δεν το κάνουν απο την καλή τους τη καρδιά. Μεσα απο τους λογαριασμούς σου θα βγάλουν και την επιδότηση και επιπλέον κέρδος. Αν εσύ βάλεις άλλης εταιρίας κάρτα μεσα μειώνεται το κέρδος τους (δεν θεωρώ ότι μπαίνουν μεσα αλλα σίγουρα μειώνεται το κέρδος τους)

Οπότε λογικό είναι. Ξέρεις απο την αρχή ότι αγοράζεις κλειδωμενο Κινητο και επίσης μπορείς να αγοράζεις σκέτη συσκευή απλά πολύ πιο ακριβά.

Αν θέλεις και επιδότηση τρελή και Ελευθερια να κανείς ότι θέλεις νομίζω πως θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτατο απλά.

Edit. Οσο για το παράδειγμα με την τηλεόραση αν βγει το mega πχ και σου πει : μεγαλε πάρε αυτή την 40αρα 3D led Samsung με 100€ αντί για 600€ αλλα θα βλέπεις μόνο εμάς και εσύ την πάρεις εσύ φταις όχι το mega.

Για να σου δωσουν ενα iphone με 200$ το περνεις με 2ετες συμβολαιο στα 40$ (ισως και παραπανω) κατι που γινεται και στην Ελλαδα. Το χρησιμοποιησεις δεν το χρησημοποιησεις, ακομα και εταιρια να αλλαξεις αυτα θα τα πληρωσεις οποτε ετσι θα πληρωθει η εταιρια το υπολοιπο ποσο του κινητου και θα σε εχει δεσμιο για 2 ετη σιγουρα.Αν μετα θελεις να αλλαξεις???? το πετας επειδη το πηρες 200$ και ξαναδινεις αλλα 200? φανταζεσαι να παρεις ενα π.χ. Vodafone Iphone κλειδωμενο και να διαπιστωσεις οτι δεν εχεις καλα καλυψη δικτυου. Καλεισε μετα να αλλαξεις και εταιρια και κινητο γιατι απλα η εταιρια δεν ηταν ικανη να σε καλυψει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...